Тъжна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъжна
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2542 пъти
Приятел.. така наричах момчето, което успя да разбие сърцето ми, но не и надеждите ми за нещо истинско..

Глупаво е да се смята, че всички са еднакви заради сходни постъпки. Ако ви изневерят, ще търсите причината в себе си, какво не сте дали, кое ви липсва, ще изграждате комплекси, заради човек без капка самоуважение, заради човек склонен да изневери на вас, на себе си, на думите, които е изрекъл в желанието си да бъде част от живота ви..

Е, той не ми изневери, но успя да ме излъже, винаги съм започвала нова връзка, влагайки всичките си надежди и винаги съм очаквала същото сериозно отношение.. държа да стане ясно че не си падам по неангажиращи връзки, но за жалост попадам на хора, склонни да лъжат за всяко нещо. Мислиш си че познаваш някого, а истината е толкова ужасна. Исках това момче, забравих живота си заради него, давах всичко за да е щастлив, бях с него когато имаше трудни моменти, беше болен имаше работа и изпити, проблеми със семейството.. помагах му.. изведнъж държанието му се промени, започнахме да се караме, беше груб, мислех си че го задушавам и му предложих да си дадем време, той прие това за причина да се скараме още веднъж, истината е че когато му казах какво мисля.. дори ми предложи брак, не отказах но и не се съгласих.. бяхме заедно година и седем месеца, много време.. за сметка на младостта ми, причината да се разделим беше откровението му, че всичко е било като по план, нарече го ''пъклен план''.. искал е само секс, трябвала съм му само заради това. Почувствах се зле.. нормално е, седмици не излизах от нас, не мога да простя на себе си че му вярвах, аз съм от тези, които се привързват бързо.. но и не бъркам любовта с привързване.. притеснявам се да не бъда излъгана отново.. чувствам се самотна, с никого не съм споделяла, ще намеря ли някого.. ще бъда ли и аз обичана, така както смятам че заслужавам, .. така както заслужава всеки един човек.. случвало ли се е и на вас, какво трябва да направя.. има мъже, които искат да бъдат с мен, но мисля че съм изгубила правилната си преценка за хората..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5d266fb2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се отчайвай, боклуци има и сред двата пола. Много често свестните жени попадат на смотани мъже и обратно. Щом те е лъгал и използвал, този човек не е за теб. Преди няколко години и мен ме изостави жената, за която бях на 100 процента сигурен, че много ме обича и ще прекарам живота си с нея. В крайна сметка се оказа, че просто съм бил твърде сляп за нещата около мен. Не съм изгубил вяра в добрите жени, единствено съм малко по-внимателен и мисля, че това е добре. Продължи си живота напред, вярно отначало е тежко, но ще ти мине и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 87cbcb6672
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Случи ми се абсолютно същото. Бях лъгана в продължение на 3 години и сега, когато разбрах за всичко, ме боли много и да, за да си простиш и да го преживееш просто трябва време. То не лекува просто свикваш с болката или поне малко по-малко забравяш за нея. Знам какво не можеш да спиш, да ядеш, да работиш и да правиш каквото и да е било. Дори в малкото време, в което спиш го сънуваш, всяко нещо ти напомня за него, НО трябва ДА ИМАШ ВЯРА, че ще намериш правилния човек. С позитивно мислене се постига много, въпреки че е трудно да си позитивно настроен в такъв момент, с времето ще стане :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0acdcad86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Пъклен план" и чак брак ти предлага... Не мога да повярвам, че има толкова безчувствени, безотговорни и гнусни хора! Радвай се, че не си се омъжила и така лесно си се измъкнала и отървала от този филм. Знам, че много те боли, но вярвай ми има свестни мъже и ще срещнеш някой който ще те обича така както всяка жена заслужава! Cамо недей да оставяш болката от този човек да ти пречи да повярваш в любовта отново - живота е пред теб, поплачи си, споделяй с приятели за да си излееш всичко, и после вярвай ми ти ще си по-силна, по-щастлива - а той ще си седи жалък и някой ден ще си намери и той майстора! Познавам един, който предложи брак на едно момиче само и само да накара тази, която наистина обичаше (неговата детска любов) да ревнува - после ревеше и се разкайваше, но уви вече късно. Hе ти трябват такива, които приемат брака и чувствата за игра! Гледай напред с умсивка и го остави този в миналото, където му е мястото. A ако няма с кой да споделиш, можеш да си поговориш с мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0b17e47990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам те, на мен се случи същото трябва някой да ти върне доверието в хората просто продължи напред

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a599a22943
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абсолютно съм съгласен с това, което казват не малко психолози. Приказките, филмите на Дисни с разните принцове и принцеси изграждат една нереална представа на децата за другия пол и какво да очакват от една любов. Обсъждано е дълго и в момента много от приказките и филмите на Дисни са приравнени с порното. Съвсем реално изграждат изкривена реалност и твърде нереален идеал от противоположният пол. До колкото разбирам авторката все е попадала на неподходящи според нея. Малко вероятно е все да има лош късмет цял живот и все да попада на лоши мъже. Или е човек с нереално лош късмет или има нереалистична представа за една връзка и твърде високи очаквания от един мъж. Авторке, не те познавам добре, но ти като интелигентен човек можеш да помислиш над себе си и да потърсиш освен във другите и в себе си вина.

K-Man

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0b17e47990
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, наистина много ценна информация получих от вас за което съм ви много благодарна.. споделих на брат ми благодаря и на него разбрах че е коментирал под номер 5 хах аа относно номер 6 да, съгласна съм че изискванията ми са високи, но искам да мога да получа това което мога да дам, любов и нормално отношение.. ии да чувствам се виновна както написах по горе не мога да си простя че допуснах да бъда манипулирана от някого за да задоволя сексуалните му желания.. Още веднъж - благодаря ви, чувствам се по добре

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 729116afef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тази история наподобява моята, аз също бях излъган по този начин, въпреки че съм момче. Важното е да не губиш вяра в истинската любов. В случая този човек просто не те заслужава. Ще намериш някой, който няма да подмине качествата ти и ще те оцени. Само не губи вяра.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8a29277f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом в една връзка единия злоупотреби с доверието на другия, значи това е краят. Поне според мен. Мъжете казват, че всички жени били к*рви, а когато намерят свястна не могат да я задържат или я правят на глупачка. Факт е, че има и много стойностни мъже, които знаят как да поддържат една връзка. Иначе и аз имах един бивш, който когато скъсахме ми каза, че просто е искал секс и не ме е обичал. В последствие разбрах от приятелка, че ми е изневерявал системно с най-различни.. Не мога да лъжа, че супер много ме е боляло. Аз така или иначе вече нямах чувства към него. Но въпреки това беше кофти усещане. Не е приятно, но се преживява. Времето лекува всички рани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker