Майка ми изпраща неприлични съобщения на един мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми изпраща неприлични съобщения на един мъж!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2854 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моя проблем, той не е точно мой, но вие ще прецените. Първо се извинявам за правописните ми грешки тъй като съм на 13 години. И така майка ми и баща ми са женени повече от 13 години. Наскоро преди 1 година взех на мама телефона за да играя на игри. Но от любопитство отворих съобщенията. Имаше много съобщения, но аз отворих едно на което имаше снимка на х*й много се изненадах. След няколко дни пак взех на мама телефона и пак отворих на съобщения, от същия човек беше изпратено съобщение, , прати ми снимка на ц*ците си ". Помислих, че това е някаква шега, но не. На дригия ден отново и взех телефона отидох на изпратени съобщения и мама беше изпратила снимка на ц*ците си. Реакцията ми беше много изненадваща. Спрях да и взимам телефона, защото неможех да повярвам на това, което видях. И ето сега преди няколко дена отново взех телефона. Отидох на съобщения и пак беше изпратена подобна снимка от този човек. Чудя се какво да правя, не смея да и кажа, а ако кажа на татко ще стане още по- лошо. Опитах се поне да разбера кой е този човек. Рових и в абв пощата понеже и знаех паролата, но нищо не открих. В фейсбук също, но пак без резултат. Майка ми и баща ми не са в лоши отношения незнам, защо мама отговаря на тези съобщения със същото. Моля, Ви помогнете ми какво да направя, дайте ми някакъв съвет. Това не може да продължава така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5e2279888c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти пък по какво разбра, че е мъж? Майка ти е достатъчно голям човек за да поема отговорност за постъпките си. Не си човекът, който трябва да я съди. Когато проверяваш телефона й, замисли се, че всъщност ти грешиш, да се ровиш в нейното лично пространство. До 18 годишната ти възраст, тя има право да се рови в твоето, ти никога нямаш право да се ровмиш в нейния начин на живот и нейния избор. ако толкова много ти тежи поговори с нея, сподели й че знаеш и как се чувстваш, но само толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a67605b336
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ами - нищо не прави. Не знаеш точно как стоят нещата, майка ти е зрял човек и може да прави каквото реши, не ти е работа да ровиш в телефона и в пощата й. Между другото майка ти е постъпила ужасно глупаво, но това е друга тема. може да е някаква шега, може това да не са нейните ц.. и и изобщо занимавай се с твоите си неща. А остава и на баща се да кажеш - глупост още по-голяма.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7d2a478fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами на майкати и се *бе яко, но в това няма нищо лошо. Поне докато не се влюби в притежателя на прословутия х*й. Тогава става мазало и тате трябва да е много сляп за да не разбере. Моят съвет е трай си, поне докато усетиш, че мама хлътва. Тогава можеш да и кажеш, че знаеш, за да я върнеш на земята. Защото 99% от случаите ебльото не иска да се обвързва, т. к. най-вероятно вече е. И така се случват битовите трагедии, от които ще страдаш най-много ти

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f7b17b4da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами може пък съобщенията да са от баща ти, откъде знаеш, че не са(шегичка). Ако беше решила, че никой не бива да вижда съобщенията, досега да ги е изтрила. Все пак не прави нищо и не се издавай, че знаеш. Майка ти е зрял човек и си мисля, че търси нещо навън, което не го получава вкъщи. Това все пак не означава, че не обича баща ти, може просто да е решила да се забавлява по някакъв начин. Не им отдавай много внимание на тези работи, а си гледай ученето.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d84ec2c76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До Nr. 1: Що за глупост е това, че "До 18 годишната ти възраст, тя има право да се рови в твоето (лично пространство)"? НИКОЙ няма право да си завира носа в личното пространство на друг човек! Даже майката, в това на детето си.

Авторе, не се бутай в тази история, може само някоя беля да сътвориш... И друг път не рови в чужди съобщения!

B. M.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ec38921d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хахаах, ще ме уморите от смях. Съобщенията може ли да бъдат от таткото. Детето и в детската градина да беше, пак нямаше да повярва на подобни глупости. Не виждам също и защо да не каже на баща си??? Да стои и да гледа как го правят на маймуна ли, това си е чисто съучастничество. На колкото и години да е едно дете, то е абсолютно отделна личност, с напълно собствено мнение и разбиране за живота, което никой не може да му забрани да изказва по никакъв повод. Личното пространство също е доста интересна тема. Лично пространство, като време за себе си да. Но лично пространство, като параван да лъжеш човека до теб е просто оправдание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker