Красотата, това наказание ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Красотата, това наказание ли е ?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2556 пъти
Здравйте аз съм на 18 години и имам проблем с красотата си. Повечето ще си помислят че се надувам или че се "фукам", но не е тъка. Аз страдам заради нея ;( Вярно е че всяко момиче/жена иска да е красива, но аз вече не искам. Приятно е да те заглеждат, да те свалят и да ти правят комплименти..

Но ако се интересуват само от това какво да правим?

Проблема ми не е само с момчетата ами и с приятелки. Вече нямам много приятели и приятелки тъжно ми е. Когато някоя моя приятелка ме запознае с гаджето си винаги следва раздяла и тя ме обвинява, защото гаджето и започва да ме търси. Не ми е приятно вече, когато вляза в магазин и всички да ме зяпат. Дори женени мъже ме тормозят, родителите ми се притесняват за мен. Не знаят какво може да ми се случи. Спрях да се гримирам, да се обличам добре, да си правя прически изглеждам като не знам как да го кажа, може би като циганка. Но промяна няма, казват че тъка съм била даже още по-красива. Това ми пречи и в училище, защото имаме учители който са мъже и ми правят някъкви грозни намеци.. Не знам какво да правя вече, не мога и приятел да си хвана който да ме обича заради мен, а не заради външноста ми :( Започвам да се мразя и се чувствам някак си наказана :( Какво да правя???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2f2e983896
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е чак пък толкова! Много ми е чудно това положение, дето всички са скъсвали да те свалят. Познавам две много красиви момичета, ама наистина красиви, а не направени и намацани. Едната ми беше от класа, даже спечели за красавица за целия випуск и никога никой учител не и е правил грозни намеци или пък и се свалял. Но тя се държеше на положение и си знаеше какво представлява и доколко да допусне някой до себе си. Другата по същия начин- старахотна отвсякъде, и пак е нямало такива неща за които ти ми споменаваш. А за тези две момичета и други хора са казвали, че са страшно красиви, не е само мое мнение. Единственото ми обяснение е че това внимание ти харесва и по някакъв начин ти сама го предизвикваш. Правиш се на повърхността, че не искаш да е така, а в същото време като има мъж около теб, започваш да му изпращаш сигнали, които дори само не осъзнаваш, жестове погледи и т. н. И затова те закачат според мен. Сама се възхищаваш колко си прекрасна и очакваш всички да ти го потвърдят, а след това се възмущаваш, защо така. Имах такава приятелка, която само да видеше мъж наоколо започваше да прави някакви жестове и физиономии, за да му привлече вниманието. Така че това че си красива, не е основното, има нещо и в твоето поведение и нагласа, което предизвиква всички тези неща.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e90fc27061
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Защо пък да е наказание? ! Ако беше грозничка щеше да мрънкаш, че никой не те сваля. Гледай си кефа. Използвай максимално това, с което Бог те е дарил. Помисли си колко много момичета искат да бъдат на твое място. Не се притеснявай по отношение на това, че не можеш да си намериш истинско гадже. Радвай се, че ти можеш да избираш, а не да бъдеш избирана. А приятели винаги ще се намерят, просто открий истинските, които да те подкрепят. Спри да се оплакваш за глупости и успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5556e6380a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мила, няма смисъл да се притесняваш от красотата си, природата те е надарила с нея и трябва да се радваш, предполагам, че имаш и други качества, с които да се похвалиш, мисли позитивно, ще откриеш човек за себе си, много момичета си мечтаят да изглеждат добре и да са хубави , не обръщай внимание на завистта, гледай си себе си, ще си намериш приятели, може да си намерш някакво хоби, трябва да си силна и да се докажеш и в други области, в които си добра и ще спечелиш уважението на хората. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: af7d0cebd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора: Аз съм от малък град и повярвай нямам голямо съмочувствие. Нямам се за прекрасна, нито свалям някого ;)
Не очаквам да ме разберете

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 49c6ff1fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като мислиш, че красотата е наказание - пострижи се съвсем късо и си обръсни по средата широк път. Пак ще те зяпат и ще има грозни намеци, но поне с приятелките няма да имаш проблеми:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 433649e7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   до един извод стигнах като чета историята ти... май наистина си ромка, , , , така пишеш и така се изразяваш.... ми спри да им обръщаш внимание бе не си единствената красива на тая земя... ако си наистина гояма красавица няма да се хвалиш тука, а ще си мълчиш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ae63ff42e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мене историята е измислена.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd97ea43a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Имам навика да чета коментарите по всяка новина или история, грабнала интереса ми и да се паля. Като чета предходните коментари, стигам до извода, че хората винаги те разбират, съчувстват, знаят какво изпитваш и т. н., а всъщност изобщо не е така. Би те разбрал единствено човек, който преживява същото като теб и го казвам от личен опит. Няма да получиш качествен съвет или някакво успокоение. Бъди себе си, живей живота си и помни, че можеш да разчиташ само на себе си. Такава е твоята съдба, всеки с проблемите си. Желая ти здраве и щастие, това е най-важното.

П. 22

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 49c6ff1fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ааа, това че си от малък град обяснява нещата. Аз също съм живяла в малък град от 15 до 19 годишна и се чувствах истинска принцеса :))) Ненадейно всички взеха да ме зяпат, мислех си че понеже съм нова. Но по-късно се убедих - в малките градове хората непрекъснато се зяпат един друг, защото визуално, а често и поименно се познават и нещо клюкарско витае винаги във въздуха, това им разнообразява живота.
И да, в малкия град получаваш предложения на килограм, това важи за всички млади момичета.
Това че измекярските гаджета на приятелките ти са се зазяпали и предложили на теб НЕ означава, че си застрахована от обратното. Тоест ако ти имаше гадже - то щеше да налита приятелките ти. Явно в такава среда живеете...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a98bead293
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не познавам красиво момиче, което да има твоя проблем, сори!!

сладкаря

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ed7c8fbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   хаххахха, поредното същество с ниско самочувствие което си измисля истории....

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: af7d0cebd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №6 : Интересно ми е как разбра от едно писане че съм ромка? Всеки си има свое мнение все пак, но хайде да не се обиждаме :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 70928d8bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ха Ха миличката, ти не знаеш ли, че някои се подиграват дори и да не те харесват правят го, за да се възгордееш малко и ти какво за голямата красавица се смяташ.
Една красива жена се би гордяла с това, а не да пише по разни форуми красотата ми наказание ли е?
Вместо да се чудиш какво тъпо да измислиш залегни над учебниците, защото като гледам как се изразяваш няма начин да не те сметнат за ромка.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ae63ff42e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мен ми е интересно нещо и то не е по темата, всички, които пишат неща от сорта на "спри да публикуваш глупости" и т. н. , те какво правят в нета и кои са да съдят останалите?
Вие сами сте си избрали да прочетете съответната история и да, давайте мнения, за това е сайтът, но кво се правите на интересни?
Пишете, ако искате сега, че същото важи и за мен и че нищо не разбирам и т. н. , на мен просто ми е интересно, това е, защото независимо в кой сайт попадна, на каквато и да е история, все ще се намери поне един такъв коментар.

Авторката го е публикувала от скука ли? А вие какво правите в интернет? Нима нямате време за губене, нима не ви е скучно? Давате съвети, пишете коментари, но защо? Защото имате време, в което да го правите и не ви е скучно да се занимавате с това.
А може би знае авторката, че веднага ще се почнат подобни коментари и й е забавно да ги чете и да гледа как се хващате на неща, които сами твърдите, че са измислени и все пак удостоявате с вниманието си.
Няма да коментирам самата история.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 69ded732bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз имах също проблем. Живях в голям град, сега съм в чужбина. Всички ме зяпаха на улицата и всички подвикваха и получавах купища предложения. Това ме натоварваше страшно много.
Разликата е, че аз не претендирам като теб, че съм красива, а и ако гаджето на моя приятелка ми прави намеци, не бих реагирала.
Сама си го правиш и провокираш....
Приятел можеш да си намериш, стига да търсиш. Аз си намерих невероятен мъж, който е с мен заради мен и заради умствения ми багаж. Това, че съм хубава е като бонус. Та сега, когато всички знаят, че съм в сериозна връзка, не ме занимават и ми е много добре.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 82de6f0d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не мога да си представя толкова красиво момиче. Ти трябва да си богиня.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a2fa8c575e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не мога да разбера защо негативните коментари са толкова много. Аз имах една приятелка, която беше мн красива, живееше в София и известно време се намираше в положението на авторката. Само дето не е имала проблеми с даскалите. Гаджето й се разправи с един от по нахалните й свалячи и останалите спряха да я тормозят. Красотата е съвършенство.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8a44ad10a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Постарай се да изпълниш цялата тази красота със съдържание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker