Мъжът до мен няма амбиции - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът до мен няма амбиции
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3422 пъти
Имам връзка от години. Аз съм на 27, той - малко по-голям. И двамата работим, но неговата заплата е значително по-малка, почти минимална. Разходите ги поемам аз. Помагат ми и моите родители.
Обичам го, но станах на години, на които много мои връстнички родиха, а аз не мога да си го позволя, защото не усещам финансова подкрепа от негова страна, и не искам детето ми да страда един ден.

Той няма кой знае каква инициативност, донякъде го разбирам. Родителите му са просто ужасни, по-скоро гледат да го изцедят, и то нали се сещате че всичко е на мой гръб, оставили са му един апартамент, който е в окаяно състояние. Хем ми е жал за него, хем се замислям за бъдещето.

Нормално ли е на родителите въобще да не им пука за децата им, и цял живот да не им е пукало? !
Жал ми е и за моите родители, които не са длъжни да помагат на семейство, което не иска да работи.
От друга страна животът ми е толкова тясно свързан с този мъж, че все ми е трудно да си представя на 27 години тепърва да започна нов живот, но знам ли какво ще стане..

На миналия ми рожден ден за пореден път и едно цвете не ми поради, имаше отново някакви неуредици у тях, и в момент на афект ми заяви, че въобще не му пукало и не се интересувал от моя рожден ден. А ми е обидно, защото все съм гледала да му купя нещо хубаво на неговите рожденни дни.

Преди 5 години разполагаше с доста пари покрай една работа, но нищо не направи за мен, а аз нон-стоп правя,

Никога не съм била материална, но ми става болно, как винаги като наближат празници, момичетата покрай мен са обект на жестове и подаръци, а аз никога не съм се почувствала уважена на празник.

И аз заслужавам едно цвете. Един подарък.. И колкото и да не е материален човек, се обижда. Как аз си давам заплатата по празници за цялото им семейство, а насреща не получавам нищо.

Имам ли бъдеще с този човек?
Той явно не мисли за мен. И май с добротата си само губя.

Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 83ccb68ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът не е в семейството му. И принципно наистина родителите не са длъжни да помагат на почти 30 годишни "деца", когато самите те могат да бъдат родители. Поне са му оставили апартамент, защото все пак не е нужно някой да му дава нещо.
Проблемът е, че явно наистина той е без амбиции, добре му е ти да го хрантутиш, а дори и не го оценява - както казваш едно цвете да ти подари. То вярно има жени, които излизат с мъже за парите им, ама поне гледат да се държат добре с тях. А твоят нито ти обръща внимание, нито те уважава, нито оценява това, което правиш.
За мен по-добре дори да си самотна майка, защото поне ще се грижиш само за детето, отколкото майка на дете от такъв баща, защото тогава ще трябва и за него да се грижиш като за дете и вместо едно ще си имаш две деца вкъщи.
На 27 не си стара, имаш време да срещнеш някой свестен. Според мен по-добрият вариант е да си събереш багажа и да си тръгнеш.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4722b21d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами миличка ,ти се оплакваш ама този апартамент ,които каза ,че са му оставили с окаяно състояния представи си ,че аз и такъв нямам от моите родители ,виновна ли съм ,че никои не е мислил за мен ? Както и той не е виновен за проблемите на родителите му .Никой никога не избира родители си миличка.След като работите заедно както ти каза двамата ,значи можете постепенно да ремонтирате този апартамент.Аз също вземам много по -малко от моя мъж ,именно защото тук където аз живея да не мислиш ,че за жена дават много пари ? От всичките ми познати винаги единия взема повече от другия и пак се справят някак си.Друг е въпроса ти заслужила ли си уважението на този мъж ? Може би има причина за всичко това.Неговите пари едва ли си крие само за себе си ? Поговорете си сериозно на нещата преди да обвиняваш .Ти можеш да имаш родители ,които да са има ли по голяма финансова възможност ,но той не е виновен ,че не е можел да си намери работа примерно за повече пари ?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b9f85a53c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Направо си го сменявай,иначе ще страдаш още и повече.Не трябва да имаш жал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7af0a101c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави го.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ce48be30a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   За*би го той не показва никакво уважение спрямо теб, а за в бъдеще и по зле ще става така че го оставяй мила и не се надявай на промяна защото такава няма да има!!!!!!

Карол**********

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c151ff66ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжът до теб е използвач, и "женски полов орган".
Така е научен, така и ще бъде.
Не се занимавай, намери щастието си при някой друг, който те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 888b2ab0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мисля си, че на 27 години си в идеалната възраст за едно ново начало, което е просто задължително за теб, иначе ще станеш на много повече и пак ще тъпчеш на същото ниво като сега, а тогава може и да е късничко. Събирай си чувствата и спомените и му кажи сбогом на този мъж , той няма да гледа семейство. Баща ми беше същия, смисъл бил е същия по времето, когато са били само гаджета с майка ми, след това стана по-зле, накрая той я остави,а тя продължава да му тича след гъза и да му носи пари, въпреки че той вече не я иска. Недей да стигаш до там. Тя е вече над 50 години и няма голям шанс за нов живот, но ти не си. Не обричай и децата си да ги е срам да кажат кой е баща им.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7b679493f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нещата се оценяват,когато ги загубиш... Като за начало само му покажи, че можеш и без него, а ако и това не подейства... И не, нямате бъдеще.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 055de36830
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямаш бъдеще с него или поне не е добро. А по мое лично мнение такъв човек не си струва. Мисли за себе си и за бъдещите ти деца. Той не те обича нито уважава, иначе поне би направил усилие (ако наистина те обича много повече от усилие)да си щастлива.Живееш твоя живот не неговия, гледай ти да си щастлива а това може да стане само с човек който те обича. Ако той не се управи ще пропилее живота си, няма смисъл да пропиляваш и ти твоя.
И въпроса не е в парите а в това да можеш да разчиташ на него и да те прави щастлива. И пак ти казвам живота е твой гледай на теб да ти е добре. Ако не те прави щастлива или не ти дава нищо в замяна на това което ти му даваш, не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9394002115
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз смятам, че си губиш времето. Той няма да се промени. Направи ми впечатление обаче мнението ти, че родителите трябва да помагат на семейство. Тук няма да се съглася. Когато човек е млад, здрав и работоспособен, той би трябвало сам да се грижи за прехраната си. родителите могат да помогнат само ако искат. Никак даже не са длъжни. Щом твоят човек сега не ти прави и най-малкия подарък, представяш ли си какво ще стане като се обвържеш с него? От думите ти личи колко си отегчена. Остави го да си намери момиче дето ще му подхожда. Ти не си за такъв човек.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 900ba9dcb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зарязвай го тоя отсега ако не искаш и занапред да се чувстваш така.Той няма да си промени отношението към тебе,така си го научила ти да даваш,а той и семейството му да получават.Ако искаш уважение намери си друг,а той ще си намери друга будала на твое място.Такива като него са свикнали да използват и никога не се променят.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f4f3b6f5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ....Дали са му само ЕДИН АПАРТАМЕНТ?!....
....Не им пука за него?!...Как изобщо можеш да вместиш тези мисли в едно?
И как за Бога е пораснал до сега? Комшиите ли са му подавали парче хляб, къпали са го, перяли са го, обличали са го, топлели са го през зимата?!...
Това, че няма навика да ти дава подаръци и, че е мързелив и инфантилен говори, че е един непораснал глезльо. Нещо повече, родителите му са го разглезили. А глезльо не се става от подхвърлено дете, а от твърде обгрижено.
И какво за Бога, цедят от него, ако смея да запитам?...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a9f9125f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке Не си толкова добра колкото си мислиш. Цялата ти мисъл звучи като оплакване от 7 годишно дете, а не като мисли на 27 годишен възрастен. Виж се само:
Той няма инициативност, защото родителите му са ужасни. - това какво общо има? Родителите какво са виновни за липсата на инициативност? Че не хрантутят 30 годишния си син ли?
Дали са му САМО един апартамент. - Е колко апартамента да му дадът? Дали са ви жилище и пак не си доволна. Решила си, че щом твоите родители помагат и неговите са длъжни а жилището което са му дали не се смята то от небето паднало.
Получавал малко заплата, която ти му вземаш за сметки, от къде да вземе човекът пари за цвете? И точно когато е най ядосан, ти мрънкаш за подарък за рожденния си ден!!!
Уж не си меркантилна, но като е бил богат преди 5 години е бил хубав сега е беден и не го харесваш.

Голям човек си живота, който живееш си го правиш сама и нямаш право да се оплакваш.
Ако мъжът ти няма амбиции, след като живее с теб, а преди е имал, то изводът е че ти му влияеш зле.
Вземи разгледай цените на апартаментите, който са в окаяно състояние и ако все още си на мнение, че това е нищо си купи сама жилище. Сметни помоща на родителите си по суми и виж след колко години ще достигне цената на жилището, което свекъра ви е дал.
Родителите на мъжът ти не са ти длъжни. Амбицията на мъжът ти зависи само от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c6d827793d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Моят коментар не е по темата а по отговорите на "Номерата"
Мили Номера :) радвам се че ви има, радвам се че ви срещам за да разбера колко много студенина и материализъм има около мен, носете си тесните душици но не се чудете защо реалността ви убива, защото душите ви са толкова тесни че чак се впиват в телата ви.

Относно авторката :) Здравей, могат да се случат само следните неща, ще ги изредя с тиренца:

- Ти обичаш този човек но си в дилема и се форсираш за да се разделите и започваш да страдаш, да ти липсва, да усещаш празнина коятоникой с никаква заплата, пари и цветя не може да запълни... този период продължава неопределено време, месеци.. години...

- Нямаш любов към него, разделяте се и уверено поемаш напред, да-ще ти липсва но не след дълго ще усетиш че това което ти липсва е просто присъствието и регулярно повтарящите се ежедневни неща с половинката ти.

- нямам никаква представа вие как сте като двойка, колко сте като екип сплотени всеки неговото ли гледа или сте като отбор... но като че ли няма да е зле да му споделиш за опасенията си, не вярвам ако човека до теб те обича истински да не му трепне при мисълта да си имате едно хубаво бебче. Да вярно е че няма да може да започне да печата пари но има разни неща които могат да помогнат - някоя нощна смяна нъкъде, или уикенда да запоне нещо..

Успех ти желая :) бих ти написал още много ама не му е мястото тук, твоя казус за разлика другите тук е интересен иу важен. Успех от все сърце!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f88f1fc7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте искам да ви попитам защо всички давате съвети да го зареже.. това е най лесното да захвърлиш всичко постигнато до сега и да потърсиш някой друг който в последствие може да се окаже по лош и от настоящия.. това ли са връзките за вас.. днес си тук утре те няма.. нищо ли не влагате.. всяка връзка променя човека.. има проблеми.. има борба, напасване на характери, свикване и т. н.. също така искам да попитам възможно ли е човек без никакви навици как да се държи с една жена да бъде научен.. тук някъде по нагоре прочетах точно това определение че не е научен.. аз също имам такова мнение.. всичко тръгва от семейството и ако не го е видял там.. примерно ако бащата не е правил някакви жестове за майката и т. н му се е наслагвало някакво такова виждане за отношенията.. вместо да давате съвети на авторката да си хваща багажа и дим да я няма дайте съвет как да подобри положението..

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4722b21d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз не мисля така както всички останали според мен този мъж има причина да се държи така .Той все пак работи ,не е като да мързелува и да чака всичко.Може би нещата могат да се променят ако поне малко авторката спре да мрънка и да обвинява някого .В една връзка никога не е само една гледна точка.Колко често си говорят по между си ,за това как тя се чувства ? Най - лесно е всеки от вас да си събере багажа и да го няма ,ама с това проблемите не се променят,каква е гаранцията ,че следващия ще е по -добър? Авторката каза връзка от години. според мен не се захвърля с лека рака.Говорете,обсъдете проблемите и чак тогава ако няма решение се разделете.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cc6dcd8826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   авторката:
не се уточних. апартаментът не е лично негов, а на родителите му. той живее там, но виси на косъм с хилядите задължения, които имат цялото им семейство. той им оправи много задължения, а останалите членове се правят на луди.
но мисълта ми беше по-скоро за липсата на амбиция. прави сте-никой не си избира родителите.
чувала съм за някои мъже, които след 30те уж израствали и се променяли. тук не знам дали мога да разчитам на такова нещо.
а в същото време той е човек, с когото след толкова мн години, винаги имам какво да си кажа. и решенията ми са на кантар.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4722b21d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Много ми е интересно като имате връзка от години винаги ли е бил такъв или сега е станал такъв, че нищо да не ти подарява? Как така се сети чак сега, че той е такъв? Какви са ти били критериите за идеалния мъж като си започнала нещо сериозно с някого? Каквото търсиш такова ще намериш. Хващате се с неподходящи хора после се оплаквате. Доста по -млада съм от теб , ама поне знам какво искам от някого когато започвам сериозна връзка. Станала на почти 30 години и се сетила, че той не става за баща, къде си била когато е трябвало?
А имаш ли поне бегла представа един апартамент, колко пари е на сегашния стандарт , съмнявам се, че знаеш, много хора и това нямат и живеят на квартира, а ти си тръгнала да се оплакваш. Какво толкова пак искат да изцедят родителите му от него ми е много интересно? А повярвай ми винаги можеше да е по -зле, а ми ако твоя човек нямаше възможност да работи? Ти ли си била тази, която си го отгледала, обличала и хранила толкова години, че смееш да твърдиш, че на неговите родители не им пукало за него. Ти за него ли се жениш или за родителите му? Я се осъзнай малко преди да говориш неща дето са смешни от страни. Това, че той примерно нямал амбиции, защо трябва да са виновни неговите родители? Неговите родители ли е трябвало да му кажеш , че трябва да ти купува подаръци за рожден ден? За да искаш уважение, трябва и ти да го уважаваш и пак ти казвам каквото търсиш такова ще намериш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d298b09726
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторке, напълно те разбирам защото имам подобен проблем. Моят приятел е лишен от каквото и да е амбиция и се задоволя с много малко. Това не само пречи на развитието му, но и пречи на нашата връзка. И аз съм в едно такова положение, че го обичам, но ако продължи така нямам бъдеще с него. Моят съвет е да поговориш с него...Да си изясните приоритетите и тогава каквото ще става да става. Аз така направих и ще почакам известно време, за да видя дали има някаква промяна, но ако не...колкото и да го обичам - ще се разделим.
Номер 19, какво ще рече: "ти сега ли се сети какъв е"?!?! Ами те в началото нещата са много красиви, след време обаче се променят. Не знам дали знаеш, че тези неща като да подариш едно цвете без повод на любимата си не само имат значение, но и не струват милиони! А и тези неща, ако са се случвали в началото на връзката с времето започват да изчезват. Това, че са на по 30 години не означава, че не трябва да си показват един на друг, че се ценят и обичат и съвсем не означава, че романтиката не е за лицата над 30 години. Понякога за липсата на амбиция в един човек имат вина и родителите. След като едно дете е израснало в една такава "пасивна" среда в повечето случаи то бива повлияно от нея. То не стреми към нещо повече, задоволява се с това, което има, въпреки, че има шанс за нещо по-добро... Просто се примирява и това е. От там почват оправданията...и става дълга и широка. И ми е интересно да разбера ти гаджета по някакви строги критерии ли си избираш?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4722b21d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Към авторката според мен е толкова лесно решението, обичаш ли го? Той обича ли те? Ако се обичате се борите заедно с проблемите, ако не го обичаш спираш да се бориш за него и си събираш багажа. Искаш не искаш те са му семейство, той им помага, макар, че всичко трябва да има граници. Той живее в този апартамент, та вие не живеете ли заедно? Щом живее там едва ли е в толкова окаяно състояние. ТРЯБВА ДА СЛОЖИТЕ ГРАНИЦИ НА ВСИЧКО. Той е прав, че трябва да им помага, но не може винаги да разчитат на него. След като проблема е неговите родители, а ти не искаш твоите да ти помагат, отделете се някъде само двамата. А ти говорила ли с неговите родители да спрат вече да искат всичко от него, мисля, че е време... Успех

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4722b21d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 19 съм към номер 20
: "ти сега ли се сети какъв е"? !? ! Ами те в началото нещата са много красиви, след време обаче се променят
Не съм съгласна хората или са такива или не са. Идеята ми беше, че според мен мъжа на авторката винаги е бил такъв, а не че сега се е променил. А дори и да се е променил нищо не става без причина и не винаги причината е само в единия, а и в двамата. Като е искала романтика, да си е търсила романтична личност от самото начало, а не после да се оплаква.
А колкото до моите гаджета бих казала, че да търся си ги по дадени критерии определено. До преди 2 години не си търсих нещо сериозно и не е имало значение. Но сега да всичко има значение, за да имам сериозни отношения с някого. Имам връзка от 2 години доста сериозна и критериите по които съм с него са много. Той работи хубава работа, от която спокойно може да си имаме детенце, дори и аз да не работя. Готви много хубаво, справя се не само с мъжките работи, а и много ми помага с домакинството. А и най-хубавото е, че е голям романтик. Колкото и меркантилна да бъда на мен ми трябва мъж, които да ми дава сигурност във всяко едно отношение. Колкото и да си говорим, че парите нямат значение, не се заблуждавай те. Когато сме само двамата парите нямат толкова значение, но когато става въпрос за бъдещите ми деца, повярвайте ми има значение. Почти не познавам хора, които да не са се скарали, когато нямат пари. Никога няма да съм с мъж, които ще ме кара да мизерствам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 05553023a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Имах една като теб преди години , същата . Ей така ме нареждаше пред всички тогава . Не съм имал амбиции , живеел съм в апартамент оставен от наще , не сме могли да обикаляме България или Чужбина , защото все съм нямал пари и това го разказваше на който срещне .Само че аз сам си плащах сметките , плащах си храната , плащах и борчове на роднини и ми оставаха колкото да свържа месеца . От друга страна тя парадираше колко има , колко била борбена , а истината е че имаше родители които да я дондуркат , да и дават не плащаше нито за ядене , нито за спане дето се вика , но пусто самочувствие и пуст малшанс да не може да виси сама себе си отстрани .
И тя като теб сърдита беше , само ме плюеше , колко съм бил непреспективен , колко съм бил пропаднал :)
Резултата е че аз оправих каквото трябваше , работих и чаках момент без да бързам нещата да ми се подредят , а още по хубавото беше , че намерих човек който да ме обича такъв , какъвто съм . На всичко отгоре тази жена не ме разнесе нито веднъж пред който и да било и се държеше като човек с главно Ч . Онази си намери мангизлия , човек , който я носи на ръже, все пак и се случи точно това , което искаше . Само че сега е недоволна от него , защото не се бил държал добре, бил пиел , бил псувал , правел си каквото си иска :) Преди този пък , имаше друг , който и той мангизлия , само че и стана безинтересен , не се бил държал мъжки.
За това авторке , бъди жива и здрава , така или иначе тази връзка е свирена , ще срещнеш друг , който пак да ти бъде виновен за нещо , а твоя човек в момента който го оставиш ще живне повярвай ми .

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cc6dcd8826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   авторката:
явно аз не мога да обясня правилно.
номер 23, никога не съм си търсила богаташ/идеята ми е съвсем друга.
че не може аз да съм инициативната страна, да правя всичко, а ти да не си мърдаш пръста, в последно време сметките ги плащам почти изцяло аз. пак нищо не казвам, трая си.
и не ме мислете за материална, защото не съм. подаръците не са най-важното нещо, но как мога аз, при добро желание, да ти подаря нещо, от сърце, макар и не скъпо. а ти почти никога да не се сещаш за мен.
не мрънкам.
а твоята бивша явно си е търсила богат мъж, щом този последният не е първият такъв в живота й.
аз давам всичко за този мъж. но насреща не виждам отношение. не казвам, че трябва да е материално. ок, секса е добре, разговорите също, но той някак си не предприема някаква нова крачка.
ако бях такава, за каквато ме мисли6, номер 23, едва ли щях да бъда толкова години с него.
а ти вероятно си се отървал наистина, понякога алчността на жени като тази водят до там. ''купи ми 3 парцала и 1 кола, а ти ще ме псуваш и ще ме биеш''.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f88f1fc7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   всяка жена се нуждае от внимание и мили жестове.. независимо колко дълга е връзката защо мъжете не могат да го осъзнаят това..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker