6 месеца болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

6 месеца болка
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 1853 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 25 и преди приблизително 6 месеца приключих връзка. С това момиче имах 3 опита. Тя до този момент е най-силната любов в живота ми. Дадох прекалено много за нея, не знам защо и дадох още 3 шанса след първия провал, може би просто ми се щеше да се е променила. Причините за раздялата не са важни. Не знам точно и защо пиша, след като съм пробвал почти всичко , за да я забравя. Алкохолът не помогна, нито сексът с друга, спортът, боят, хобитата. От следваща връзка ме е страх поради многократните разочарования, не мога дори да работя или да уча, мисълта за нея е обсебил целия ми живот. Тази депресия не ме пуска толкова месеци, изгубил съм надежда болката да спре някак. Много хора избиват старата любов с нова, но някак си вътрешно знам, че няма как да се доверя и да имам чувства към едно следващо момиче, а не желая да нараня някого заради това, което съм. Страшно съм самотен, но никой не би понасял безжизнен призрак, който макар и да не бъде толкова самотен, ще нарани човекът, който му е дал шанс.

Така че не мога да имам връзка, но не мога и да съм сам.
Със секс не става, пробвах, макар да беше против принципите ми. Мисля само за самоунищожителни неща. Никой не ме разбира и защо се държа така, всеки смята, че преувеличавам и си внушавам. Приятелите ми смятат, че с времето ще ми мине, но не смятам, че това нещо е до време. Първите 2 пъти с това момиче бяха увреждащи, но някак се научих да живея с болката и да продължа, но вече усещам как всичко е различно, твърде много товар имам.
Ще съм благодарен, ако някой ми даде някакъв изход, който да ми допадне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: bcc627b595
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Как така не са важни причините за една раздяла, напротив много са важни. Всяка монета има две страни. Ти си само едната. Никой не може да ти помогне - решението си е вътре в теб. Една връзка приключва не когато хората физически се разделят, а и с душите. Ти решаваш, казваш край и това е. Понякога са нужни повече от 5,6 месеца, за да върнеш вярата си в хората, в доброто - не се насилвай с връзки, дай си почивка и премисли добре къде са били грешките, пропуските, особено от твоя страна, защото момичетата се сменят, а ти оставаш. Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: e39097e4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Напълно съгласна с Лоша, причините са важни, казваш че е най-силната ти любов, как го разбра? Казваш прекалено много си давал, три шанса си и дал, хубаво, но не мислиш ли че за една пълноценна връзка трябва и двете страни да дават, не само едната. Страх те е да се довериш и да не нараниш ново момиче, разочарован си и не искаш да постъпиш както ''силната ти любов'', дай си време, но не си мисли, че като мислиш постоянно и връщаш миналото ще можеш да заживееш в настоящето, боли, но болката ти няма да отмине така. И уточни причините, казваш първите два пъти бяха увреждащи, пиши.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: d5eea2765a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Истината е, че преживявам раздяла в момента точно като теб, знам какво е да не може да бъдеш с някой, които обичаш и аз не намирам смисъл в нищо, моето мнение е да си намериш хоби, занимавай се с нещо, прекарвай повече време с приятели.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: c29cdd8d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай си време, приятел. И забрави за планове и очаквания за бъдещето. Остави го да те изненада и ще видиш, че нищо не свършило за теб. Просто сега не виждаш това, което е започнало.
БК

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: e2d1970e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора:
Причините за раздялата са, че тя бяга от хората, към които може да се довери или да се влюби. Загубила е скъп човек преди години и това е формирало реакция към изоставяне.
Казах, че причините не са важни, защото вече са се случили.
С нея винаги като сме се виждали се е появявало невероятно привличане, винаги е било много хубаво. Тя е признавала, че аз я разбирам по-добре от всеки. Но после започна да мисли тя, да разсъждава и решава, че нямаме бъдеще, има лоша компания около себе си, която вреди.
Хобита имам, намирам си и нови, но те не ми носят удоволствие.
Иска ми са да си дам време, но не мога. Дипломната ми работа седи на пауза от много време, защото не мога да се съвзема.
Номер 2, най-силна е, защото не съм се влюбвал само веднаж, но само този път съм се чувствал така безпомощен пред чувствата, пред нея...
Общо сме ходили година и половина, колкото и пъти да я видех, все едно се влюбвах от пръв поглед отново, краката ми омекваха и дъхът ми спираше.
Мреси за коментарите, прави сте, трябва да се дава всичко и от двамата, но нея просто я беше страх и не желаеше.

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 8ced662e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си един ревльо, казва ти го мъж и не ти го казвам за да те обидя, а за да се стегнеш. Ти казваш какво била казала тя, съжаляваш я и едва ли не, но на действия нещата изглеждат друго яче. Отстрани погледната ситуацията е такава, че ти си и държанката, тоест човека с който прави секс от време на време поради някакви нейни критерии, но пък според други нейни критерии не ставаш за постоянен партньор.
Още по-лошото е, че те разиграва по най к*венския начин. Ако е мислела за теб поне малко или ако е била човек с чест, давам ти гаранция, че след като те разкара дори да иска, не би посмяла да ти звънне, защото хем ще знае , че ще те нарани отново, хем самата тя няма да има сили да го направи.
И 6 месеца не са никакво страдание поне според мен :) Хората страдат с години, разбира се не си го признават пред всеки, ти за 6 месеца си седнал да ореваваш :)


Иначе съм бил в подобно на теб положение преди доста години. Тогава едно момиче ме заряза и точно като твоята изреди някакви фактори за раздялата, които нямаха нищо общо с действителните, за да може да не се чувства гузна. А аз страдах, мислейки си че я познавам, че едва ли не тя е жертва, а аз се бях вкопчил в идеята, че аз съм нейният принц и постоянно я идеализирах. После и аз като теб опитах какво ли не, но мислех за нея. Един ден се върна, с обещания желание да сме заедно, но и това не продължи много, защото пак нещо започна да увърта и да дава странни сигнали и думи на неща, които не се бяха случили и пак си тръгна.

Тогава вече малко по-малко навързах нещата и видях истинското и лице, че през всичкото това време е играла роля, а оправданията и желанието и за раздяла не са били заради това, че е наранена от някой друг, ами заради това че самата тя имаше проблеми със себе си и не можеше добре да балансира силни чувства, които не може да контролира.

И разбира се ме потърси след още време за трети път, но тогава вече бях на друг акъл. От тогава се научих да не вярвам на думи, а само на действия. Приеми, че хората са лъжливи по душа, защото ги е страх да поемат отговорностите за действията си и е далеч по-лесно да излъжат теб и себе си с което да припишат случилото се във връзката ви на "времето" и следствията от него.
Имаш да учиш още, дано успееш :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker