Моля за съвет - страх ме е за бъдещето ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет - страх ме е за бъдещето ни
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1725 пъти
Здравейте! От много време чета сайта и реших и аз да публикувам тук. Аз съм момиче на 18 години, ходя с момче на 30.. знам, че ще кажете, че ме използва и т. н, но истината е, че сме заедно от 2 години и 3 месеца :) От месец насам съм много замислена.. той никога не ми е забранявал, спирал от нещо и т. н, но ако живеем заедно или се оженим (не мисля, че подписа променя нещо)когато завърша 12 клас и след това уча дали ще си изживея всички мигове...

Той не ми е забранил да уча, а и за бебе сме се разбрали когато реша, че съм готова (естествено и той). Много пъти сме говорили и ми е казвал, че няма да ме спира от нищо, че мога да уча, да си ходя на дискотеки и т. н (естествено, че с него... )сега също излизам и с приятели, но постоянно си звъним и някак си не се чувствам добре без него. Но някак си.. постоянно мисля тези неща... Той е интелигентен мъж и не мисля, че ще имам някакви проблеми с него (например да ходя някъде и т. н). Казвам, че мисля защото до сега не съм имала, но точно от това ме е страх да не каже след това друго (не че му нямам доверие, но просто съм си такъв човек.. първо гледам негативната страна)Също така имаме вариант след като завърша да отидем в чужбина.. от малък град сме и при нас няма работа.. всички хора тук нямат пари и едвам свързват 2та края.... аз не знам език, но той знае английски, немски, руски.. мислите ли, че е добра идея :)
Моля ви дайте ми съвет.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7f60c0e78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 30 години не е момче! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e3a615019
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже като чета твоя коментар и още един някъде по-надолу за някаква врачка почвам да си мисля, че в днешно време в училищата преподават дисциплина наивност и вие явно сте отличнички. Подписа в ритуалната зала променя всичко, а що се отнася до това какво ще ти позволява добрия чичко, е то е ясно ще ти позволява да се прибираш вечер най-късно в 20ч., да готвиш в кухнята и да шеташ, а да и на рождените дни ще ти позволява да излизаш за един час с двете си най-добри приятелки и всичко това само защото след като се подпишете ще осъзнава, че е много стар за теб, а ти си млада и харесвана от връстниците си , които тепърва ще напредват в живота.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7c06ae0c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Смятам, че не трябва да гледаш какво ще стане след 5 години като завършиш евентуално. Ако сега ти е добре с него, си стой с него. Ако след време започне да те ограничава и вече не ти е приятно с него, се разделяте. Ама да късаш с някого с мисълта, че той ако, някога, може би, би направил еди си какво не е разумно. Никой не го познава, никой не е гадетел, така че никой не може да ти каже дали той би почнал да те ограничава или не би.
Изчакайта с децата и с заживяването заедно. Не се юрвай веднага като завършиш да живееш с него. Когато се чувстваш готова да заживееш с него и ако се почувстваш готова, тогава го направи. Същото е и за детето.
В крайна сметка, ако него не го устройва да те чака може да ти каже и да се разделите. Но няма смисъл ти да се насилваш и да правиш неща, за които не си готова. Ако го устройва е перфектно, ако не явно е нямало да се получи тъй или иначе.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f9d127191f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато бях на 18 заминах с едно момче. Той беше на 25 и вече беше живял две години там. Аз отидох, защото се обичахме и искахме да имаме хубаво бъдеще в модерна европейска държава. И да не знаеш езика можеш винаги да се запишеш на курс направо там. Така ще го научиш бързо и ще можеш да работиш или да учиш. Когато заминах при въпросното момче се чувствах много добре и всичко беше наред, но след няколко месеца осъзнах колко много ми липсват неща като семейството и приятелите ми и как никога няма да имам шанса да изживея някои неща, ако съм с него. След още няколко месеца моите мисли се превърнаха в депресия и идея, която развали отношенията ни и аз се върнах в България.
Сега съм много щастлива, че бях там, но и че се върнах.
Замини, за да имаш шанс за по-добър живот. Дори и да не се получат нещата ще се върнеш с един хубав житейски урок.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 35c84c303f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря! Ще се радвам на още мнения! Аврорката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker