Отчаяна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна съм
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2040 пъти
Здравйте,

Аз съм на 40 г., разведена отскоро, с две малки деца. Не съм правила секс много отдавна, още преди да се разделим със съпруга ми. Той бързо ме замени с друга, сега гледа нейното дете, но това е отделен въпрос.

Чувствам се самотна и същевременно нямам идея как да се промени това. Чета, говоря с приятели и някои казват - гледай положително, нещата ще се оправят... да де но и те в голямата си част са самотници като мен.. времето минава, нищо не се променя.

На работа - вкъщи при децата, това е моят живот. Прекалено изморена съм вечер за танци, курсове и каквото там знам ще ми предложат всички, а и децата ме чакат.

Тоест след работа почва друга работа - готвене, чинии, къпане, подготовка за другия ден. В 10, 00 очите ми се затварят и заспивам като пребита.

Понякога когато баща им ги взима - през събота и неделя, излизам, разхождам се в мола, пия кафе сама или с приятелка... и сякаш не съществувам. А казват, че изглеждам добре. Но не съм подавала правилните сигнали... и от това се уморих.

От всичко ми писна - от положителната настройка, от чакането... В интернет не искам да търся, имам печален опит от преди. Пък и там механизма е сбъркан - общуваш с някой и уж всичко е ок, ама като се видите - пълно разочарование. Не търся връзка, нито нов мъж - още са ми пресни раните от предателството... а искам нещо неангажиращо, малко секс, малко топлина... Самотата просто ме убива. Животът си минава, а не усещам никаква радост от него. Освен децата, не виждам никакъв смисъл. Дните ми са копи-пейст. И с приятелите си не искам да се виждам вече - потиска ме тяхната самота. Семейните пък са все заети и това е разбираемо, и на мен преди с-вото ми беше достатъчно и бях щастлива...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e87005f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хора са в твоето положение, но както се казва сама си си виновна. Ами не можеш да чакаш някой да ти звънне на вратата и да ти предложи, сама трябва да направиш нещо по въпроса. Казваш, че децата понякога не са с теб през уикенда, ами то тогава е точния момент да направиш нещо за себе си. Децата и работата не са оправдание, според мен просто те е страх от някакъв вид обвързване(било и то само за секс). Бъди по открита и показвай това, че си необвързана жена. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5e10a0522d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тежък случай, но не губи надежда. Вероятно някъде има човек, който търси това, което и ти. При положение, че си толкова ангажирана, може би варианта е интернета, но никак не е препорачително. И все пак, по-добре е да си намериш сериозен партньор, а не човек с който само да задоволиш нуждите си. Все пак трябва да имаш мъж до себе си, който да ти помага и да те подкрепя. Надявам се скоро, да получиш това, което искаш. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 780cbfde94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, което искаш за момента съвпада перфектно с желанията на много голяма част от мъжете. Просто трябва да вземеш нещата в свои ръце :)


*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1b78311f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност вината е ваша. Характера Ви е такъв - страх Ви е. И аз съм такъв тип жена. Само че мойто положение е по -друго. Но все пак Ви пожелавам да намерите нещо добро, а не само за секс и малко топлинка от време на време.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 74fec898ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Интернет, мила, най-лесно е :)
Седиш си на компа и си гукаш с някого. И АКО ти допадне, тогава, нещо неангажиращо.
Обаче, никакви такива разочарования на първата среща.
Да си пусне камерката в Скайпа, да го видиш още в началото, да му чуеш гласа.
И си казвай веднага какво искаш, какво очакваш. Каквото и да е, казвай го, да се знае.
И ако някой не ти допада, по каквато и да е причина, на момента го разкарвай, не си губи времето.
Това е проверена технология, върши работа.

Успех :)

Y D

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f3a0ddd99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Толкова изтъркано е това с интернет, играла съм го преди, така срещнах и бившя си мъж... може би наистина прблемът е, че ме е страх, но истинската причина е, че аз още обича този човек. Това е лудост, защото той ни изостави и предпочете да е с друга жена и детето й, но аз - безумно и безкрайно го обичам. Копнея за него... Всъщност, най-голямото ми желание е да се върне. Дали е възможно това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker