Бившата се меси в живота ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата се меси в живота ни
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4868 пъти
Здравейте ужасно съм объркана! С моят приятел сме заедно вече 6 месеца но по всичко личи че има сериозни намерения към мен, но бившата му жена прави всичко възможно да ни раздели. Той има дете от нея и няма как да прекрати изцяло контактите си с тях, а тя използва детето като оръжие. Постоянно му пише смс-и, звъни по 100 пъти на ден да ни дразни, намерила ми е фейсбука, убеждава ме как била единствена в сърцето му, а аз съм просто за забавление едва ли не. моля дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c6cc1d7a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен много се впрягаш.
Просто я блокирай във фейсбук, скайп и т. н.
Отиди при мобилния си оператор и поръчай да блокират телефоните ?, така че тя не може да ти се обажда.
Кажи на мъжа до себе си, че бившето му семейство е негов проблем. Изслушвай го, но не говори лошо за тях и го остави сам да се оправя.
Аз лично също съм в подобно положение. Бившата му жена му пише огромни имейли, които в началото ми показваше, но вече ми стана скучно да чета, какъв боклук съм била, обидите и теориите ? за нашата връзка (щяла съм да го зарежа или обратното, той ме бил използвал, аз съм била използвачката ....). Нейният проблем е, че получи половината от имущетсвото му, но явно не ? е достатачно. Децата им са големи и не успя да ги настрои, не че не опита. Е, аз за тях съм вещица и още по-лошо, но голяма работа. Важното е, че съм с човека, който обичам и, че ще имаме наше семейство и деца. Игнорирай като мен бившата му и се примири, че и детето му никога няма да те харесва - ти и бъдещите ти деца сте конкуренция просто.
Бъди приятел и сродна душа за мъжа до себе си, но го остави сам да си оправя бакиите и проблемите. Не ти си била женена за тази, нека той да си носи последиците, че не е гледал, за какво чудо се жени. Всяко решение си има последици. Аз моя човек много го обичам, но не ми дреме от бившата му и от нейните обиди и действия. Тази жена ми е безразлична, съжалявам я. Сам си е виновен мъжът, че е създал деца с такъв човек и никой не може да поеме последствията вместо него. На мен въпросната не може да пише и да ме притеснява, защото съм я блокирала отвсякъде. На него обаче пише много често, затрупва го с СМС-и, но да се оправят бившите брачни. Аз имам свои си живот и достатачно проблеми, за да се занимавам с някаква си алчна бивша.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4224b0a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако бяха толкова обичани и желани, нямаше да са бивши...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 91505692db
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Аз пък ще ти кажа едно-Не се меси между тях, мойто момиче, разбери те имат дете!!! Детето не трябва да живее без майка и без баща!!! Чу ли?? Ако имаш капка съвест, ще ги оставиш, това е семейство, разбираш ли??? СЕмейството трябва да бъде цяло с мъж, жена и детето им.. Защо ще погубвате живота на това дете??? ТИ си причината детето да е зле, според мен щом жената иска да се върне при мъжа си, и детето има нужда от това, ти си излишната.. Съжалявам, но мъжа според мен е в заблуда, че седи до теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 91505692db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 1, мисля, че не си права за детето. Детето трябва да го приеме новата жена, и даже да се държи по-добре и от майка му. Защото детето не е виновно за това, че баща му решил да изневерява, както и майка му.. И новите деца, трябва задължително да се държат като старите деца, тоест дали от бившата или от новата, децата са си деца, не се държи на едно повече или на друго.. Значи ако те мрази детето на бившата, означава, че ти трябва не да се примириш, а да помогнеш на това дете да не изпитва омраза, номер 1. Не си играйте с чувствата на децата хора!!! Не ги наранявайте! Детето си има нужда от баща, ако виждаш че му е зле на детето от теб, където си сегашната жена, отиди някъде, остави го самичко с баща си, да си играе, да му е хубаво.. Детството му не разваляйте, то иска обич.. Трябва да не му правиш никакви забележки на детето и с твоето дете да се разбират, да се отнасяте с тях като равни, даже и с чуждото дете малко по-добре, защото то е с единия родител, то е в по-неравностойната позиция. Ще поговориш с твоето дете и ще му кажеш-Това дете ти и братче, сестриче, то не може да живее винаги при баща си, обаче ще го обичаш като твое братче, сестриче, макар че има друга майка, то не е лошо дете.. И така правиш компромиси, не трябва да страдат децата, както за твоето те боли ако падне, така и за чуждото дете трябва да те боли, а това дете не е чак толкова чуждо, то е на мъжа, с който спиш всяка вечер.. Ако обичаш мъжа, ще обичаш и първото му дете.. Бъди благороден човек, или бъди просто човек!! НЕ разбивайте детските мечти!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: edb7931848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   благодааря за съвета, наясно съм че има и други хора с подобни житейски съдби, ще я блокирам разбира се и на мен ми омръзна да чета фермани, но в моя случей тя се стреми да ме убеди по всякакъв начин че той имал чувства към не и се срещат. Незнам как може да има такива откачалки имам чувството че сън не я хваща, да мисли мръсотии...

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7741d4e13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Шест месеца са си направо нищо като период. Освен това, ако твоят приятел си е на място няма как бившата му съпруга да го раздели от теб, т. е тя не би имала нищо общо с раздялата. Като си се хванала с него си знаела, че има дете. Той си остава баща, независимо дали е с теб и разделен с майката. Ще се налага да общува с майката, защото имат общо дете и някои неща, свързани с него трябва да бъдат решавани от двамата. Случаите са различни, но определено преобладават тези, в които след развод, бащата се развежда и с детето, а майката е някаква досадница, която буквално си проси полагаемата минимална издръжка и отношението на бащата към детето. Не съм сигурна дали и при вас не става така и ти си супер възмутена. Ти си знаеш ситуацията. Ако е някаква ненормалница наистина, просто си я отрязваш. Приятелят ти трябва да постави нещата на място и спрямо нея, и спрямо теб. Да сте наясно коя доколко и за какво може да му пили. Но така или иначе отношенията стават сложни при един бивш брак с дете. Помисли си и ти за твоето място в цялата картинка и се опитай да реагираш възможно най-адекватно, особено по отношение на детето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 84fd3a9092
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остави го и не го търси. Бягай от разведени мъже с проблеми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 63ef5f53d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   1. Контакт с теб - както каза номер 1, блокирваш скайп и фейсбук. Доколкото разбирам телефона не ти го знае - така, че ти повече няма да имаш проблеми. Изисква се да натиснеш само бутона "Блокирай". Стига да искаш да си решиш проблема де. Никой не може да се меси в живота ти освен, ако ти не му позволиш.

2. Контакт с него - трие я от фейсбук и скайп, така както би трябвало да я е изтрил и в живота си. Относно телефона - да се разберат, че няма да чете и отговаря на нейни смс. Пък нека си пише колкото си иска. Скоро, като види, че няма ефект ще спре. Остава само звъненето по телефона. Като звънне, той дига, пита за детето дали има ли проблем. Това му е репликата. Друго не би трябвало да го интересува. Ако няма - затваря, ако има -изслушва проблема и не се обяснява. След това се обажда ( само ако се налага) и казва какво е решил, с какво може да помогне и т. н. Така или иначе:

1. Разговорите да бъдат с възможно най-краткотрайна продължителност. Дори и да бъдат важни, по -добре да са на често, но задължително кратки ( примерно до 2-3 мин. )
2. Да не се дава никаква информация - случайно изпусната, или нарочно. Никаква.
3. Да не си изпускате нервите - ако разбере, че не може да ви притесни, рано или късно ще спре.
4. На колко години е детето? Може ли да има собствен телефон?
5. Не се поддавайте на никакви провокации - лични въпроси оставяте без отговор, а нейни лични изказвания - без коментар, смс-ите - също без отговор.
6. По телефона да се говори по същество.

п. п Това не е твой проблем. Мъжът ти трябва да го реши. Стига да иска винаги има начин.

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4a37cbf192
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей.
Разбирам те като жена.
Никак не е приятно, толкова, което ти се случва, но днес съм от другата страна на барикадата и ще ти кажа как е в моят случай, а ти си прави изводи.
Аз съм на 26. С моят мъж се разделихме преди 9 месеца. Аз си тръгнах по ред причини. Сега живея в друг град.
Имаме малко дете, което сега ще стане на 2 години, което живее с мен.
От няколко месеца той се вижда с едно момиче.
Тя е по-малка от него.
Аз знам всичко за нея от Него.
Той ми звъни всеки ден по няколко пъти, праща ми смси и идва.
Когато се обажда не пита как е детето, а какво правя аз.
Когато идва, за да види детето (уж), той ми казва, колко му липсвам, колко ме обича и как ние ще се съберем, ако еди какво си се промени в нас.
Когато идва за да види (уж) детето той не спи на хотел, а спи вкъщи.
Казва, че ме обича, целуваме се гушкаме се, споделя ми всичко за нея.
После и звъни на нея, праща и смс за лека нощ, в който и казва, че я обича, а после ляга до мен, целуваме казва, че аз съм голямата му любов и дори, когато е с нея мисли за мен и правим секс като луди, а после заспива до мен.
Та не знам какъв е твоят случай, но това е моят и кой е виновен в скучая, той, защото я лъже нея, а мен не понеже аз съм наясно с всичко.
Аз и имам номера, но защо да и се обадя и да и кажа какво става, нека сама разбере ако е умна,
Та знам, че ти е кофти, ама замисли се дали той не и дава някакви поводи или надежди, за да говори тя тъка смело.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fa03ed81ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Къде ставаше въпрос за изневяра я стига номер 3 кой мъж (семеен ) си зарязва семейството за любовница. Явно са имали проблеми и не са можели да съществуват като семейство и затова са се разделили. Не мисля че момичето има нещо общо, а и мъжа ако искаше да се върне при жена си първо изобщо нямаше да се стигне до развод (това е сложна процедура ) особено човек с дете не взима току така лесно решение да се развежда, и друга жена никога не би била причина за развод. А към авторката съжалявам за ситуацията в която се намираш, единственния съвет който мога да ти дам е да не и обръщаш внимание ще си лае и накрая ще и омръзне. Надявам се с детето да нямате проблеми това е по-важно.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: edb7931848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   към номер 3, първо да изясним ситуацията аз никой не разделям, те не са семейство, отдавна жена му е избрала да живее в друга държава, от 2 години изцяло са прекъснали отношенията си, а детето си е при нея. АЗ не съм причината за тяхната раздяла това е станало много преди аз да се появя в живота му. Целта на тази жена е да ме подлуди за да се откажа от него, тъй като се мисли за незаменима и специална, как така друга ще стои до него той трябва да е сам и нещастен. Идват си 2, 3 пъти в годината и така той се вижда с малкия, който е на 10 години, взимал му е телефон но тя го е изхвърляла за да може да контролира положението разбира се.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: edb7931848
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   МЕРСИ ФОРТУНА, плана ти за действие е много ТОЧЕН, някой от точките вече са изпълнени, за скайпа няма как да я блокира понеже по него се чува с детето, тъй като те живеят в друга държава, тука удрям на камък. Купувал е телефон на малкия но тя му го взима, той и е дал всички права за сина им за да може там тя да взима издръжка като самотна майка, сещаш се че когато нещо не и хареса го изнудва като не му дава да се чува с детето с дни докато не и стане кеф и не и се угоди. И това ми било майка да ги отдалечавва един от друг. Ако сте запознати с историята на Иван и Вихра от нова тв, случея е подобен, сащата злоба и стремеж за отмъщение. Постоянно говори з анякакви пари че и дължал и ще го съди.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: edb7931848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   здравей N 9, и аз те разбирам до някъде вие сте разделено само от 9 месеца, нормално е няма как да те забрави толкова скоро, може би се опитва чрез нея. В МОЯ СЛУЧАЙ са разделени от 5 г тя се е изнесла по собствено желание, пробвали са преди 2 г пак да се съберат заради детето но не се получило. от както сме заедно тя е идвала в Бг някъде 3 пъти с малкия. Това в което иска да ме убеди че той все още я обичал, как никоя друга не може да и заеме мястото, как се чуват всеки ден и куп други подробности, иска положението да е под неин контрол. Това ме обърква нацяло само мисълта че може да е истина, а няма как да разбера неговата дума срещу нейната. Интересно ми е да разбера как се чувстваш в тази позиция в която си, как може да го делиш с друга и да смяташ че е нормално, най вече че ти му позволяваш да е и с 2 те и ви използва, хоп при едната когато му е кеф, при другата, това любов ли е, ако е толкова голям мъж да избира. Но ако на теб ти харесва тази игра е друг впрос.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 63ef5f53d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   След като детето е достатъчно голямо, за да има телефон, не виждам какъв е проблемът. Просто прекъснете всякакъв контакт с нея. Звънне ли по скайп - искайте детето да говори. Ако тя се обяснява -всичко е приключило, няма какво да говорите. Поставете вие ултиматум - или детето да говори или прекъсвате връзката. Не се поддавайте на изнудване, след като вие самите можете да "изнудвате" и да поставяте условия. Каквато и да е ситуацията, след като детето е голямо, може да се обажда само. Не му е нужен телефон - може да ползва скайп. Не виждам как може да ви задължи да говорите с нея. Не я изслушвайте. Да си заплашва колкото си иска. Все пак не е нужно да правите нищо - детето само ще поиска да говори с баща си и тя ще трябва да дава обяснения защо не може.
В конкретния случай не виждам защо да не можете да прекъснете връзка с нея. Ако толкова искате да се чувате с детето - за негово добро не се поддавайте на провокации, спорове за миналото и изясняване. Дали ще надделеете в разговора - няма значение, пак няма да можете да го чуете. Изяснете си какво искате всъщност - да чуете детето или да си говорите за приключили неща. Просто не забравяйте целта на разговора. От вас зависи да поставяте граници. Примерно ако прекъснете разговора, поставяйки ултиматума, тя ще продължава да звъни по скайп цял ден. Оставете да звънни. Ще чуете детето утре. Неизвестността и съмненията в бившата му жена заедно с това, че вече не може да ви изнудва ще си свършат работата. Поставете граници и бъдете търпеливи.

Успех!

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bf83029171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До авторката.
Какво да ти кажа мила, ние бяхме малки на по 18. , когато заживяхме заедно. Аз бях първата сетиозна жена в живота му, още повече, че техните бяха разведени от години та му станах и майка. Но забременях, и двамата искахме детето, но като че ли той не осъзнаваше какво го чака и не беше горов за това нещо. Явно му тежеше, че той изкарва парите за нас, а аз гледах детето и започнаха проблеми, караници и друго грозни сцени. Тръгвах си не веднъж, но се връщах от любов, обаче последният път не издържах и реших, че не може тъка. Иначе какво да ти кажа, оставила съм го са живее да излисаи с други, за да види разликатс между тях и мен и да прецени за себе си, как му е най-добре. Да обичам го след всичко, но Предпочитам тъка и да знам, какво прави, отколкото да се сърна и да ме лъже зад гърба. Все пак аз съм майка на детето му. Отностно разиграването аз не се чувствам излъгана, защото както казах аз знам всичко, което се случва между тях. Знам, че той има чувства и към двете и го оставям да прецени за себе си, коя каква е. Мен ме познава знае, какво може да има и очаква с мен. Иначе, да забол ме, като разбрах, че е с друга, но не го показвам, все едно ми е все тая и това го побърква. Аз не издавам чувствата си към него и не го търся, не разчитам на него и не получавам пари за детето от него от както сме тазделени. И сега виждам, че съжалява, но му казах, че му нямам доверие и няма как да сме заедно поради тази причина. Както казах имам номера на момичето, мога да и звънна и да и разкажа всичо, но не виждам смисъл да го правя. Не съм такава.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: edb7931848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   от авторката. Е ти си знаеш щом това положение ти харесва. В Моя случай става въпрос за една злобна женица на 35г, която явно не може да преглътне че той е с друга, иска на всяка цена да ни раздели, опитва се да ме използва като оръжие ако го оставя щял да страда, един вид тя ми правила "услуга" като ми отваря очите с какъв човек съм се хванала. Аз разбира се в замяна трябва да го оставя за да е доволна и тя. чудя се дали да не побликувам нещо нейно за да ме разберете напълно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 42a674eb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако има дете тази жена приеми детето като за свое така ти ще си по добра майка отколкото бившата това е моя съвет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker