Ама той сериозно ли не ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ама той сериозно ли не ме харесва
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2651 пъти
Излизам с едно момче от много дълго време, той ми е приятел и няма нищо между нас, никой не вярва на това, но ние сме обедени... особено той- явноо...
Аз съм хубаво момиче и той ми го е казвал, просто явно не го привличам, което ме кара да се чувствам малко гадно, защото аз наистина го имам за приятел, но все пак имам тръпка към него. Ако знаех, че ме харесва... просто нямаше да се отразява толкова зле на самочувствието ми. Нищо повече!
Аз съм единственото момиче с което толкова се разбира, и с което се държи напълно себе си. И тук искам да попитам мъжете: Как може да ме прегръща и да ме целува по главата миличко, да ме гледа с много странни очи, да ми обесняваш, че само с мен се разбира, да ме сравнява с най- милите си хора в живота, да ми огажда, да ме слуша и всичко на това да си навре лицето в моето, да започне да ми говори как има само едно момиче, което много харесва, което му е тръпка и си мисли, че нещата ще се получат и това да е бившата му??? Казвам Ви дойде ми като куршум!
Не, че съм очаквала да ме харесва, но начина и сиглалите които ми изпраща??? - не мога да ги разбера, наистина. Плаша се от себе си, дори не е мой тип но ми е тръпка заради това негоево държание, защо ме допуска колкова близо? Може да ме харесва само като човек. Не ми се е случвало до сега, никога не съм смятала, че чувствата ще са само от моята страна. Мъже моля ВИ направете ми услуга, каже те ми кога един мъж харесва една жена и аз как да разбирам това, че този тип тотално ме обърка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 173871234c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да е гей.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6a1dff0da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съм, но съм имала такъв човек в живота си и ще ти обясня накратко какво се случва с него.

Просто ти не си му тръпка, това е. Може да те обича като по-малка сестричка, като най-добра приятелка, като сладур или просто да те уважава и обича като човек, но ти за него не си сексуален обект и той не усеща тръпка. Тоест дори да се целувате 1 час без почивка, дори да стигнете до под чаршафите, той просто няма да изпитва пеперудки в стомаха, ускоряване на пулса... нищичко. От друга страна бившата му може да е пълен боклук и той от нея да не е видял нищо хубаво, но тя е жената която спира дъха му с един поглед и независимо колко добра ще бъде всяка следваща, бившата ще остане неговата най-голяма тръпка. Това е всичко. Не мисля, че се отнася до теб въобще, по-скоро се отнася до бившата му приятелка, не ти си тази която има проблем, а той и тя и проблемът е между тях. Просто ти си потърпевшата, защото държанието му те наранява някак.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b7f2fdc48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поздравления, че имаш такъв добър приятел! В днешно време е много трудно, даже често невъзможно, да срещнеш човек, който просто иска да бъде до теб, без да очаква каквото и да било. Но тук се появява проблемът. Често хлътваме по неправилния човек, който или няма да отвърне на чувствата ни или ще го направи, но за колко дълго? Оценявай връзката, която имате, защото тя е много силна. Опитай да не мислиш за него като евентуално гадже. Само ще страдаш.. Помогни му чрез думи и дела да започне да забравя бившата си приятелка. Тогава, някой ден в бъдещето, може той също да те погледне с други очи. А как да разбереш дали едно момче те харесва или не? Казваме, че това се усеща.. Държание, ласки, внимание.. Но точно това е объркало теб. Оставяй момчето да прави първата крачка, така ще бъдеш сигурна! Успех!

Smiling Girl, 16

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 461ebf7a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох... в момента се боря със същото. Приятел, който познавам от доста години с който наскоро стигнахме до мястото, където всичко се оплеска - леглото.
Защото аз се усетих, че аз всъщност през цялото време съм била тайно влюбена в него и не мога да разбера как този човек, който толкова хубаво ме прегръща, с който съм имала едни от най-хубавите ми моменти, който така ме целува по челото и правим жесток секс не изпитва това чувство към мен. А уж съм толкова свястна, толкова страхотна... знам истината, че той няма да ме обикне, няма да бъде като по филмите, не изпитва тръпка, но не мога да спра и тази малка частица в мен, която вярва, че може би, наистина може би ще се усети. Дори и да знам, че това няма да стане.
Така, че авторке, в какъвто и да е случай не стигайте до леглото (повярвай ми... лесно става плачката)
В никакъв случай не му бъди послушното кученце.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e139355452
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искам да Ви кажя, че коментарите са уникални. Благодаря, наистина сте прави, не трябва да допускам това да сасипе приятелството ни, има мнохо куп причина да не сме заедно, да сме приятели- Той ми каза, че никога няма ме предаде и ще бъдем приятели, наистина е страхотен... xaxaxa

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e139355452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А номер 1 ме уби хахахах

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 444ac90cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, той сериозно не те харесва... като ЖЕНА. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e185ffc413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   хахаха оле номер 1 просто ми оправи настроението, хаха.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5d0ca601e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Еми жялко, защото друго ми показва, даже вика, че след време ще се ожени за мен... хаха
Много тъпо, и аз имам друг вкус за момчета: харесвам руси и синеоки, не че се сремя към това, просто попринцип това ми е идеала. Пък той е с кафеви очи и същата коса. Аз пък съм руса и синеока...
Да попитам НОМЕР 4 : как стигнахте го леглото... ( аз дори не си представям)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker