Аз се влюбих в него а той е с друга..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз се влюбих в него а той е с друга.....
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2011 пъти
Може и да има подобна история, но не я намерих затова реших да споделя моята история с вас и се надявам да ми помогнете. Студентка 1-ва година съм, но писах задочно. На очните Септември месец се запознах с едно момче ще го наричам В. Доста странно се запознахме имам един мн луд колега който отиде и му взе номера докато той беше на работа.

Още вечерта му звъннах и се разбрахме за кафе на другия ден. Проспах сутрешните лекции и към обяд отидох на кафе с В. Разговора вървеше мн добре оказа се доста забавен и готин. Е да ама колегата беше забравил да ми каже, че В. си има приятелка. Мислех повече да не се виждам с него, но той много ми допадна.

Звънеше ми, пишеше ми и накрая пак се видяхме. Той просто беше перфектен забавен, умен, много красив и с уникално държание. След 5 дни обаче трябваше да си заминавам тъй като очните ми свършиха. С В. се разбрахме пак да се видим като се върна за 1-я изпит който беше след 3 седмици.

През това време постоянно се чувахме и си пишехме за 3 седмици направо ме направи луда и щастлива с думите си, дори се измъкваше от приятелката си за да ми пише или да се чуем.

Е дойде 1-я изпит и аз вместо за 1 ден отидох за 5. Нямам думи да ви опиша колко ми беше добре с този човек. Мислех си, че ще е само за секса с мен, но не още първата нощ без дори да го помоля за това той остана при мен. Започна да ми обяснява как има чувството, че съм му гадже от 100 години и колко ще мъ липсвам като си замина. Дотук всичко е прекрасно.

Прибрах се от изпита и вече ми се струваше, че си говорим по-малко, че по-рядко ми пише и т. н. В крайна сметка реших, че просто си въобразявам. На втория изпит пак същата работа мил, добричък, весел никакви проблеми просто. Дори беше повече от добре едната вечер преди да заспим ми каза, че започнал да се влюбва в мен.

За приятелката му нито говорехме нито аз се сещах за нея. Докато не се засякохме в заведението в което той работи. В мига в който я видях разбрах, че е тя. И какво да направя станах и си тръгнах. След това само тя ми беше в главата. Започнах да се сравнявам с нея и колкото повече го правех толкова повече разбирах, че тя с нищо не ме превъзхожда.

По-ниска е, по-пълна, има доста едра фигура и е някаква обикновена. С 2 думи нищо повече не е от мен, а като и разбрах и името се спуках да се смея. Но тя не е важна.

Последния път когато бях там стана един доста неприятен гаф... презерватива се скъса и се наложи да пия хапчета. Но и това не е проблема а начина по който той реагира. Направо откачи накара ме да го изпия пред него, чупеше се и чак се и развика се едно аз съм му виновна. И това не продължи дълго лесно му мина. Е да ама явно не. Откакто съм се прибрала моят В. никакъв го няма... от 3 дни не ми вдига телефона... не ми се обажда... не ми пише.... направо потъна в дън земя тоя човек.

Побърквам се ви казвам. Не знам какво става и защо. И най-голямата гадост е, че се влюбих в него... ето това ме побърква... как ме накара толкова бързо да се влюбя в него. Не знам какво да правя. Не мога да се откажа от него искам го прекалено много. Но ми е ясно, че няма да се раздели с приятелката си, а и да го направи и да бъде с мен, след време и на мен същите номера ще върти. Моля ви помогнете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: a6a509d922
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами явно държи на приятелката си, не е готов за връзка с теб, макар че може и да си права, че тя не те превъзхожда с нищо. Най-добрият начин да го накараш да мисли за теб е като не му се обаждаш въобще, не бъди глупава, не го търси. Втази ситуация си се поставила, защото си спала с него. Ако го беше оставила на сухо досега, вече щеше да е с теб, не с приятелката си или поне вероятността това да се е получило е далеч по-голяма. Сега каузата ти е поизгубена, спал е с теб, не си му интересна, но пък има някакъв минимален шанс да се присеща за теб със страст и ако ти се ослушваш може и да се получи нещо. Просто не се дръж влюбено и загубено и не му пускай, ама въобще, остави го да те потърси и да те моли като малко дете.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b07f974c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това че е по- ниска и пълна не я прави по- малко човек способен да обича и да бъде обичан. Явно и ти, и този В. не сте стока. А това че не те търси, трябва да ти говори единствено, че те е имал за странично забавление и нищо повече. Достатъчно си свалила гарда, че продължаваш да го търсиш. Престани и виж дали той ще те потърси. Ако си направи труда, може да излезне нещо повече от цялата работа, само дано другото момиче по- скоро да се усети и да му бие шута.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bfce8f994b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му звънях няколко дни и вчера ми счупи телефона... чак ми беше и сърдит, че не съм го търсила. И тя не е стока не се притеснявай... постарах се да разбера що за човек е и какво и е отношението към него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c81e5fb175
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя дали е стока не мисля, че ти влиза в работата. Може да е нищо в очите ти, но той е с нея, нали? Не с теб. Показателно. Колкото до театрите, които той ти разиграва - чакай, сериозно ли се връзваш? Явно си доста неопитна. Мъжете са готови и звезди да ти свалят, когато им се иска секс. Поне повечето са така... Моят съвет е да го забравиш и да продължиш напред. Но ти си решаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2bc00870c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има едни жени които се наричат home wreckers (разрушители на домове). Хубаво си помисли дали това момче наистина има чувства към теб или само те използва. Помисли и за болката, която ще причиниш на приятелката му. Искаш ли да правиш подобно нещо?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker