Дайте съвет - на 20 г. съм и съм нямал гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте съвет - на 20 г. съм и съм нямал гадже
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2215 пъти
Не съм много по писането но да видим какво ще излезне. Така на почти 20 години съм и до сега не съм имал сериозно(истинско) гадже, колкото и странно да изглежда това. До това положение се докарах като си мисих че нали всичко е съдба и всичко ще си стано само, но явно нещата не са такива. По едно време ми минаваха мисли че имам проблем с общуването с момичета но слава богу не е така. Просто до сега винаги става така че покраи мен има супер малко момичера и в даскалото и в гимназияра и сега в унито. Така е с компанията която движа по "коч парти"си пада. Излизам с приятели не съм социален :Д просто проблема е че имам супер малко контакт с момичета. Та аз попринцип нямам ФБ и много не ме кефят тия социални мрежи но като гледам ще пробвам да се запозная с някое момиче там, и съм почти 100% сигурен че ще стане нещо но пък сега си мисля какво ще си кажат другите като видят че нямам почти никакви момичета в приятелите(да звучи много глуаво). Така вие какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7864003316
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, аз нямах гадже до 24... (не защото ми липсваха обожатели, а защото исках истинска връзка. И се получи, макар и не за цял живот :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da13e5b4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще те посъветвам да се запознаеш с момиче ИЗВЪН Интернет, ако имаш глава на раменете си. Примери : с куче в парка, във фитнеса, в пицарията, на дискотека, дори в мола със симпатична студентка, която заработва като продавачка, в клуба по шах или танци, в маршрутката или на спирката. Не знам къде движиш, но си избери нещо от тези неща. Запиши се, почни да ходиш някъде редовно, нещата ще се случат от само себе си. На някакъв курс може би? По език или друго? Идеята ми е да посещаваш някакво място редовно, където ще срещаш едни и същи хора - т. е. ще имаш шанс да срещаш момичето редовно, да го поопознаеш и дори да имаш причина да се видиш с него, без непременно открито да го сваляш в началото. Така няма да с чувстваш неудобно.
Тази история с ФБ и интернет, не води до нищо добро. Според мен.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 223a456195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Живей си живота и не се занимавай с жени. Ще страдаш и ще бъдеш наранен. Не прави тази грешка. Виж.. Посвети си живота за нещо истинско и ценно. Ако ти е писано да имаш жена просто ще имаш. Такива лапешки работи с тея гаджета не са сериозни. Учи си, излизай си. Наслади се на младия си живот. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ad844b5abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости, нищо не се случва от само себе си. Тази симпатична студентка в мола знаеш ли колко още желаещи да се запознаят ще са минали преди теб? Вероятно ще и е втръснало от навлеци. А курсовете не са бюро запознанства, а целта им е да те научат на нещо. Аз ако съм на теб ще заговарям жените пък каквото ще да става. Забрави Фейсбуци и всякакви сайтове, там е пълно с пичове, дето се дуят като добитък за разплод и наистина трябва да си много добре изглеждащ, че да се отличиш от множеството. Пък да не говорим, че в нета всеки е страшен пич, познавам хора, дето са пълни мишоци в живота ама ако им видиш снимчиците във фейса, то не са стойки, чупки, погледи и пичките им се кефят, а не знаят, че той завалията няма 5лв. в джоба и е тъп като галош.
Също си подбери много добре компанията, такива големи коч компании плашат жените, трябва да сте 2-3 най-много. Другите пичове също трябва да имт обноски и да не са някой простаци или много противни, щото жените ги гледат тези неща, каквато компанията, такъв си и ти. Аз съм от морско градче, дето идват много туристи лятото, преди много години, като бях млад се мъкнех две лета с един такъв простак, резултата беше, че две лета на чикии изкарах, пък с жени беше пълно, прави си извода, дори и да клъвне отначало пичката, като види такъв в компанията ти и бяга с 200, то е ясно, щом се мъкнеш с такъв, значи и ти си като него, само дето си по-скрита лимонка! Успех и да не ти пука най-важно!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f652727fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора първо тук съм допуснал грешка "Излизам с приятели не съм социален"трябваше да пише Асоциален. И сега по темата идеята ми за ФБ не е да се зарибявам с момичета в нета а просто да намеря такива с които имаме сходни интереси и да се виждаме наван, далеч съм от идеята да се свалям в нета знам че е глупаво и безмислено

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ba45a86ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Леле недей писа така, че все едно описа мен, някой ще ме познае и ще ми се смее, само че при мен положението е доста по-зле!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ee379ecd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж на 27 години - никога не съм имал приятелка.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da13e5b4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторът девствен ли е - това не разбрах дотук. За ФБ, извинявай, момче, но там и аз може да имам снимка на 17годишна и обещавам ти, много ще ме харесаш. В действителност съм на 40 и доста скучна. Помисли. Колко реклами, филми и лични истории ви трябват да разберете, че интернет е една бездна, която те засмуква и излизане няма? Не определяй една личност, в случая момиче само защото говори или пише красиво и ти допада в нета. Да, има и такива щастливи истории, но колко пък са излъгалите се? Ако попиташ момиче в нета "как би постъпила в подобна ситуация" тя ще ти отговори, но ако попаднете в някаква ситуация и сте заедно някъде, ще видиш как наистина действа и реагира. Сравнявай нещата. За мен най-разумният отговор е на №2.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d600b89a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Направи си facebook и пробвай, нищо лошо няма в това. Не бъди толкова притеснителен кой какво ще си помисли за теб, бъди себе си. Когато жените усетят, че един мъж е уверен в себе си, дори и да не е перфектен, шансовете са много по-големи. Освен това внимавай с момичетата, не мисли че свестните се срещат под път и над път. Напротив много по-голяма е вероятността да попаднеш на пълни боклуци и да се разочароваш не един, а няколко пъти. Това разбира се не означава, че добри няма. Върши нещата без притеснение, пробвай, запознавай се, дори да ти откажат-голяма работа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker