Не мога да спра да го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да го обичам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2751 пъти
Хора, пиша тук, за да излея мъката си...
Преди малко чух една песен и заедно с мелодията в ума ми нахлуха хиляди спомени. Тялото ми е в този град, в този дом, в тази стая, но сърцето ми е другаде... Не искам да ви затормозявам с излишни подробности. Затова ще го кажа накратко.
Не мога да го забравя! Не мога да спра да го обичам. Не мога да изтръгна от сърцето си тази любов, която е насочена към него. Но майка ми не го харесва. Смята го за неподходящ и постоянно ми говори против него.
Имах флирт за кратко с друго момче. Не сме се натискали и не сме правили секс. Нямаше нужда да се стигне дотам, за да разбера, че само той запълва празнината в сърцето ми.
И вместо да го забравя, да започна отначало, аз осъзнах колко много значи той за мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: d3602d801f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно същата история...

Когато я прочетох си казах: "не си спомням да съм пускала такава история! ". Единствената разлика е майката - аз не съм казвала на моята. Обичам го. Разделихме се - по моя воля, защото не показваше че ме обича... Не направи нищо за да си ме върне. Не си говорихме изестно време, после отидох при компанията си и той беше там. Предложи ми да си останем приятели, и понеже много бях плакала че не направи нищо за да си ме върне, естествено се съгласих. И сега по дяволите го виждам всеки ден! От тогава сме фр. Споделям му малко повече от на другите защото го чувствам близък. Намерих си друго гадже, станаха добри фр... Разделих се и с този защото не го харесвам... Сега съм без гадже защото още никой не ми е харесвал толкова много... А още обичам НЕГО, само и единствено НЕГО, въпреки че той не се и усеща даже...

Моят съвет:

Опитай се да запълниш празнината като си намериш нови попълнения. Не мисли за този когото обичаш, ще ти носи болка постоянно. Не го сравнявай с бъдещите си гаджета, не искай да са като него, защото ще те боли още повече. Излизай повече с приятелки, на разходки, в мола, чети книги, играй на компютъра, запълвай времето си... Единственото което трябва да НЕ правиш е да мислиш за този който е в мислите ти. Изхвърли го от там, очевидно те раздира отвътре. Намери си други занимания, други забавления... Ходи по дискотеки, опитай се да забравиш. Тръгни с момчето което запълва празнината. То ще ти помогне да забравиш. Не се влюбвай! Ние с теб очевидно сме направили тази грешка и сега искрено съжаляваме...

Дръж се, мила! И послушай съветите ми, ще са ти полезни.

От едно момиче на 14...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dffc001082
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти пък на 14 какво разбираш от любов? гледай си уроците и не си мисли, че си видяла много. а ти пък, авторке, ако и ти си на 14, слушай майка си и не се обясняеай по сайтовете. но ако си самостоятелна вече, сама си взимай решенията. търси начини, а не причини. не знам каква е конкретната ситуация, но ако си заслужава, си слушай сърцето.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 06f9701181
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хах жалката истина е мъж с мъж се забравя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c5a45928b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм баща на момиче и никога и по никакъв начин не съм се месил в избора на гадже от дъщеря ми, нито съм позволявал на някой друг да и влияе защото тя или всяко друго момиче избира момче за себе си, а не за майка си и ти просто попитай майка си дали не иска момчето за себе си, щом като трябва тя да го одобрява. Явно няма толкова лесно да се изкорени остарялото правило родителите да избират гаджетата или съпрузите на децата си. СРАМОТА в кой век живеят все още някой родители.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7f55554ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От №1 към №2:

Ти пък какво си мислиш че малко съм видяла ли! Днешните деца не са толкова необразовани относно живота колкото си бил/а ти на твоите години! А и някой да те е питал какво мислиш по отношение на годините? Тогава си дръж мнението за себе си, ние не ти го искаме! И се научи да пишеш малко по-грамотно, все едно четем писано от турци!

Авторке, не слушай многознайковци като №2, те си мислят че знаят всичко и се правят на много умни защото са по-големи, но всъщност само критикуват твоя живот, защото нямат собствен!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dffc001082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от номер 2: днешните деца се дрогирате, напивате и правите секс от детската градина и си мислите, че всичко знаете. не съм критикувала авторката, че да я намесваш. казах й, ако е на твоята възраст, да си слуша родителите. ако ли е самостоятелна, да си преценява сама. коя си ти, че да й казваш да не ме слуша? тя е тук, понеже иска съвет и може да послуша, който си поиска.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a0a96ce931
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, авторката не търси съвет или човек, който да послуша. Тя сама си е написала- просто излива мъката си. Понякога нещата в живота ни, не се подреждат така както ние искаме. А любовта.. Защо ли понякога ми се струва, че е сърдечната болка е по- голяма от всяка друга..? Може би сме прекалено лесно влюбчиви и твърде чувствителни. Това е голяма грешка! Защото докато ние мислим как да си върнем някого или да го спечелим, забравяме, че малко са хората, които са готови на каквото и да е за нас. Семейството! Единствената истинска опора е то. Послушай майка си. Може да е поредното клише, но родителите знаят най- добре. Съжалявам, че преди време не послушах моята майка за подобна ситуация и ще съжалявам цял живот. Опитай се да забравиш. Както са казали и преди мен, любов с друга любов се забравя! Успех!

Smiling Girl, 16

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 216478a0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно има много подобни истории, в които родителите се месят където не им е мястото. Ами като го обичаш, защо просто не му се обадиш, пратиш имейл или да го патърсиш по какъвто и да е начин? Остави мнението на майка си настрани и сама прецени дали това е човека с когото искаш да бъдеш, защото не са един и два случаите в които двама души загърбили по този начин любовта си след 10-15 години отново се срещат и всичко пламва в пълна сила между тях, но тогава най-вероятно и двамата да имат семейства, които стават много потърпевши.
П. С. Това при положение, че си над 18г.
Успех!
Jerry

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 116022b12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   То, ако след натискане би правила и секс, вероятно ще се досетиш каква си к....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 103a8a6407
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 1/5
На 14 много нещо била видяла :-) Брей, много си напред с материала малката докато станеш на 20 ще си стара баба. Какво тегло те чака не е истина!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker