Не намирам сродна душа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не намирам сродна душа
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2085 пъти
Аз съм един студент на 21 години. Вече от 2 години не мога, да срещна момичето, с което наистина бих се почувствал добре и същевременно, не бих наранил. Имал съм две дълги връзки и при последната бях наранен и може би, това ме превърна в суров човек. Аз имам много социални контакти и от тогава, до сега през мен минаха много момичета, някои за веднъж, други за по-дълго, може би търсещи си сериозен приятел, а аз не се оказвах такъв и съответно нараних някои от тези свестни момичета. Все не ми се искаше, да се обвързвам... От няколко дни се срещам с едно момиче. Всичките ни срещи до сега са свързани единствено и само със секс, дори и на разходка не сме излизали. Запознахме се в едно заведение и още тогава тя дойде в нас. Сещате се какъв извод съм си направил за нея. Не искам, да имам връзка с това момиче, нямаме сходство в характерите, че дори и визуално не я харесвам много. Странното е, че тя започна, да се привързва към мен и усеща, че нещата няма, да се получат. Сега излиза, че ще нараня още едно момиче, което ще се окаже не такова за каквото го мислех. Винаги им обяснявам човешки как стоят нещата, но това не променя чувството им, че са употребени... Знам, някои от вас най-вече от женската част ще кажете, че съм голямо леке, други пък от мъжката ще ми кажете евала за това, че сменям момичетата. Ще се радвам на вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9c070c8b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С поведението и начина си на живот не си заслужил да намериш любовта все още. Когато си заслужиш любов, тогава ще я получиш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d55e96f820
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами няма да ти кажа, че си леке, нито пък евала.
Ти сега експериментираш и си търсиш партньорка. Ако нищо не им обещаваш и сте заедно за кратко, колкото да проверите дали си пасвате или не, не виждам защо те трябва да се чувстват наранени или използвани, в случай че експериментът излезе неуспешен.
Чест ти прави, че им обясняваш как стоят нещата - защото има някои, които просто прекъсват комуникацията и държат другата страна в пълно неведение, което вече е тъпо.
Как да ти го кажа - едва ли ще постигнеш желания успех ако търсиш целенасочено. Не става така в живота. Ти и партньорката ти не сте нещо като болтче и гайка, които трябва просто да се подберат най-подходящите от една торба с такива... Тук има преплитане на съдби, перспективи за взаимно развитие и т. н. Това не може да се подбере и предвиди предварително чрез механичен подбор. Можеш да обиколиш десетки гари, на които да търсиш подходящата, а всъщност да намериш своето момиче на една самотна спирка, без и сам да си предполагал, че може да има някой на нея.
Действай, но не си го слагай на сърцето. А и момичетата не ги жали толкова - срещите ви са не по-малко важни за тях, отколкото за тебе, защото и те търсят...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a75a39cd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1 е прав. Играеш си с хората без да ти пука а искаш да ти се случват хубави неща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 016d88e28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Не искам да те критикувам, но това, че използваш момичетата само за секс, не е добре. Ти казваш, че си мислиш еди-какво-си за тях, щом на първа среща правят секс с теб, замисли се за това как изглеждаш ти в техните очи или в очите на твои познати момичета, които биха те определили като несериозен относно връзка, знаейки за "подвизите" ти.
Ако искаш да създадеш връзка, трябва да престанеш с това фриволно поведение и да приемаш отношенията сериозно, отвори се за нещо ново и хубаво!
Успех! Мисли повече и след това действай!
Memento mori!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ada38a0243
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защото не търсиш душа... не си дорасъл до там.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 52e760927e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом търсиш "сродна душа", направи си труда първо да опознаеш душата на момичето преди да имаш какъвто и да е сексуален физически контакт с нея и може да разбереш доколко си пасвате.
И втори съвет - въздържай се да си правиш изводи за момичетата, които се изразяват по-емоционално и следват желанията си - харесала те е, тръгнала си е с ТЕБ. Етикетите, които някои хора лепят само показват тяхната собствена тесногръда лицемерна същност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker