Какви са те? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви са те?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1925 пъти
Страдала съм защо хората са такива, и какво бъркам.
Размишлявам и се чудя над следните истории:

1. Попадала съм на хора.. , които като те видят добър, или изглеждаш добър, си мислят че си добър, и почват да искат да ти се качват на главата.. Болно ми е, но всеки иска да му помагаш с какво ли не.. но не мога да помогна на целия свят, моя личен живот ли да си дам за всички?

Но повече ме измъчват следните 3 ситуации с мъже:


Става въпрос за 3 момчета.

1. Едното момче се присламчваше уж мн. ме уважава, уж държи на мен, а искаше да спи с мен, но.. като научи, че съм девствена, нещо което не знаеше, и не е и предполагал, и ме заряза.. Тоест вижте какви мъже, иска да спи с мен, а не ми е предложил дори, камоли връзка да ми предложи за седмица дори представяте ли си , ами идва и се натиска в мен??? И иска секс, но като научи за онова нещо, като попарен остана... НАправо това според мен е неуважение..

2. Също за друго момче пак история... Уж иска любов от мен, а нещо го спира, и не се бори.. А аз ли да се боря, при положение че нямам чувства към него?? А можех да се влюбя.. в него.. ако беше ми доказал малко повече време и по-скоро показал някакви изненади..

3. ЗА още едно момче трето- обичаше ме, всичко наред, това 4 години, обаче накрая когато тръгнах да се развивам, и получих висше, той ме остави. Той няма висше, което не ме прави различна от него, той пък ме остави, защото не бил моето ниво, чувства се притеснен, че той е от друга народност ли, че няма висше ли, та взе си жена такава, която няма висше и от неговата народност. И не иска да сме повече приятели дори.. Бяга.. дори за телефонен разговор..

Защо попадам на такива хора, като ситуациите ми са неясни и ме объркват. Не мога да си обясня..

4. Искам да намеря мъж, който да ме обича и да не гледа предразсъдъци, да е просто мъж на място, стабилен и да създам семейство с такъв човек.

Ще съм ви благодарна да споделите мнение относно ситуциите.. в живота ми.. Аз съм чувствителна и съм ги изживявала тези неща.. но не намерих отговор и до днес..

Благодаря Ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: a313c359b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От Кой град си?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3389263ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охо, колко ги обичам ей такива като тебе. Все другите са виновни нали? Та ти нямаш проблеми, бе момиче.

1-во- Хората те виждат такава, каквато ти се показваш. Ако им показваш, че може да ти се качват на главата, то те ще го направят. Има разлика между услуга и път свободен за качване на главата. Защо аз например често правя услуги, но никой не ме използва, а теб те използват? Няма логика, нали? Просто бъди себе си и всичко ще се нареди както трябва.

А сега за тези случки, които разказа.
1- Поне е бил откровен. Нали знаеш, че е можел да те изчука няколко пъти, да си начеше онази работа и да те зареже? Това правят повечето закоравели плейбой. Каквото и да си говорим секса не е маловажен, не е на последно място, още по-малко за мъжете. А той е мъж и има нужда от секс. Като знае, че ти си девствена, а той не е те обича, защо да ти причинява подобно нещо. Защо да те остави да си пропилееш първият път с човек, с когото нямаш бъдеще.

2- Когато аз обичам някого, а той не ми отвръща в един момент спирам да се боря. Има ли смисъл, като няма значение? Бориш се, бориш се, но ако човекът срещу теб ти заяви, че не те харесва дори, то какъв е смисъла да го притискаш. Не харесвам играта " Аз, такова, не те харесвам, не те и обичам, ама ако ми сваляш звезди ще се влюбя" или от другата гледна точка "Тя/той не изпитва нищичко спрямо мен, но ако нонстоп вися около него и го притискам ще излезе нещо истинско". Не няма да излезе нищо, ако е започнало насила.

3- Миличка, не те е зарязал заради образованието. Просто не е мислил, че ти си жената. За някои хора расовите разлики, както и тези в културното развитие, са проблем. Аз не мога да бъда с човек, който е 10 пъти по-напреднал от мен. Няма да ми е удобно с него. А ако той не ме спре, аз ще продължа да си вървя напред. Просто в един определен момент въпроса с образованието, културата и националността се поставят като въпрос и има два варианта
- късате, защото е проблем.
-оставате заедно, защото не ви е проблем.
Предполагам, че не те е зарязал заради това (имал е 4 години да го направи), а защото не е мислил, че ти си жената за него.

4- Е, очевидно не е бил никой от гореспоменатите, така че аз лично не виждам причина да казваш нещо лошо за тях.

Ти си чувствителна и не си намерила отговор, но не го търси в миналото или в бившите си приятели, често проблемите тръгват от нас, дори да не са по наша вина.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7fb6f0756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2 все едно си го написал вместо мен :D Напълно съм съгласен с мнението ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker