Лошо момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лошо момче
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3684 пъти
Аз съм момиче на 20.... не знам как да започна историята си. На един купон се запознах с едно момче на 22. Той ме грабна като външност още като го видях за първи път - руса стърчаща във всевъзможни посоки коса, леденостуден син поглед, красиво тяло с много тутаировки и черни дрехи. Веднага ми напомни на вокал на някоя метълкор група, точно така изглеждаше....

След този купон се видяхме още няколко пъти, влюбих се, сляпа за разширените зеници, за алкохола и за всичко останало. Знаех че не трябва да го допускам до себе си, но го направих. После започнахме да се виждаме всеки ден. Ставахме все по близки и по близки, спомням си първата ни нощ заедно, после правехме секс при всеки уддобен случай. Но проблема му с наркотиците и алкохола ставаше все по дълбок, често се случва да ми посяга. Но аз му прощавах всичко. Един ден с приятелите му решиха че ще ограбят магазин. Но последствията бяха че сега и тримата са в затвора. Ходя на свиждане, все още страшно влюбена. Тук в историята ми се появява друг човек. Друг мъж. Той е така добър с мен, мил, грижи се за мен докато гаджето ми е в затвора. Той е най-добрият ми приятел, който ме обича много и ненавижда "оня боклук". Но аз не се чувствам по същия начин. Обичам го просто като най-добър приятел. А любовта на живота ми, човекът който обичам най-силно сега е в затвора. Всички ми казват да тръгна с най-добрия си приятел, че чувствата ще се появят в последствие, че сегашнотоми гадже е пълен кретен и наркоман... Исках вашия съвет, какво да направя? Да остана с човека който обичам, с олицетворението на дявола или да тръгна с най-добрия си приятел, към когото имам само приятелски чувства? Help!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6ede94c2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се обиждай, но не си достатъчно зряла и опитна за да постъпиш по-правилния начин, който и ти самата знаеш кой е. Абсолютно убеден съм, че наркоманчето ще бъде с тебе когато излезе от затвора и ще ти съсипе живота. Кофти е за най-добрият ти приятел, но той няма никакви шансове и колкото по-бързо се раздели с тебе толкова по добре за него. Наистина не ти завиждам, но ако има нещо положително то е, че след максимум 3-4 години ще си достатъчно опитна и напатила се за да взимаш правилните решения. Нещо което няма как да стане на твоята възраст. Човек се учи само и единствено от собствените си грешки!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d3137ea5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Здравей момиче на 20 :) мога да ти дам съвет но все пак зависи колко години му е присъдата?
От това което съм научил 70% от жените харесват такива мъже, сега си аз нося последиците а ти цял живот ще страдаш с такъв човек, майната му на русата коса и сините очи... след панделата никой не те има за човек... ъпсурт да си намери свястна работа --- или ще стане човек (хитрец измамник и да внимава къде стъпва) или пак в зандана.
Затвора променя много имаш време да мислиш, зависи все пак каква ти е присъдата и колко е дълга.... най вече до характера и късмет ( в кой отряд ще попаднеш ) има много различни типажи там... не знам как са го вкарали за обир... защото 80% в панделата са мангали с присъди ( откраднал фритюрник, откраднал една каруца, за капак на шахта... ) българите са или за убийство или дилъри и много рядко за измами и кражби ( ест педофили изнасилвачи и наркомани има но там те не се броят за хора )
Или мачкаш или те мачкаш, няма средно положение, всеки гледа да се прави на мъж гледат да те смачкат много мога да ти разкажа но само ми кажи за колко години е...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 97949c2629
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жалко за най-добрия ти приятел. Надявам се да се отърси от чувствата си към теб и да те остави, няма смисъл да се занимава. Ти нямаш уважение към себе си, пък как тогава останалите теб да те уважават? Търпиш едно говедо да те пребива, да те унижава и да те прави на нищо. Дано поне да не влезеш в болница накрая.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8010adc7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С нито един от двамата, това не са последните мъже на планетата. Не може да тръгнеш с някой на сила, с човек, които възприемаш като приятел, не е нужно да се насилваш. Другия си е боклук, но това че е в лоша среда и под влияние на наркотици и алкохол, не значи че не може някой ден да се промени, но остави това друга да го разбере. Защо задължително трябва да избираш някой? За да не останеш сама ли, мисля че точно от това имаш нужда, да останеш малко сама, да се изясниш пред себе си, да подредиш мислите си. И точно когато най-малко очакваш ще се появи правилния човек за теб. Въпреки, че си мисля че няма да оставиш така нещата, ще продължиш със затворника, от любопитство ще се пробваш с най-добрия ти приятел, но няма да е същото, няма да го заобичаш и най-вероятно ще го нараниш. Затворника ще излезе, ще се мъчиш с него и така докато един ден проумееш грешките си. Но в живота е така, трудно е да направиш правилния избор за себе си, след като си заслепена от чувства и факти. Трудно е да послушаш какво ти говорят и хората, защото искаш ако грешиш да сгрешиш ти, а не те. Успех все пак!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d4c3126787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   гледааах такъв филмм :D

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 535e26da4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Поредната влюбена глупачка в някакъв боклук, която и се отваря възможност да заживеее нормален живот, но тя си чака затворника! Ми чакай го...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 23d35764ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Всеки би си помислил най-напред, че най-добрият ти приятел е по-подходящ за теб. Но след като не го обичаш и смяташ, че с него няма да е същото както с момчето в затвора, тогава не бъди с него. Изчакай този, когото обичаш да излезе от затвора и изживей любовта си колкото и да е порочна.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f6e2ecd566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, и аз като теб харесвах така наречените лоши момчета и не обръщах внимание на момчетата, които даваха живота си за мен. На кратко моята история прилича с твоята с разликата, че лошите момчетата не са били наркомани или в затвора, но бяха големи женкари и обичаха купоните. Имах дълга връзка и момчето, което обичах ми изневеряваше, но аз все прощавах и един ден ми писна и казах край. Той прави хиляди опити да ме върне спеше пред входната врата умоляваше ме да размисля, но на мен колкото и да ми беше гадно, защотото го обичах казах НЕ. След тази връзка не можех да се влюбя излизах с момчета, но не съм стигала с тях до интимност, защото търсех тръпката, любовта... И така докато бях с този мъж най-добрият ми приятел беше лудо влюбен в мен, но аз освен приятелство нищо повече. Изминаха 3 години и и той продължаваше да настоява въпреки, че знаеше за моите чувства той не се отказа. Реших да пробвам и вече 5 години сме заедно и много щастливи и като се сетя за бившия се чудя с какъв акъл съм търпяла и какво съм му харесвала.
Бих те посъветвала да помиослиш за напред, да помислиш дали този човек, като излезе от затвора пак няма да извърши нещо такова и цял живот под страх ли ще си?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 604c2ecbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   На такива като тебе, само бой...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ff2630b16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво изобщо си му харесваЛА на тоя наркотизиран Изрод!?

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7fd093804e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Харесала му е портфейлът!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker