Коя от двете да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Коя от двете да избера?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2531 пъти
Хора, много съм тъжно... Мъж на 21г, студент съм в София. Искам две жени едновременно - сегашната ми приятелка и бившата ми приятелка. Сега повечето жени ще започнат да плюят по мен, но трябва да ме разберете. Ще наричам бившата ми М. , а сегашната ми приятелка Г.

Историята с бившата ми приятелка започна преди 3 години. Бяхме заедно година и половина и преживяхме една изключително тежка връзка с голяма любов. Родителите ми бяха против тази връзка, защото момичето беше много красиво и се беше занимавала с разни мутри и се страхуваха да не стане нещо с мен, а аз съм си обикновено момче на нейната възраст. Много съм доволен, че и показах, че това което мога да и дам аз и което може да и даде момче на нейната възраст, никога не може да и го даде 30 годишен чичко, който иска да я изчука и да я утеши с някое парфюмче или нова дрешка. Другата причина, поради която нашите бяха против беше, че аз изживявах една изключителна любовна драма. Двамата много се обичахме и много се карахме и всеки скандал беше болезнена, неописуема душевна болка... М. е най-силната любов в живота ми и не съм сигурен дали някога вече ще се влюбя така... още я желая с цялото си сърце, но знам, че не трябва. Правил съм огромни жертви за нея и неща, които не ми ги побира ума, но когато си влюбен не мислиш. Била е обградена с много внимание и огромен брой подаръци и изненади. Най-страхотното нещо което съм правил за нея беше на св. валентин, последния преди да се разделим. Бяхме се разбрали да дойде в нас да отворим една бутилка вино и да гледаме някой филм. Така и стана, тя дойде, но когато влезе, аз бях с черен костюм с роза в ръка, целият апартамент беше в цветове от рози, памук, 20 свещи, червени балони, на масата имаше вино, шампанско (понеже тогава правихме една година от както сме заедно), торта, бях направил някаква салата за св. валентин от интернет, имаше и плюшен мечок, бях и написъл стихотворение за това колко много я обичам, бях пуснал романтична музика и любимите й балади, бях направил клип, който и пуснах с най-хубавите ни моменти заедно и общо 10 изненади, част от които вече не се сещам. Тя беше зашеметена! Въпреки това не се разплака... Беше неописуемо, наляхме си вино, казахме си наздраве и започнахме да танцуваме и да се гледаме влюбено. Дори не правихме секс, любовта между нас надделяваше и нямахме нужда от него точно тогава. Не знам, които не се е влюбвал така нищо не е видял. За една вечер отидохме в друго измерение, не мога да ви опиша какво беше чувството тогава... Това е на кратко за М.

След като се разделихме с М., по мое желание, си починах една година и след това срещнах новата си приятелка в една дискотека. Самото запознанство беше доста ново за мен. Бяхме непознати в дискотеката, натискахме се, целувахме се и след 2 дни ходихме на кафе, след второто кафе, тя ме покани у тях да гледаме филм и правихме секс. Казвам, че това е странно за мен, защото аз съм свикнал да се влюбвам и след това да се занимавам с момичето, а не да мина през леглото първо и след това да се влюбвам. Истината е, че не мога да кажа, че съм влюбен в сегашната си приятелка. Правим страхотен секс, но след като всичко свърши не искам да я виждам. Искам веднага да си тръгва от леглото ми, а тя пък само ми мрънка да я гушкам и целувам... Много е тъжно, защото тя е страхотна, разбираме се перфектно, отношението й е прекрасно, почти не сме се карали, изглежда чудесно, + това баща и притежава някакъв металургичен завод и са доста богато семейство. Постоянно ми прави различни изненади и подаръци, а аз нищо не съм направил за сега за нея. Не знам какво да правя, много съм объркан. Дали не лъжа само момичето, а тя е влюбена в мен. Тя няколко пъти ми е казвала, че не ме заслужава, защото не можела да се сравнява по красота с бившата ми, не можела да бъде като нея и т. н. и аз и казах, че не съм искал да бъде като нея, но явно подсъзнателно се държа така, че все едно съм с бившата си и имам същите очаквания. Ужасно е... бившата ми ми остави белег за цял живот и то точно там - в сърцето! Днес си уговорих среща с бившата ми за другата седмица, само че Г. не трябва да разбира. Не съм се виждал с нея от половин година и не знам какво ще стане, не знам как изглежда, не знам дали няма да е влюбя пак.. Родителите ми много харесват Г. и постоянно ме подпитват дали съм забравил М. и ако те разберат, че пак се виждаме няма да мога да ги изтърпя с техните обяснения, колко съм заблудено-влюбен в погрешната. Живота е кръговрат- аз бях лудо влюбен в бившата си, а тя много много не ме отразяваше, сега настоящата ми е супер влюбена в мен, а аз не съм готов да и отвърна със същото... колкото и прекрасно момиче да е... Тя е перфектната, но се появи в неподходящ момент... Ако има някой с подобна история споделете какво се случи с вас. И до всички читатели, моля ви кажете какво е вашето мнение, какво да правя? Не знам... просто се чувствам ужасно, дано на никой не се случва такава силна любов..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: fbc1186144
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лигльо! Само си играеш с момичетата!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 509dfb3f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Срещни се с бившата си, виж как ще протекат нещата, но не си позволявай отново да се влюбваш. Виж какви са намеренията й към теб, какви чувства изпитва и дали изобщо я има тръпката още... Първо се увери в това. Ако се окаже, че тя вече не изпитва нищо към теб просто не си прави труда да я търсиш повече, защото сам ще се нараниш. Отдай се на сегашната си приятелка, която наистина те обича и уважава, за любовта не се безпокой, сигурна съм, че и тя ще се появи. НО! Ако бившата ти все още изпитва нещо към теб, не само сексуално влечение, просто се отдай на нея, а сегашната зарежи... Надявам се да те разбере. В никакъв случай не си играй с момичетата, защото и двете ще загубиш!

Това е моя съвет, имай го в предвид.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ba824fcfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   аз съм момиче, но и при мен е същото. влюбих се в едно момче - К. много силно се влюбих в него, но нашите бяха против, понеже не бил за мен. това доведе до разрив в отношенията ни... появи се друг на хоризонта - Д.. за тях беше идеалният и само ме подпитваха какво се случва с него, как върви. е, никак не върви... просто го отрязах още в самото начало, защото счетох, че не е редно да съм с него, а постоянно да мисля за другия. по външност не мога да ги сравнявам. Д. е много хубаво момче, мил е, забавен и всичко останало, но за мен няма по-хубав, по-забавен и т. н. от К. съвета, който мога да ти дам, е да не лъжеш настоящата си приятелка. ще я нараниш повече с времето. аз така постъпих. що се отнася до другото, просто не знам какво да ти кажа, защото и аз съм в абсолютно същото положение и не знам какво ще се случи...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: db35d6cf3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен бовшата ти приятелка е момиче, което е изживяло много и на което не му е било никак леко в живота, затова тя се е научила да бъде силна и да не показва до такава степен чувствата си, можеби и самата тя все още е луда по теб и винаги е било така, но държи дистанция, това е нещо като маска за самозащита, била е наранявана много пъти в живота си и иска да се предпази да не я наранят още веднъж, а за сегашната ти приятелка по описанието разбирам че е глезено богаташко момиченце, свикнала е да олучава всичко наготово в живота, мам и тати винаги са били плътно до нея, никога не са я оставяли да падне и тя просто си мисли че може да има хората, сега си е въобразила че не е влюбеа в теб и трябва да те има, както има и материалните си неща.... моя съвет е да се срещнеш отново с бившата си, по която все още личи че си луд до безсдъзнание, виж как ще протекат нещата и най-важното опитавай се да я разбереш, вниквай отвъд думите й, защото ти казах не всичко, което казва може да е директно и се опитай да разбереш дали може отново, което според мен е много възможно, но ако наситина всичко е свършило се опитай да си щастлив с богаташката кифла :))) аз съм жена на 22 и се надявам съвета ми да ти беше полезен

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 48952f7430
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Избира се винаги тази с по-големите цици!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 372cd832ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора стига сте гледали бившите си и т. н. Не се ли замисляте, че веднъж щом се приключи една връзка дори и да се поднови, от ясно по ясно е, че рано или късно пак ще приключи. Стига сте гледали назад какво е било. Гледайки назад, понякога не осъзнавате какво ви се случва в настоящето. Обърнете глава настрани. Дали пък няма да видите човек, който държи на вас, който ви цени и обича, който ляга и става с мисълта за вас, а вие гоните някого, който не ви счита вече за нищо.
Пряко към автора... казваш, че това момиче те обича искрено, а още търчиш по бившата си. Хората са казали "Така както се отнасяш с другите, така ще се отнесат и с теб". Момичето очевидно изпитва силни чувства към теб, не мислиш ли, че е редно да и отвърнеш със същото и да оцениш това, което имаш до теб.
Бъди честен, човек с достойнство и с доблест. Или и кажи, че изпитваш тежения по старата си приятелка или не я оставяй да падне от прекалено високо, защото поне по разказа ти момичето не го е заслужило. И аз съм бил на твое място макар и по- малък, но всъщност разбрах, че няма смисъл да търся нещо отдавна загубено като до мен имаше момиче, на което и беше приятна моята компание и ме търсеше и т. н. И си казах, че не съм най- големият глупак да не обърна внимание на това момиче. Да не я обичах, но всъщност бързо се случи, разбирайки за какво съм си затварял очите.
Най- малкото си задай въпроса "Не го ли заслужава след като показва, че ме обича, и й пука за мен? ". Зарязал си предишната, бъди мъж и отстоявай избора си, и дай шанс на човека до теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8d515607af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хората се делят на две: Първите са тъпанари някакви скапани и мазохисти като този по-горе дето пише как не може да забрави едно момиче и като мен, а вторите са свестни и разумни хора, дето умеят да контролират сърцето си и душата си, бързо да забравят и да се влюбват многократно. Бъди от вторите!!! Ако си от първите рано или късно ще станеш свиня като мен и тежко ти!
Дядо Манол

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58b2f0d0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора до N4... Много си права за бившата ми и аз мисля като теб, но пък не мога да си представя и да се върна при нея, колкото и да ми се иска... А за сегашната ми, не си права, никак не е разглезена, напротив много е скромна и добра (поне до колкото я познавам) и това, че баща й е някакъв магнат в случая е минус, защото колкото по-богати са хората, толкова по-малко ценности имат и семейството й са много разединени на лагери, няма я любовта ами едно такова завладяване от парите. Чудят се само как да изкарат повече и повече и общо взето разговорите в семейството им са свързано с въпроси по работа (имах възможност лятото да им бъда на гости и имам наблюдения, пък и от разказите на Г. си правя тези изводи). Но определено богатството и пречи по някакъв начин да бъде по-човечна и липсва любовта в семейството, те са... едни роботи, машини за пари.. не знам как по друг начин да го кажа. Май трябва да забравя и двете и да почна от начало, трудно ще ги забравя или изобщо няма и после ще съжалявам за всичко, но в момента искам за един месец да спра да мисля за тях и след това да се върна. Ако можеше този месец да мине за един ден и после да се върна с трезва мисъл мисля, че щеше да взема най-правилното решение...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58b2f0d0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора до N4... Много си права за бившата ми и аз мисля като теб, но пък не мога да си представя и да се върна при нея, колкото и да ми се иска... А за сегашната ми, не си права, никак не е разглезена, напротив много е скромна и добра (поне до колкото я познавам) и това, че баща й е някакъв магнат в случая е минус, защото колкото по-богати са хората, толкова по-малко ценности имат и семейството й са много разединени на лагери, няма я любовта ами едно такова завладяване от парите. Чудят се само как да изкарат повече и повече и общо взето разговорите в семейството им са свързано с въпроси по работа (имах възможност лятото да им бъда на гости и имам наблюдения, пък и от разказите на Г. си правя тези изводи). Но определено богатството и пречи по някакъв начин да бъде по-човечна и липсва любовта в семейството, те са... едни роботи, машини за пари.. не знам как по друг начин да го кажа. Май трябва да забравя и двете и да почна от начало, трудно ще ги забравя или изобщо няма и после ще съжалявам за всичко, но в момента искам за един месец да спра да мисля за тях и след това да се върна. Ако можеше този месец да мине за един ден и после да се върна с трезва мисъл мисля, че щеше да взема най-правилното решение...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58b2f0d0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора до N7... Прав си, един много мъдър психолог, който много уважавам ми е казвал, че да се върнеш към стара любов е най-голямата грешка и загуба на време и емоции... Поставете се на мое място, с това което съм изживял и разберете, че е ми е много трудно в момента...

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bfcec73fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   връщай се при бившата, стига са ти се месили на живота... Много ще тисе отрази ако загърбиш любовта си.. и живееш с човек, който не обичаш..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 295dd0208b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Разсмя ме с "30 годишен чичко" и по-нататък не можах да го прочета. Ти сигурен ли си, че си на 21 а не на 11?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ccb4d5b339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Твърдо подкрепям Номер 7. Много хора са го казали по различни начини. Никога човек да не се връща назад.. , счупеното се залепя, но никога не е същото рано или късно пак се чупи, а и от личен опит юе ти кажа. Не се връщай.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7cfe07a320
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не си преодолял бившата си приятелка. Това зависи от теб, може и след 20 години пак да си там, където си сега. Трябва да намериш начин да напуснеш миналото, повторно връщане към приключени истории винаги е грешка. Но не мисля, че си готов за връзка и е най-добре да се разделиш с момичето, с което си сега. И най-честно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58b2f0d0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автора: N13 Преди 3 години съм бил на 18, нали не мислиш, че тогава 30-годишните са ми били връстници.. Не съм забравил бившата си, тя ще ми бъде тръпка за цял живот това ми е ясно... Но май наистина не съм готов в момента за каквато и да било връзка.. Извинявам се на всички, че ви натоварвам с личните си проблеми, само исках да чуя някои мнения на непознати, защото ако питам за мнения приятелите си ще бъдат предубедени... Благодаря на всички! :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bb6ef164ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   имам една позната. беше на 19, когато се запозна с един мъж. тя беше влюбена в него и то много. беше щастлива с него, но по една или друга причина пътищата им се разделиха. след години отново се срещнаха. и двамата бяха женени вече за други хора и то от няколко години. но искрата между тях пламна пак и то толкова силно, че не можаха да я угасят. в крайна сметка се разведоха с половинките си и заживяха заедно. сега имат даже и дете. имат си своите неразбирателства, но като цяло любовта им е много силна, защото преодолява всички проблеми, които им се изпречат. така че невинаги повторните събирания са грешка.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cb056331fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Според мен ще е най-добре да се върнеш при старата си приятелка! Ясно е че обичаш нея! Доста по-малка съм от теб и не знам до колко ще мога да ти помогна, но мисля че старата ти приятелка е твоята сродна душа! И е ясно че не можеш да си с друга! А колкото до родителите ти.... еми кажи им че ти сам ще решиш какво ще правиш и че те не са хората, които ще решават твоят живот! пък и на 21 г си заживей с приятелката си и бъди спокоен! А аз сегашната ти приятелка- просто и кажи че е стахотна но твоето момиче не е тя! Надявам се че няма да ти се обиди и ще те разбере! Успехи мн се надявам че ще се справиш с проблема!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8d9147d9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Защо трябва непременно да си с някоя от двете. Забрави и за двете и не лъжи настоящата си приятелка.. Не е почтено зад гърба й да се виждаш с бившата.
Просто си търси друго момиче. Не с всяка се получава. Бъди благодарен за опита, който получаваш и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58b2f0d0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Автора: Хора, преди малко се видях с бившата ми М. :)))) Още всичко ми тупти... Беше много трудно никой да не разбере, че се виждаме, но в последствие се оплетох в лъжите си и част от приятелите ми разбраха, а за малко и сегашната ми приятелка Г. да разбере. На косъм... Е, да премина към срещата :) Никога до сега не съм се държал така смешно, докато седнем на кафето се въртях и оглеждах и тя забеляза това... но не ми беше спокойно някоя приятелка на Г. да не ме види или самата тя, тъй като и тримата живеем в студентски град. Така седнахме на кафето успешно :) и какво да ви кажа... Уникална е, просто красотата й ме влудява, толкова перфектно момиче, това е жената, трябва постоянно дори само да радва окото на мъжа и всички проблеми ще се оправят по-лесно. Говорихме си общи неща, за университета, за приятели, за обществени случки и усетих нещо. Гледам я в големите, дълбоки очи и те я издават, познавам я, и двамата не мислехме за разговорите. С нея се разбираме само с поглед, а този определено беше влюбен поглед. Усетих, че цялата тръпка и целият трепет още е в сърцата ни, огънят все още гори и то с пълна сила. Не се бяхме виждали шест месеца и ми направи впечатление, че когато тя е около мен се притеснявам по някакъв начин. След това се сетих и осъзнах, че преди винаги когато съм бил с компания и се лигавя, когато тя се появи нещо се променя в мен, ставам по-сериозен, някак си, щом тя е около мен не мога да си позволя да си губя времето с празни разговори, ами дори само да я гледам ми доставя удоволствие. Тя не говори много пред другите, но с мен е много разговорлива. Тя е много специална, нежна душа, която много малко хора са успели да докоснат и да разберат. Тя не показва себе си на всеки. Това сладко носленце, тия очички, тая нежна, гладка, леко мургава кожа, тая дълга коса, тая съразмерна фигура, тази грация и сексапил... направо не мога... тя повишава хорамона на щастието ми само докато е в полезрението ми... Малко се пооднесох... определено все още ми е голяма тръпка. Та да продължа с кафето. Когато излязохме навън да пушим, понеже вътре и музиката беше много силна, леко и тактично преминах към въпроса "как е любовта? ". При което тя наведе поглед за момент, за миг не можа нищо да каже и след това "нищо сериозно, аз съм над нещата, нямам време за такива неща". Гледаше ме с огромна надежда в очите. Мисля, че това, което казва е истина, защото ако имаше нещо щеше да каже.. (като се разделихме се занимаваше с едно момче и ми каза за него и ми се оплакваше от него.. ). После дойде моментът и тя каза: "а при теб? " И аз: "ами, има едно момиче, занимаваме се, пък ще видим какво ще стане... " При, което видях много тъга в погледа й и ми стана супер гадно и се опитах да разведря ситуацията с някакви случки, в които те са се виждали, но и двете не знаели нищо. В съшност, това не е така и двете са се проучили много добре от фейсбук и са си разглеждали снимките една на друга. И двете се правят на приятно изненадани, не че това има връзка в момента. След което, тя имала тежък ден и след час и половина разговори реши да си тръгва. Уговорихме се за другата седмица да ходим на дискотека, под претекст, че ще се събираме с наша стара, обща компания. При раздялата много исках да я прегърна, но не го направих, тя леко се засили към мен, но се усети. Каза, че и било много приятно и се разделихме. А толкова исках да я изпратя, но трябваше да и покажа, че наистина съм сериозно обвързан и че си държа на позициите, пък и си беше опасно още един път да минавам с нея по пътя до тях. След като се прибрах два, три часа ме държеше едно такова величествено чувство и тога и осъзнах това за притеснението докато съм с нея. След това се замислих и за двете момичета. Толкова са прекрасни, не знам защо пред мен се появи такова изпитание. Още ме присвива корема като се сетя за срещата ни, но ще си лягам. Ще видим утре как ще мисля, все пак утрото е по мъдро от вечерта :) Хора, кажете какво мислите от разказаното от мен за срещата? Аз си задавам само един въпрос: може ли след толкова време да изпитвам пак същите чувства? Дали според вас ще излезе нещо ако пак се съберем? Ами ако се виждаме тайно, просто да си говорим, за да мога да осъзная по-постепенно, какво се случва с мен, какво в същност искам и как да постъпя. Точно така, ще поддържам връзка и с двете, докато не помъдрея какво да правя. Лека на всички и благодаря за мненията ви, имат значение за мен, така, че моля да пишат само сериозни хора, без излишни коментари. Благодаря ви! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker