Последната ми надежда е 8-ми декември и там ако не стане нещо слагам край на социалния си живот и повече няма да се занимавам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Последната ми надежда е 8-ми декември и там ако не стане нещо слагам край на социалния си живот и повече няма да се занимавам.
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4697 пъти
Здравейте!
Искам да ви разкажа за моя живот.
Аз съм момче на 21 години от малък град на изток.
Не пуша (никога не съм пушил), пия, обаче много рядко, на празненства, дискотеки (където ходя много рядко, на месец макс 2-3 пъти), студент съм, уча (не съм зубър), обличам се стилно (не съм някакъв богаташ или нещо от сорта, само показвам най-доброто от себе си), имам добър характер, разбирам се със всички, врагове нямам никакви, винаги съм помагал на приятел в нужда, всичко си е мотамо.
Но, до тука.

Никога съм нямал късмет с момичетата, с колежките се разбираме, говорим си, но сме си само приятели, това няма връзка с моя проблем.

Аз досега никога съм нямал приятелка. НИКОГА
Никога не съм се целувал и още съм ДЕВСТВЕН.
Не знам в къде е проблема, вече напълно се отчаях, не мога да го крия повече, наговорил съм купища лъжи.
Не мога да разбера къде е проблема? Дали е в мен?
Не съм толкова притеснителен, но... все пак не е нормално това, вече е крайно време всичко да се случи, иначе за кога? ! Светът свършва след един месец, а аз съм зациклил на едно място и няма мърдане.
Какво да направя, че да ме забележат? !? !
Много харесвам едно момиче, обаче тя едва ли ме забелязва, а ако знаеше колко щастлива щях да я направя... няма си на представа. Стабилен съм, държа на думата си, винаги съм си изпълнявал обещанията, добър, уважаващ другите човек съм.
КЪДЕ МИ Е ГРЕШКАТА?

Какво трябва да направя за да ме забележат, да запаля университета ли?
Все чакам нещо да падне от някъде, да се случи чудо,
но уви нищо не става.
Последната ми надежда е 8-ми декември и там ако не стане нещо слагам край на социалния си живот и повече няма да се занимавам. Затварям се в себе си и това е!
Каквото стане стане... така е било писано...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 09458ecb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ее много песимистично подхождаш. Аз съм момиче на 18 и да все още не съм се целувала, няма съм приятел и следователно съм девствена, но живота продължава все някой ден ще намерим подходящия човек за нас. Ако искаш можеш да ми пишеш на tv_d @ abv. bg (оставям малко разстояние заради модераторите) :))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 850eb4aa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Типичен комплексар, криещ комплексите си зад завишената самооценка, правещ се на мило агънце пред другите. Да знаеш, че жените надушват това и бягат като дявол от тамян!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2071885ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Брат разбери какво харесва това момиче, къде обича да ходи, и действаи изнемадаия нищо нема да падне от небето. Земаи се в раце, излизаи по дискотеки, барове, купони и така бъди малко по самоуверен и си дигни самочуствието на 21 си бе кво се здухваш даи малко самоуверено. Аре стига съм ти се карак :Д и късмет на 8. 12. 12г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4fb00c1c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бате.. не трябва да се затваряш в себе си, а по-скоро не ги търси. Не се занимавай с тях, не им пиши, не им звъни и точка.
Ще ти кажа защо си сам. Не е толкова трудно да се сетиш и ще видиш, че в това, което ти говоря има много логика. Жените на тази възраст явно.. не искат толкова здрава връзка с някой пичага. Колкото и да повтарят че искат такава, просто не искат. За тях В МОМЕНТА, подчертавам В МОМЕНТА (или поне докато навършат 25г. ) най-важното за тях е да са търсени от момчетата. Не им дреме за шибаните връзки, защото те не искат нещо сериозно а искат забавление. Естествено ти можеш да им го предложиш, както сам каза, ще направиш момичето най-щастливата. Аз съм сигурен даже, че ако ти дадът шанс те ще се спукат от кеф, защото ще се забавлявате заедно, един ден на билярд, друг ден на кино, трети на стандартно кафе, после на кънки.. безброй идей са. Няма да им е скучно и много ще се кефят знам това... ОБАЧЕ, за тях забавлението не е само с един човек, а с МНОГООО. Разбираш нали... Те имат нужда да бъдат обкражавани от момчета постоянно, ако се хванат с някой сериозен, тя вече не може да си позволява толко да излиза с други момчета и цялото и "забавление" отива подяволите. Ето това е цялата философия брато. Естествено има и момичета, които са на по 20г. и карат 2ра, 3та година стабилна връзка. Но те са знаели какво искат от малки и вече са заети от други момчета. Но масово, поне едно 90% от момичетата до 25г. не искат връзки, а както казах забавление (т. е да си позволяват много неща без задръжки).
Сега ще ме питаш защо до 25г. ли? Е тук вече ще те зарадвам, това е най-хубавата част от всичко :). Защото когато ги "ударят годините" и те още ги въртят тия женски номерца на свестните пичове, е тогава си дават сметка, че ако искат връзка ще трябва да спрът с тях :). Ако не ги спрът, те остават сами, а за жените да са сами на по 25-26 е много срамно и тогава ТЕ започват да търсят мъже, защото тяхните "обожатели" ще са драстииично намалели повярвай ми. Някои разбира се няма да се променят и ще си играят с мъжете до край, но така те сами си бият шута, защото ИЛи остават сами, или ще се омъжат накрая за един кретен, който ще ги бие и псува и те понеже няма къде да отидат ще си седят с него. И пак са в безизходица.
МОже и да ме попиташ сега "добре като искат забавление, защо и аз да не мога да съм от тия момчета, с които те излизат? " - отговор: Защото си свестен. Това не можеш да го промениш, те го виждат това, правят си сметка че свестен=скучен (което изобщо не е така) и за това не искат с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4187fd3f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Още един отчаян... ами много избирате и накрая ще подбирате. Все гоните лоши момиченца, дето се имат за голяма работа, пък свестните били грознички. И накрая ревете, че сте на по 30 и нямате сериозна връзка и никой не ви поглежда.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8e979a28e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Добър човек си.... това ти е грешката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1c2901352e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :))))

Абе, глупости. :)
Проблемът е, че твърде много станахте мъжете, които стоите и чакате нещо да "падне отнякъде".

Нищо ти няма, по-самоуверено. Вероятно и момичето, което харесваш си пада по теб, но ти явно създаваш впечатление за безразличен. Единственото наистина важно качество, което привлича противоположния пол е увереността /да не се бърка с наглост и простотия/.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cdee2113bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   и аз съм така брат само че съм на 19.. казват ми че съм сладък и хубав, че изглеждам по-малък отколкото съм, но все не се получава.... иначе къде учиш може и да сме в един ВУЗ

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dc3c405a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Абе стига, бе хора! Какво сте се хванали за тоя секс, сякаш това е най-важното? Не е ли по-важно да общуваш с момичета(или едно момиче), да видиш в нея бъдещата ти жена, майка на децата ти. А ти? Секс, та секс!
Момичетата са с по-различен подход към секса, разбери го! Това не е момче-да го изтръска и да го прибере в гащите! За момичето идват дни на тревожност, ами ако е бременна? ! За това момичетата не пускат така леко, както мъжете им се иска. И това е хубаво, ако жените се гонеха така бързо, както мъжете, тоя свят да се е затрил от някоя болест. :Д
Освен това момичетата наблюдават момчето, като баща на техните деца, а не като бройка. Момчето трябва да вдъхва надежда, като стабилен, уравновесен, човек готов за сериозна и дълга връзка.
Не отчаян, като тебе, дето само гледа да се качи....
Така, че преразгледай си приоритетите основно и се научи първо да бъдеш мъж, а всичко останало ще си дойде по реда си.
А това, че си девствен не е страшно. Само допреди няколко десетки години, хората са се женели, без да са правили секс. Независимо дали е на 18 лазарника или на 30.
Така, че спри да акцентираш на липсата на секс и започни да възмъжаваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 327b43e5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Така казваше майка ми навремето. И аз бях така като млад. Ще се оправиш. След години здраве и живот внимавай каква жена си вземаш, че при мен след години щастлив семеен живот, деца, дом, работа... жената се влюби в един груб, дебел, невъзпитан, необразован... бензинждия и бракониер. Дето викаше един от форум, ти си нежен и внимателен, па да не се обиди, па да не я нараниш, пък някой селяндур и пръска безмилостно шундта. Така е в живота "Хубавите ябълки, прасетата ги ядат. "

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e866fbe97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Кажи й, че я харесваш. Направи първата крачка... ;) Успех с момичето!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: aa6173b705
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да, внимавай много да не станеш като номер 10, че във всеки форум и под всяка тема все едно и също пише за бензинаджията, чак не се учудвам, че жена му го е зарязала тоя п**ьо... :/ Когато си отчаян, женито го надушват и бягат, това е истината и някак трябва да се отърсиш от чувството на всяка цена да хванеш някоя, те просто го усещат и офейкват!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ed0d896185
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Първо към номер 9 - според мен си някой/я комплексар/ка към когото/която никой няма интерес. Нека ти дам един съвет - живей си живота без секс, мисли за някой мъж/жена само като за такъв/такава с когото/която да създадеш семейство и ще видиш колко много изпускаш. Не казвам, че секса е най-важното нещо на света, но със сигурност е в топ 3 :). Който твърди обратното - то значи тогава той/тя е в ролята на "загубеняка, когото никой не харесва", "който е озлобен, самотен и комплексиран". Всички които се изреждат тук да пишат подобни глупости сте такива които се опитвате да убедите останалите във вашите глупости. Както и да е, номер 9 ми е ясен.

А сега към автора - авторе, един съвет от мен - отиди на проститутка. Ще изхарчиш едни 50-100 лв, но за момента това ще ти е най-добрата инвестиция. Ще видиш, че като се отървеш от определението "девтствен" самия ти ще се почивстваш много по-добре и по-уверен. Повярвай ми това няма вече толкова да ти личи, а една жена може да усеща твоята неувереност, независимо какви лъжи й разправяш.

МЕГАТРОН

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5b0fe76dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Всичко ти е ок! само кажи на момичето, че хо харесваш - покани я на кафе първо.
и ако и тя те харесва - висчко ще се нареди..
ако пък не - търсиш друго момиче...

Не чакай те да те търсят и да тичат по теб.. това е малко невероятно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5d89591dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   А ти откъде знаеш, че ще я направиш щастлива? Защо мислиш, че това, което си представяш, че можеш да дадеш, ще я направи щастлива? Не си излязъл още от етапа на приказките - сиреч от детската градина.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2eab407a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Някъде бях чела една мисъл: "Мислете така, сякаш всяка ваша мисъл е записана с огнени букви на небето. " Това е самата истина. Ако не вярваш, че заслужаваш да ти се случат нещата, които искаш, от каквото и да било естество, няма да ти се случат... И тук има един много тънък момент. Ти може съзнателно да мислиш и да си казваш много неща, много неща да си даваш сметка и да разбираш... Това няма никакво значение. Важното е какви са подсъзнателните ти убеждения. Та направляват живота ти в дадена посока и ако искаш да я промениш всичко, което трябва да направиш е да ги промениш в съответствие с това, което искаш. Аз вече се убедих неколкократно, че е така. Може да посетиш психолог. Няма нищо срамно. Може да прочетеш литература. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2eab407a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И още нещо: сексът не е за подценяване. Връзката е между мъж и жена, защото те сексуално се привличат, в противен случай можехме да създаваме такива връзки и с хора от същия пол... Без хубав секс човек не е пълноценен и не е щастлив, поне не за дълго...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3143b2b708
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   .... Все чакам нещо да падне от някъде, да се случи чудо,
но уви нищо не става...

Не чакай, действай според ситуацията и повода, бъди самоуверен и най-вече естествен

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 947e0875e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   а, той вярва в края на света....! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4fb00c1c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 9 явно въобще не е разбрала за какво става въпрос.. Къде видя момчето да иска сеск само? Той иска най-сетне да му потръгне с жените. Но това че вие правите точно това, което номер 4 е описал.. няма какво повече да добавям.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3bc8e5eea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Към Мегатрон от Номер 9.
Нито съм озлобен, нито ми липсва нещо в тоя живот, нито имам комплекси на темата секс, имам секс на една ръка разстояние, разбери го и престани със тъпите си квалификации, към всеки който разсъждава малко по-разчупено.
Просто искам да му кажа преди всичко да бъде човек, личност, характер, готин, а не жалко продължение на члена си. Като те гледам как гръмко си се нарекъл, със сигурност искаш да ни покажеш, че си просто един мега-член. Не-човек, не-готин весел, не-умник, а просто един член. Е, извинявай, ама за такива като тебе се лепят само тъпи кифли, дотолкова намразили се, че нямат нищо против-за един път.
Преди всичко секса се заражда в ума на момичето, жената. Затова ти трябва нещо повече от парче месо. Трябва ти мозък, обаяние, интелигентност, мъжественост.
Това исках да кажа на момчето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 93da7cf55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не съм съгласен с номер 9. Сексът не е толкова маловажен.

А до написаното. Бих те посъветвал да не бъдеш страхливец и да не ти пука особено от момичетата. Просто се опитай да бъдеш по-решителен, по-смел, по-нагъл дори в отношенията си и нещата може и да станат. Най-нормалното нещо е някоя жена да ти откаже, едва ли има много мъже, които да не получават откази. Щом си се решил, не се отказвай и продължавай с опитите.

Нека ти го поставя по този начин. По-добре да прекрачиш границата и да си изядеш някой шамар, отколкото да бъдеш много внимателен и предпазлив.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2846082dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз съм момиче на 20 и съм почти в същото положение, но аз по принцип съм от по срамежливите и имам малък кръг от приятели. Доста момчета са ме сваляли, но аз все се правя на безразлична и аз не знам защо. Дори преди седмица най-накрая реших да преодолея тоя мой срам и излязох с едно момче, но той е много нахален и ми се вижда голям женкар- не мисля че е подходящ за мен.
Аз търся точно някое добро момче, което е различно от останалите и някой който да е с мен не само заради външната, но и вътрешна красота.
В днешно време е похвално да имаш приятели, които не пушат не се наливат като прасета...
Много се разадвах като видях, че все още са останали такива момчета като теб. Аз лично те съветвам да бъдеш себе си да покажеш на момичето, което харесваш, че не ти е безразлична пък ако не се получи не се отчайвай!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 09458ecb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   На мен ми е интересно какво стана с момичето от първия коментар.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a5c7ac3ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До МЕГАТРОН - Според теб, има ли девственост при момчетата?

Май няма. :) Като го извадиш е същият с извинение, но май не си наясно, че това няма да му помогне по никакъв начин, защото един познат беше ходил на проститутка, пък до ден днешен, не е имал сериозни контакти с момичета. Всеки път като ни трябва момиче, трябва да ходим при проститутка? Съгласен съм, че само това остана за много хора. Не го забелязват, защото не се държи като палячо, и не пръска пари безразборно. Вече няма по комплексирани от редовните клиенти на проститутките. От опит ще ти кажа, че всичко зависи от самия човек, мен трудно ще ме разпознаят дали съм девствен, а и не виждам какви отличителни белези ще имам. На мен си ми е същият. :)

Авторе бъди себе си, все някоя ще те забележи! Това с платената жена, не е разрешение, защото ще ти стане навик. Струва ли си да дадеш 100 лв за 15 минути? Аз виждам, че и в двата случая човек се изръсва яко, но все си мисля, че ще се намери някоя нормална. Желая ти успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b1bbd9862a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Действай, човек, просто действай! Може момичето да си пада по теб, но докато не направиш нещо, няма как да знаеш... Ако те отреже здраве да е... Всъщност аз съм момиче и съм си поставила краен срок 8 декември, за да видя ще реши ли най-после един мой колега какви иска да са нашите взаимоотношения.... Представи си някакви такива мисли да се въртят в главата и на твоето момиче... Просто побързай, покажи й, че искаш нещо повече от приятелство, защото ние момичетата може да сме много търпеливи и интуитивни, тоест да усещаме, когато някой проявява интерес, но и на нас в един момент ни писва да чакаме, нали се сещаш... Така, че действай! Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4fc75fab3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 14, усещам сериозното ти избиване на комплекси...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2846082dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Човек... какво стана с теб намери ли си някоя?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1438371940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   29, едва ли... такива хора не си намират някоя само, защото са си поставили ултиматум на самите себе си.. всъщност, това само влошава нещата (знам го от опит), но слава богу, че това е в далееечното минало зад гърба ми :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e49eca538
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Леле, когато ви търсиме къде се криете ми кажи! :D Момиче на 21 години съм и не виждам нещо да ти има. Не мисля че трябва да обръщаш внимание на това, че си девствен, просто така да кажеме не си намерил подходящата. А относно това момиче, как мислиш - изпитва ли някакви симпатии към теб? ! Ако има нещо просто и обърни малко повече внимание... Не ти казвам да и кажеш, че я харесваш, защото това не е така лесно, просто гледай да станете по-близки... Защо не и пишеш - щом сте колеги не може да и нямаш или skype или facebook /ако има тя де/. Не се плаши, не и предлагай да тръгнете, просто я попитай нещо от сорта "Ооо колежке, как върви сесията? ! " Нещо нормално... Няма как да се прецакаш, пък може и да ти излезе късмета...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bc291d9f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   От Автора: Здравейте на всички, не съм посещавал сайта от както ви писах, благодаря на всички, за положителните коментари а относно 8-ми декември много добре мина, много се забавлявах, обаче нищо не се случи, както предполагах.
А със момичето няма никаква промяна, т. е ни напред ни назад, няма мърдане, даже вече се отказах, защото просто няма смисъл.
Проблема е че НЯМАМ смелост, поради това, че може да ме отреже а аз не бих го понесъл това. После трябва да си го изкарам някъде, паля се от най-малкото, не знам защо така. Точно за това няма да рискувам.
До 31, :D Aми ние сме навсякъде, просто вие не ни забелязвате защото сме тихи, кротки, не се правим на нещо си. И така все едно ни няма.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e49eca538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От 31 :D Не мисля, че трябва да се отказваш... Нормално е да си срамежлив, много момичета не харесват нахаканите, а по-скоро срамежливите момчета. Защо просто не започнеш да имаш повече контакти с това момиче покрай следването? ! Опитай се да си сближите като я заговаряш по-често, като я питаш как е... Така скоро може да започнете да си пишете и т. н.
А относно това, че не ви забелязваме - не е така, просто може би ти се фокусираш върху грешен тип момичета... Нека предположа - ти си мил, чаровен, свит, но тази която харесваш е известна сред компанията, вечно на гребена на вълната или просто душата на компанията? ! Познах ли? ! Е, фокусирай се към момичета от "твоя вид", така ще си паснете перфектно. Не се прави на нещо си, никой не го изисква от теб, бъди себе си, но пред момиче, с което ще имате общи теми или сходни интереси, а не пред някоя ограничена хубава кукла. :)
Споделяй за напредък! :) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2846082dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз те съветвам да бъдеш такъв какъвто си защото има и момичета които търсят такива мъже не се притеснявай

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a7f5640091
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Здравей Брат... прочетох историята ти.... която е почти същата като моята... аз също съм на 21 и със студент по психология в столицата.... аз също харесвах едно момиче, .... с нея вече трети месец ходим и се разбираме идеално.... тааа... аз много я харесвах.... тя дори здрасти не ми казваше, но се познавахме визуално и от други хора така да се каже... и аз започнах да я изучавам... интересувах се къде обича да ходи, какво обича, какво харесва и така... и един ден се засякохме в една книжарница... аз естествено се сдухах на мига... но видях, че си купува същата книга, която аз бях прочел преди седмица... заговорих я, казах и че съм чел книгата и че е много хубава, тя се усмихна и каза, че автора много и харесва... излязохме заедно от книжарницата... после си взехме по пица от близката пицария.. поговорихме си, аз я попитах дали иска да излезем някой път... разменихме си телефоните и така.... с всичкото това написано.... искам да те мотивирам да си смел и да действаш ако искаш да си щастлив! Бори се за щастието си :) :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bbabcf1572
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Как ви върже тей с тези момичета, аз да направя това, което е направил номер 35 никъв шанс нямам да ми върже....Нали съм пробвал, нито съм грозен нито нищо, просто в Русе е пълно с тъпи курви дето не знаят кое да гледат, свестните които познавам са ми просто приятелки...пфф, бахти жалкото! И си спортувам, и всичко, просто не си падам по тъпите им дискотеки щот това е място на деградация след 2.3 през нощта като пуснат чалгата, а вече никой не харесва истински яката музика, всички се кефят на песни за ебане....мн са зле !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker