Тъпите пеперуди в стомаха - пак се нацедих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъпите пеперуди в стомаха - пак се нацедих
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2938 пъти
Преди, когато попадах на такива истории не ги приемах никак на сериозно. Даже не мога да повярвам, че ги пиша тези неща.

Забъркан е мъж, естествено. Няма да пиша за новата си фурна, я. Да, кажем с 10 години по-голям от мен и около 7 планини и морета, които ни делят - не километри, а интелект. Посветил живота си на учението и сега си бере плодовете, което май засилва интереса ми. Винаги съм се възхищавала на такива хора, защото никога не съм била толкова целенасочена и постоянна. А и в моите идеалистични представи за Мъж - той трябва да е точно такъв, по-възрастен, по-зрял и отговорен.

Направи ми впечатление веднага - нямаше една прашинка по костюма му, сигурно в Химическото не са ми гладили така костюм, както неговият, в който идва облечен... на лекции.
Стил, класа и най-вече остър и КРАСИВ УМ. Боже, този ум. За възрастта си този човек се е надскочил многократно. Печели уважението и възхищението си на професори, асистенти, колеги. Ужасно взискателен, премерен, всяка дума е на място и точно в целта. Много принципен, строг. Не знам дали тази маска я слага само в академичната стая, но се хващам, че се чудя дали е такъв и извън университета.

Преподава точно по дисциплината, в която съм най-слаба откъм елементарни познания. Силен е точно в предметите, където аз съм на нивото на черната Златка. Ако някой ми беше казал, че ще започна толкова усилено да уча, нямаше да повярвам. Чета допълнително литература, решавам задачи като полудяла. Толкова добре разсъждава и обяснява, че в момента смея да твърдя, че имам страхотен напредък. Този човек ме накара да заобичам предмета, който най мразех.

Не знам дали е обвързан, подочух, че не е, което е съвсем разбираемо, той е нямал време за подобни неща. Не съм разпитвала дали си има половинка, защото май се плаша, че отговора ще е не и тогава не ми остава друг избор, освен да му скоча отгоре. Такъв мъж не се изтърва. Много е обран откъм емоции, жестове, като ледена статуя е. Аз за това и се правя на недочула, когато колеги ми подхвърлят, че ме гледа особено и ми се усмихва.

Не търся точно съвети, по скоро исках да призная вече това, което ме беше страх да призная пред себе си.
По вероятно е да преодолея гордостта си и да му го покажа някак, отколкото да преодолея тези различия. Мен това ме спира всъщност. Чувствам се прекалено малка, глупава и незначителна до такъв Мъж. Имам чувството, че сто години да бягам срещу него, не мога да го настигна. От друга страна, толкова съм свикнала да съм ухажвана и сваляна от мъжете, че никога не ми се е случвало аз да направя първата крачка. Считам го, че все едно ми е под достойнството, още повече при тези обстоятелства.

Той е разсъждава модерно, не е консерва, но си мисля, че дори да изпитва симпатии, би ги спрял, не би предприел нещо. Още по-лошото е, че ще ми преподава още доста време, а при него отсъствията са с фатални последици и ще се отразят много зле на образованието ми като цяло. Не знам как ще продължи тази история. По-лесно щеше да е, ако не се обръща след мен в коридора, ако сутрин не смръщваше вежди, когато ме види да пуша с колегите (мрази цигарите), ако не се усмихваше, когато погледне колко прилежно са ми подредени лекциите. Има нещо. Тъпото е, че ужасно ми се иска да разбера какво, а не знам колко е редно и възможно като цяло. Още повече, че поради много причини в момента избягвам компанията на мъжете и приоритетите ми са съвсем различни от това да градя връзка, каквато и да е.

Стана много дълго, но в душата ми е ураган от емоции, които аз твърде дълго потисках, което съвсем не ми е в стила. Благодаря за прочита, бих се радвала да чуя мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3f04207adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси повече инфо за него и ако е сам не чакай и не се чуди много, защото ще го изпуснеш!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8f856d2bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвет не мога да дам, но изказът ти е брилянтен. По каквото и да ти преподава въпросният, според мен би се гордял да познава лично подобна млада особа. И не се притеснявай, колкото и да е ерудиран, би се изненадал от интелекта ти, т. е. има себеподобен насреща си. Според мен би трябвало да се радваш, че подобни хора съществуват, дори и да не се получи между вас във вид на интимна връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cbe9163055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, аз лично бих се радвала ако между вас се случи нещо повече. Но за целта може би трябва да се отпуснеш, да не се подценяваш и да следваш желанията си. :) Ще ми е интересно да разкажеш какво се случва. Успех ти желая! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3e101b266a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я не се филмирай! Вдигаш мъжа на пиедестал! Дори и да излезе нещо между вас, след време ще решиш, че не ти обръща доста внимание, че не е достоен за теб (да, не е грешка) или някакво друго извинение и ще му наденеш рогата за да 'разбереш' какво си изпуснала. Но за него ще е късно да си рестартира живота и ще му го окепазиш. Тази връзка няма никакъв шанс за положително развитие.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dd8aa7e592
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   .... допадна ми темата и с удоволствие бих я коментирала конткретно, но... има нещо смущаващо и фалшиво като цяло.... малко студентки биха дали пример с ''новата си фурна''... ЗАРА

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 07aa931d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря ти номер 2.

Номер 4 много крайно се изказваш, все едно те настъпах по опашката с моята история. Първо, че той не е човек, който да си "окепази" живота и развали плановете заради, която и да е жена, защото е посветил живота си на учението. И повярвай ми, не бих надянала рога на никого, защото не ми обръщал внимание. Аз съм момиче с твърде малко свободно време, а страдат от липса на внимание такива, които се чудят с какво да си го запълнят (според мен).

Зара, бих те помолила да коментираш, с уточнението, че с теб доста добре се познаваме в този сайт и определено, ако ти подскажа коя съм, не би си помислила, че си измислям. Целувки и много ми се иска да чуя точно твоето мнение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 45a5d2ab77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, хайде направи го с него и после пак си порзсъждавай :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fcb691dc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Признай му какво чувстваш. Ако е мъж на място, ще те оцени и ще те обича до полуда.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 78e6ff735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има ли развитие, какво се случи?






И аз съм в подобно положение...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 34e18208e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме зарадва историята ти! Имало и жени, на които интелекта прави впечатление!!! Ех, защо няма и такива мъже или поне аз не съм срещала. Моят съвет е следния:
1. Не му скачай при първия удобен случай, защото той явно е интелигентно момче и може да му направи лошо впечатление
2. Покажи му повече заинтересованост по предмета му, папитай го дали може да направи допълнителна консултация относно нещо, което не си разбрала
3. Всяка крачка към него трябва да е премерена и добре обмислена какъвто е и самия той
4. Не бързай да му разкриваш чувствата си, защото сама каза, че дълго време ще ти преподава и би било много неловко и за двама ви ако той не откликне
5. Щтом имаш много ухажори се предполага, че знаеш как се държи мъж, който те харесва. Улови всеки негов жест, движение, дума... и не се дръж инфантилно като влюбена ученичка, дай път на жената в себе си :) и те уверявам, че не си на светлинни години от него, защото от написаното от теб си личи, че си интелигентно момиче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker