Голямата ми любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голямата ми любов
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2399 пъти
Много дълго се чудих дали да споределя своята история, но ето ме тук. Надявам се да ви хареса и дано успея да ви пресъздам изживяването си :)
Всичко започна 2010 година, когато бях на 18. Беше началото на годината и аз бях толкова отчаяна от живота-нямах си приятел, чувствах се самотно, нямах желание за нищо. Знам, че сигурно ще си кажете, че не е било кой знае какъв проблем, и дори така да е било чувствах огромна празнота, нямах желание за живот.. Бях жива, но не наистина.. Минаха 6 месеца и половина.. През тези 6 месеца срещах много момчета, но нито един не ми се струваше нормален, всичките търсиха само едно, гледаха твърде повърхностно, не желаеха да опознаят мен, а само външния ми вид.. Още по-тъжно ми беше след като се сблъсквах с "ПОРЕДНИЯ".. Дойде време да заминавам за морето заедно с част от моите приятелки за работа там. Всичко вървеше добре, намерихме си работа и се радвахме. Със сигурност се чувствах много по-добре, бях забравила за празнотата в моя град, а и в самата мен.. Излизахме всяка вечер. Част от моите приятелки бяха обвързани и единственото, което можех да си позволя на морето беше летен флирт... или поне приятелките ми се опитваха да ме убедят, че трябва да се забавлявам с различни.. Е, аз нямах това намерение, въпреки тяхното огромно желание..
Решихме една вечер да излезем само по женски, без момчета. Всички изглеждахме превъзходно. Нямаше как да не се забележим и особено на морето. Отидохме на дискотека. В началото беше толкова скучно, че дори дадох идеята да си ходим. Те ми казаха, че все още е началото на вечерта и забавлението е пред нас. Съгласих се, потанцувахме и аз реших да седна за малко на бара, за да изпия нещо студено, защото се бях разгорещила на дансинга. Докато поръчвах на бармана усетих една студена мъжка ръка на рамото ми. Обърнах се... и какво да видя.. Мъж на около 21, с черна коса, сини очи, висок строен, с блестяща усмивка, поглед-един път.. облечен с бяла тениска и дънки, ослепителен, а аромата му-магия. Погледнах и все едно забравих, че съм била в първи клас, гледах го и не вярвах на очите си. Той се приближи към мен и каза, че ми е паднало шалчето.. аз нямах шал и той много добре го знаеше, но просто търсеше повод да се запознаем. Казах му, че май се е объркал. И той ми каза, че трябва да поправи грешката си като ми се представи. Поиска ми номера, а аз без да се замисля му го дадох. Той тръгна на някъде, но аз нямах неговия номер.
Вечерта, когато се прибрахме всички си легнахме, но аз не можех да заспя, въртях се, мъчих се, но в съзнанието ми беше само и единствено той.. Мислих си за това само дали ще ме потърси, дали ще го видя пак.. Имах чувството, че полудявам.. С много труд успях да заспя.. Слънцето изпече и когато погледнах колко е часа видях, че съм получила съобщение.. беше от непознат номер и пишеше:"Само се питам едно, дали чувствата, които изпитах снощи са били взаимни... извинявай, излъгах.. питам се още нещо.. ще те видя ли пак? ". След като го прочетох получих сърцебиене.. дори меко казано.. написах му, че чувствата са били напълно взаимни. След като го пратих, той веднага ми звънна. Предложи ми да се видим вечерта, а аз само това чаках.. Разказах на приятелките ми и те луднаха от щастие за мен.
Настъпи вечерта, нагласих се да изглеждам добре, а той дойде до мястото, което му обясних. Имаше кола и ми каза, че ще ме заведе на специално място.. Пропуснах да кажа.. като го видях едвам не припаднах, краката ми омекнаха до такава степен, че не можех да вървя нормално.. Първо отидохме да хапнем, а след това влезнахме в колата му, а той пусна песента на Prince-the most beautiful girl in the world.. питах се:"това на мен ли се случва сериозно? "Заведе ме на едно място, което беше много отдалечено и нямаше никой.. беше край морето, тъмно, скалисто, и можеше да се чуе само звука на вълните, които се плискаха в скалите.. Той усили една песен от колата си и имах чувството, че съм в приказка.. Даде ми жилетката си и ме прегърна като добави да погледна към небето.. Имаше толкова много звезди и беше просто един красив момент.. Ето, че дойде време и за първата ни целувка.. Няма нещо, за което бих я заменила.. пленителна и завладяваща.. Стана време да се прибирам.. Той ме изпрати.. След тази среща си мислих, че това е момчето за мен, бях лудо влюбена и загубена..
Започнахме да се виждаме постоянно, той идваше на работата ми, снимахме се навсякъде заедно, качваше снимките ни и пишеше "аз и моята любов. Правихме любов навсякъде, където ни скимне. Бяхме вече двойка, наистина бяхме влюбени. Когато ме поглеждаше всеки път губих ума си... С него забравях всичко и всички.. Той ми показа истинското влюбване.... по принцип той не беше от там, но след като се появих аз, той си нае апартамент, за да е близко до мен.. И всичко продължаваше, но лятото беше към края си.. Родните градове и на двама ни бяха твърде далеч, една вечер трябваше да излезем заедно, а вместо това той ме взе и отидохме в квартирата му.. Той легна на спалнята и твърдеше, че това което му се случва е най-прекрасното изживяване, обясняваше ми как харесва всичко в мен, че е влюбен в начина, по който го карам да се чувства.. след като чух тези неща избухнах в сълзи, задушавах се, но когато погледнах към него видях как една сълза се стича по лицето му, а после втора.. болеше ме толкова силно, че не можех да си представя да се усмихна отново.. той се приближи към мен и ме прегърна притисна ме до гърдите си.. усетих най-прекрасното чувство.. Легнахме си и цяла нощ си говорихме за живота, колко празен е всъщност един без друг, а колко пълен го прави нашето влюбване.. С никой досега не си бях споделяла толкова, дори се съмна и стана ден.. Той ме закара и ми каза, че има нещо за мен вечерта.. Съгласих се и тъй като бях много изморена спах през целия ден и не успях да отида на работа...
Отново беше вечер и трябваше да излизам с него. Отидохме на един много хубав ресторант, той ме гледаше много странно през цялото време и не знаех какво се случва.. Попитах го има ли нещо да ми казва и той се подсмихна и извади от джоба си кутийка.. Зачудих се и когато вече бях помислила той ми падна на колене и ми предложи да се сгодим... Нямах думи, не знаех какво да кажа.. аз бях просто на 18.. какво се очакваше да отговоря... и без да му мисля казах: "ДА! "Неговата усмивка беше огромна, почна да ме прегръща и целува, а хората около нас ни пляскаха... Не знаех какво става.. реших че трябва да остана при него до края на септември, но не знаех как да кажа да родителите си... и така и не им казах нищо.. бяхме си двамката до края на месеца, приятелките ми бяха много щастливи, но и те не знаеха за годежа.. всъщност никой не знаеше, само аз и той... Знаех че това е голямата ми любов, и не можех да се отказа, но дойде момента, в който трябваше всичко да приключи.. аз трябваше да се върна в родния си град и той също.. Плаках много, както и той.. мъката ми ме убиваше.. Но първите 4 месеца всеки ден се чувахме той идваше до града ми по 4 пъти в седмицата и оставаше да спи при мен, въпреки че разстоянието беше около 4 часа. После вижданията ни намаляха, и двамата усетихме че края наближава.. болеше ме много.. исках да си отида от този свят, не исках да поглеждам света извън стаята ми.. Мислих си, че това е края.. но идваше и по-лошата част трябваше да замина да живея в Холандия.. След като му го казах, той ми затвори... звънях му 2 дни, вдигна най-накрая и се оказа, че е пред вратата ми.. каза ми, че никога няма да спре да ме обича, че наистина с мен е открил щастието и любовта и ми даде един диск и каза като замина за Холандия да го изгледам, но не по-рано.. Обещах му така да направя.... Вижданията ни продължиха още месец след което трябваше да замина по семейни причини.. Съвсем бях забравила за диска, докато един ден не изпада от гардероба ми.. пуснах го на DVD и какво да видя.. Беше направил клип с всички наши снимки и клипове, като първата песен беше тази от първата ни среща "Prince-The most beautiful girl in the world".. И какво да ви кажа? Почувствах се обичана, плаках, но след известно време помислих над нещата и разбрах, че това да срещнеш голямата си любов и тя да е споределена е Божи дар! Благодаря се, че аз я имах и я изживях! Благодаря на всички, които прочетоха историята ми! В момента съм в България, не съм с това момче, но сме в страхотни отношения и той винаги ще си остане голямата ми любов както и аз на него! Може един ден пак да сме заедно.. Винаги ме побиват тръпки като разказвам историята и си попклаквам! Пожелавам ви и вие да откриете своята голямата любов!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: ef3759ea3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам защо, ама ми звучи като холивудска любовна история. Преувеличена, ако не и измислена.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a93e5c2ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   само не знам защо се отказахте един от друг. С моята приятелка сме заедно 2 години, от които 1 година сме живели заедно, останалото беше в различни държави, сега в различни градове, но не сме се предали.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a157aeb305
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е наистина една страхотна история!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 35b335ff61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Та какво пречи на връзката ви- нали имаш годежен пръстен- какво стана с него? Защо се разделихте- разстоянието не е нито повод, нито причина за раздяла, защо не се борите да се съберете или.. Какво правиш в Холандия- учиш? Че какъв е проблема му, да не отиде и той, да научи език, да учи- да сте заедно? !? ! Казваш, че е голяма любов- да на истина е хубаво всеки да изживее подобно нещо, но защо само да е изживял в минало време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker