За секса ли го прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За секса ли го прави?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2502 пъти
Отскоро излизам с едно момче.
Още от първата среща започна да ме прегръща и да ме целува, на мен не ми беше неприятно, но не исках да го прави.. беше рано.
Разбрах, че просто му действам така. Около мен наистина не издържа. Само като го погледна и започва да пърха с очи, а като го докосна... ;х Получава се невероятна експлозия.
Не съм малка вече, готова съм за сериозни взаимоотношения както на душевно така и на интимно ниво. Но мисля, че е рано за интимности.
Той иска поне орално да го задоволявам, защото го виждам, че наистина всеки път когато е с мен се възбужда адски много. Казва, че просто погледа ми е такъв.
Не е егоист, иска и аз да бъда задоволена, но имам проблеми в момента и няма как да правим каквото и да било друго.
Болна съм и се грижи за мен, постоянно ме пита как съм, дали съм си изпила хапчетата и т. н.
Каквото го помоля всичко изпълнява. Обажда ми се и ми пише по няколко пъти на ден. Виждам, че наистина е заинтересован, но започвам да се замислям, дали не е само заради секса?
Кажете как мога да разбера?
Мога ли да го подложа на нещо като тест за това дали държи наистина на мен?
Не се смейте, наистина съм отчаяна, защото той е човека който събуди в мен чувства които не съм изпитвала мнооого отдавна и искам да им се насладя, но не съм достатъчно спокойна. Моля дайте ми някакъв съвет.
Благодаря!
Ж22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f330abf733
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 22 години вече си млада жена, която би следвало само с поглед да усеща ситуацията. В твоя случай от написаното от теб мога да кажа само че момчето може би отдавна не е имало гадже и сега хормоните бушуват в него и иска да си навакса за самотните нощи. Повечето мъже първо са водени от мисълта за сексуални преживявания и тогава на заден план са другите неща. радвай се че ти обръща внимание което липсва на доста жени. Той мисли че така се чувстваш желана и секси.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6ccb5fd9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бре, бре, бре, каква ли тая неземна красавица дето само от погледа и на мъжете им омекват краката и им се втвърдяват други неща! Малко да посмалиш самочувствието хич няма да е зле. Ти сама се възприемаш само като сексуален обект, личи ти от всяка дума. Направо се задавяш да се хвалиш, пък после питаш дали си само обект за секс. Според мен, въпросът е напълно, ама напълно излишен. Не е много за радост да бъдеш такъв обект, ама.... И по-внимателно с погледа! Оня, дето ги сваля по трима-четирима наведнъж, хахаха!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f6da0bf6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недоверчива си, ще ти го вземе някоя друга под носа, ако имаш чувства към него, открий ги, птичката каца веднъж на рамото

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: af3b0543b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако е само заради секса едва ли ще издържи да те чака дълго за да се наканиш. Няколко месеца докато се почувстваш готова ще са достатъчно изпитания за него, щом мислиш, че е рано за интимности.... Ако наистина има химия и силно превличане между вас това ще държи жива връзката ви. Ако ли не, той бързо бързо ще си намери някоя друга само за секс, а ти няма да се чувстваш излъгана.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 97a46df50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И какво като е заради секса само? Ти не искаш ли секс??? Очевидно и в останалото време седържи нормално. Ако му хареса секса с теб, може и да продължите, това, което бабите ни едно време разправяха "иска само да те използва" е отдавна смехотворно като смисъл. Може да спите заедно и да продэължите, да се зародят чувства. Едва ли очакваш някой мъж да ти предложи брак, че да с сигурна и чак тогава да си легнете. искам да кажа, няма нищо лошо в това той да иска секс и какво означава "само заради секса". Аз лично не разбирам.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 97a46df50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да го подложиш на тест? ! Извинявай, ама ти нормална ли си?? такава връзка е обречена от самото начало, ти ще скапеш този човек от подозрения и ревност -ако въобще нещо между вас се получи. Какво против секса имаш и за какво момче говориш, като ти самата си на 22? Та ти си жена, а той мъж. Естествено е да има сексуални желания към теб и понеже те харесва, полага грижи, за да покаже, че има отношение, което не означава, че не очаква връзка, респективно -секс.
Не разбрах, ти всъщност му правиш свирки ли? ти да не си девствена? Ако е така, проблемът ти е голям, но това е твоят човек да го решиш. Ако ли не, явно имаш някакъв сериозен проблем със секса въобще. Ако му правиш свирки, не ели логично да правите секс както си трябва? нещо има объркано тук.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5aaa63cbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа с бившата си половинка правихме секс на първата среща... но това не ме прави лесна или нещо подобно, просто и двамата го искахме и впоследствие всичко прерастна във връзка. Действай според конкретния момент и конкретния мъж. Ти самата си наясно със ситуацията и сама трябва да си отговориш как да действаш и кога е редно да бъдете по- интимни. Най- важното е, че не трябва да те е страх че нещата могат да се прецакат, защото те винаги могат. И да изградиш връзка с него, каква ти е гаранцията че по- нататък ще съумеете да я запазите- никаква!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd30a21d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човекът е влюбен в теб, а ти мислиш песимистично. Наслади се на момента поживей си малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker