Да му откажа ли или да го направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да му откажа ли или да го направя?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3581 пъти
Здравейте, по незнайна причина и 2то пъти в който съм се опитвала да пусна история никога не ми е била одобрена. Надявам се този път да се публикува.

Та..
имам приятел от месец без няколко дни. Той е по-голям от мен с 3 години. Всичко си върви добре, виждаме се всеки ден, излизаме(сами, в компания). Аз съм 8ми клас(14 години) а той 11 клас (17 години). Различно ми е с него което ме радва, но проблема ми е, че все пак на тази възраст всяко едно момче си има своите нужди-което ме притеснява.. убедена съм, че ако реша да го правя на 100 % ще е с него. Знам, че първият ми път ще е с него. Сега ще кажете "той е голям, търси само се*с от едно момиче за това си е хванал приятелка на 14, ти си гледай уроците и не се занимавай с него" но аз имам различни чувства към него, никога не съм ги изпитвала.. и знам, че не мога да говоря за ЛЮБОВ на тази крехка възраст но просто е някак си е различно.

Малко по-малко усещам, че нещата вървят към се*с, за сега сме само на целувки и прегръдки но с всеки следващ ден всичко се ускорява(и проблема ми е, че аз не мога да се овладая- чувствам, че сама си предлагам, и го възбуждам достатъчно, че да го иска на момента) ето например от няколко дни се опитвам да си сложа ръката на онази му работа(без той да ме е молил или да ми е хванал ръката и да я сложи върху онази му работа), е вчера го направих (разбира се когато никой не гледа), днес дори когато бяхме у един приятел си бутнах ръката под панталоните му (но не знам какво да правя след като у бутна, какви движения да извършвам ;д). Говорили сме над темата "се*с" и той ми е доказал, че не е заради едното е*ане с мен. Както се досетихте аз съм още девствена и той с това е напълно наясно. Чудя се обаче да му пусна ли или да поизчакам още малко време? Или пък да му направя свирка? Или пък да си вървим на целувки и прегръдки (но това ще е проблемно понеже аз сама си правя по перверзните стъпки първа;един бог знай какво ли си мисли той, сигурно си вика на ум, че си поисквам се*с по този начин-а аз наистина чувствам се готова но искам да поизчакам поне още 1 месец) или пък.. оо не знам кажете вие какво да правя?
Благодаря, и пак казвам-надявам се да ми публикуват историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: d9c96d46dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче на 24 и съм против секса под 16-17г мин. Още си малка не че аз иам голем житеиски опит но според мене неси се развила достатъчно за секс. Несъм сигорен и нз дали е така, някоя жена дати каже дали е добре или не да правиш секс на 14г. Аз изказвам само мнение, та небързай иам време за всичко. Поговори с майка си на тема секс, неи казваи кво си намислила, но според мене тя щи даде най добър съвес. Ако съм те засегнал извинявам се.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fbb27cae53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наеби се на 14 като искаш, после ще видиш защо не трябвало. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e736ec7a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Да, да, точно така е, както ти казва 2. То се е видяло, че в главата ти е само това. Даже и грам срам, свян няма в теб (то ти едва ли знаеш въобще какво значат тези думи). Сама се предлагаш на момчето и дори не осъзнаваш колко си развратна. Имало било нужди, дрън-дрън. Когато човек има ум в главата си, той владее тялото си, защото умът му го ръководи, а не хормоните. Вижда се, че всеки момент ще го направиш, за какво изобщо питаш. Дали да изчакала месец, хахаха. Не, ако трябва да говорим сериозно, ти трябва да изчакаш 3-4 години. Ама е невъзможно, нали? Щото "имате нужди". Че пък и се хвали какви геройства направила, къде си сложила ръката и то без момчето да прояви инициатива. Поредната малка к... Горките ви родители!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6be2fd1e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, я си събери акъла в главата! Та ти си още на 14...
Днешното поколение са пълен разврат... :@ горките родители на тези деца... Жал ми е за тях...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e8bd294fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   То се е видяло, че ще го направиш, няма нужда да ни питаш нас. Млади сте и да го направите няма да има умрели - пазете се и това е.

Още ти е рано, ама щом толкова искаш... И не разбрах защо предизвикваш момчето? Бъркала му в панталоните, пък после не знаела какво да прави.

Venjus

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f805d52c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторката: виж сега номер 3 аз ако исках да се похваля мислиш ли, че щях да го направя тук? Ако съм го направила с цел похвала щях да разкажа "голямата случка" веднага на приятелите си, а до момента никой не знае. Аз искам мнение по въпроса а не да ми казвате, че съм к*рва.
Благодаря ти номер 1 :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da045034a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ми е интересно как ги раздавате тия свирки наляво и надясно.... И като му направиш свирка си мислиш, че не си правила секс, така ли. Свирката е също като секса, да не кажа че за мен винаги е било секс и после свирка и то след като се убедя, че човека до мен не е някой тъпанар. На 14 години сте а толкова лесно за половин месец се убеждаваш да лапнеш някоя пишка. И не мога да разбера ти си го решила и ни питаш.. Никой няма да ти каже е така за половин месец да си дадеш девствеността. Запомнете момичета 1-вия път никога няма да се повтори, той трябва да бъде специален. Те всички мъже така приказват, че не е само за Секса, всичко опира до това. Не правете свирки на ляво на дясно, сега на този след 2 месеца ще се появи някой по специален и накрая ще си "Лили " (например) Свирката.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b67f9ab39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Свирка след още месец окей, секс изчакай, не бързай, направи разлика между привличане и любов :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 00797a9dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, охх, пиле шарено, колко такива чувства ще имаш към толкова много момчета си нямаш на идея. На 14 си, сама си каза, че ще ти кажем да си гледаш уроците така е, малка си стани на 17 18 и го прави, но сега просто си лапенце. Бъди по-хитра откажи му, сама ще видиш иска ли те на сериозно или само чук и бег. Да приемем, че го направиш с това момче, след една година примерно се разделяте, идва втори и трети и т. н. на какво ще заприличаш, замисли се. Не бъди лесна , дърпай се, ще видиш, че момчетата ще те искат повече, когато им отказваш.
Кати (17)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d05245b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако питаш мен щом искаш го направи.. Не е важното на колко години си, а какъв акъл имаш вглавата.. Само помни винаги използвайте предпазни мерки :))

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 37e08db030
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   любима... много си малка още за това! а, и той ако те обича наистина ще ти даде време да порастнеш! представи си какво ще стане, ако майка ти прочете това??? горката ти майка.... и ти също!!! не прави нещо за което ще съжаляваш после-поговори с мама!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 374d6562b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   здр. За къде бързаш??
1во ти си още на 14 живота е пред теб
2ро много избързваш едва от скоро сте заедно
3то честно да го обарваш ти първа изглежда супер курвенско...
НЕ ме съдете просто изказвам мнение!!!
Мери

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 47db5d4531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Абе какво нападате момичето? В днешно време някои го правят на 11-12, а тя е на 14... не и е рано. :)
Мила, аз съм също на твоята възраст и имам приятел от 3 месеца, който е на 18. Имам същите чувства към него, каквито ти описваш. Преди 1 месец той ме отвори, а след това 2 пъти му правих свирки. Мога да ти кажа да действаш, без да се замисляш, защото живееш само 1 живот, не го пропилявай в мислене какво ще кажат другите... аз го направих и не съжалявам. :) Щом се харесвате няма нищо лошо да си доставяте взаимно удоволствие. И само ще ти дам някои съветчета:
- Не се притеснявай изобщо преди да го направите. Аз се притеснявах страшно много и след като го направихме разбрах, че притеснението ми е било излишно.
- След като го направите, ще се сближите още повече. :)
- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ!! (Но той е батко и предполагам, че си знае работата ) :Д
- Когато му правиш свирки се отпусни максимално, използвай и езика... и ако не те е гнус му позволи да ти свърши в устата. Аз вече при всеки път когато му правя свирки, гълтам... а ако ти е гадно го накарай да яде ябълки преди да му правиш свирки. Но лично на мен не ми е гадно, защото знам, че като гълтам го правя още по-щастлив, а моето щастие зависи от неговото.

Мога да ти пожелая късмет и изобщо не се влияй от мнението на другите!! Преди 1 месец и аз си задавах същите въпроси, каквито ти задаваш и всички ми казваха, че съм малка и, че трябва да си гледам уроците, но просто 1 ден реших и действах и не съжалявам изобщо...

Успех и пиши как е минало. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c13d634c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ КОМЕНТАР 14 е на момче, на години максимум 16. Та, уважаема, не прави секс преди най-малко да станеш на 17г.... разбира се ако си наистина момиче на 14...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 30e4457128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От номер 14:
Хахаха много сте зле хора. Момиче съм и това, което написах е истина. Бих си дала и скайпа или фейсбука, но модераторите няма да го публикуват за съжаление. А ти номер 15, защо си мислиш, че съм момче?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3b01e72169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Докато четох съветите на номер 14 ми идваше да повърна. :X Поредната безмозъчна пикла, започваща на 14 години да води полов живот. САМО НА 14? ! И си мисли, че е влюбена. Каква любов на тези години. Не, не, не нямам думи.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 130d738a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Хах и да го направиш какъв е проблема никой няма да умре... Това си е лично твой избор и те подкрепям аз независимо какъв ще е твоя избор. Найстина има лапета на по 11-12 които вече са минали и заминали и сиг. вече знаят и всички пози.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d5321aa9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И аз съм на 14 , но не мисля до го правя, това това е много крехка възраст и сии прекалено малка.. оставии го товаа докато станеш на 17, 18 годинии..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 99941f1a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Слънце, и аз съм в почти същото положение като тебе, само че съм на 15, и той пръв почна да ме опипва. Той е на 16 и ходим от по-малко от месец и и аз като теб имам чувства, които са по-различни. Просто бяхме в нас, нямаше никой и почнахме да се натискаме, бяхме само по бельо и бях на косъм да му пусна, но в последния момент успях да се въздържа. Иначе и аз съм в същото положение - дали да му пусна или не, и съм абсолютно съгласна с номер 14, да не ти пука кой те съди, важно е какво искаш ти. А аз мисля утре, понеже ще идва пак вкъщи, да му пусна, защото както ти каза, все пак всеки си има нужди, и независимо какво мислят другите и че в момента всички ни мислят за курви, мисля че трябва да го направиш.
Мириам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker