Да го оставя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го оставя ли?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2134 пъти
Здравейте мили дами и господа :)
Пиша тук, защото се надявам да получа колкото се може повече съвета от вас, като обясня на кратко за какво става на въпрос. Имам връзка с момче от близо 6 месеца. Времето не е много но бе достатъчно, за да се опознаем, да си свикнем и допаднем. Момчето е от добро семейство, умно, с прекрасна професия и добри планове за живота. Един ден излязохме, харесахме се и решихме да бъдем заедно. В началото на връзката ни (първите 3 месеца) всичко беше прекрасно, всеки ден излизахме, не се карахме, чувахме се постоянно по телефона и тн... неща нормални за всяка връзка в началото. Говореше ми мили неща, държеше се прекрасно, също така разкара две досадни бивши гаджета хаха.
Както казах всичко беше чудесно, не мога да забравя всички места на които бяхме заедно, както и приятните летни спомени и емоции. След всички тези събития реших, че е време да направя нещо, което никога до сега не бях правила... запознах го с родителите си!!! Това беше голяма стъпка за мен и бях сигурна, че съм направила правилният избор...
Мина се известно време и нещата се промениха... той се промени. Както посочих преди се чувахме постоянно по телефона, звънеше ми непрекъснато и честно, да си кажа дори ме дразнеше. Това обаче се промени и днес ако получа 1 обаждане, ще е страхотно. Друга промяна, която усетих в него е държанието му спрямо мен... вече не е същото, нямо ги милите и топли думи, чието значение може би е банално но стопляха душата ми.
Преди 3 седмици му прегледах телефона и намерих съобщения от бившата му приятелка с цинично съдържание, което не искам да коментирам. Скандалът беше неописуем, но след като ми обясни, че било момент на слабост си затворих очите. Във фейсбук сме обвързани, но едва днес разбрах, че го е скрил от хората и никой не може да го види.
Също така искам да отбележа, че аз го запознах с родителите си... но той... не!
След всички тези неща си мисля, че не би било редно да задържам човек, който видно не иска да бъде с мен. Решила съм, че когато си дойде за празниците ще го оставя, колкото и неприятно да ми бъде след това. Решението ми е окончателно или поне така си мисля.. но бих искала да чуя и вашето становище по въпроса и да ми дадете някаква насока.
Благодаря Ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: f752491a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че изискваш много от него, а не се замисляш какво му даваш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a8fe8760d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фейсбук и смс-и майкооо. Ти на колко си години бе? Аз примерно не искам да разпространявам в фейсбук с коя съм къде съм и тем подобни. Имам приятели в фейсбук, но имам и "приятели". Който трябва да знае си знае с коя съм. На мен ако бивши гаджета ми пращат смс-и какво съм виновен. Да си сменям номера след всяка раздяла ли? Не те запознава с родителите си... еми това е нещо различно за всеки човек. Може пък да го е срам от семейството си. Да имат болен човек или някви проблеми караници помежду им и т. н. Нормално е милите думи да понамаляват с времето лекичко. Замисляла ли си се че може би има проблеми в работата или някви здравослвни които не ти е споделил, пък може и семейни и т. н. Вие ходите от 6 месеца ти вече си тръгнала сватбата да готвиш май? Не ми се обажда всяка минута , уаааааааа малее аз ако имам една такава като тебе няма да мога да я изтрая и 1 месец. Вие живеете ли заедно? Защо си мислиш ,че връзката ви е много сериозна?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2161bbd85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен би трябвало да поговориш за последен път с него и да го попиташ дали иска наистина да бъде с теб. Ако аз видя в телефона на моя приятел такъв смс -слабости и тем подобни няма да призная. Ще се направя на сърдита за няколко дни и ако той не се извини и ако не ме потърси просто този човек не се интересува от мен. Поговорете и го питай ако иска да сте заедно защо му е такова поведението, защо е спрял с тези обаждания, защо е скрил отбелязването, че сте заедно в фейсбук? Ти каква си му- това го попитай. След този кръстосан разпит и след като той разбере какво чувстваш ти и колко си объркана ако той има намерение да къса с теб -това е неизбежно. Ако ли не -смятам че ще се поправи :) Успех, после пиши какво е станло

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ee8cadce1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората се променят, очевидно че и това момче се е променило в отношението си към теб. Предполагам, че изобщо не те е обичал (6 месеца не са много време и любовта се постига за много повече), иначе щеше да има прозрачност на връзката ви, щеше да те представи и той със семейството си, както прочетох написаното от теб, че ти си го запознала с твоите родители. За фейсбук изобщо не го засягам, въпреки че и това не е на добре. А и за капак на всичко, харесва ли ти да бъдеш с човек, който не се държи мило с теб, и то само за 6 месеца? ! Обикновено това се случва с хора, които имат съвместно съжителство (или брак) над 15-20 г. Но при тях поне остава уважението, което при вас не го виждам, тъй като от това което прочетох от теб, той очевидно си поддържа отношения с бившите приятелки, а и нищо чудно да вземе да вземе да те зарази с някоя болест. Не съм засегнал даже душевната болка, която съм сигурен че ти нанася.
Зарежи го, разбира се. Омръзна ми да гледам хора, които нямат достойнство и се излагат и правят на подлоги непрекъснато. Момчета има много, такива като него са много, но стойностните са единици! Желая ти успех и смело напред!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 58927be339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз снощи пък разбрах, че приятелят ми, който и без това беше качил общо 3 снимки с мен, ги е скрил и само аз мога да ги виждам. Което ми се струва много долно и подло.. и сега не знам какво да правя..

Не мисля, че си заслужава да си с този човек.. Не си хаби енергията.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6cea09389a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   айде, айде свършило се е с вашата любов. Не чакай да стане по-лошо оставяй го докато не е почнал да ти изневерява и да те лъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e34a76be6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   според мен се е уплашил, когато си го запознала с вашите. аз имах подобен проблем, само че аз показвах прекалена привързаност. не знам защо, но някои мъже се плашат, щом нещата започнат да стават сериозни. той сам трябва да поиска това. затова обаче си има разни хитринки, които наивно и младо момиче като мен не е усвоило.
що се отнася до фейсбук, аз там публикувам песни и снимки само. другото няма нужда всеки да го знае особено пък с кого съм. защото има много, , доброжелатели''.
за бившата не разбрах имало ли е нещо, нямало ли е. ако е само едно съобщение, не виждам проблем. и на мен бившият ми пише, звъни понякога, макар да съм говорила вече с него по този въпрос. и каква вина имам аз?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 515a53e71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   обичта ако не е двупосочна - забрави,
изглежда ти се раздаваш а него не го е грижа,
или сте още малки за да осъзнаете отговорности,
или просто любовта е приключила еднопосочно

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 813b48ba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА
Мили хора благодаря за добрите съвети, които ми дадохте. С моят човек се оправихме така да се каже, след като си поговорих с него и му обясних, че вече не желая да поддържаме връзка. Изненада ме държанието му, което мигновено се промени и ми доказа, че уважението и тръпката към мен не са изчезнали. Покани ме да се запозная с родителите му, също така вече се държи много по добре, като съжали за държанието му преди това. Да се надяваме, че ще е за постоянно пък и да не е.... мъже много хихи :) Отново искрени благодарности на всички и особено на НОМЕР 3!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa1923804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е важно какво казва, а какво изпълнява. Но както си казала "мъже много", значи толкова го и обичаш, какво да ти кажа. :Д Все така да се обичате и двамата, защото на всички ни стана ясно каква голяма любов сте. Ужас, ужас...

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa1923804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Щом ти е достатъчно да имаш неговото уважение, това е добре. Въпреки че обикновено хората уважаваме приятелите си, по-възрастните от нас, които ни служат за пример, общо взето хора с достойнства. Ти какво точно си направила за него, за да те уважава? ТРЪПКА не означава ЛЮБОВ. Тръпка има и да ти кажа къде и при какви момичета, сещаш се, нали?

Държанието на твоя ЧОВЕК (а защо не е гадже??? ), за което е съжалил, доколкото прочетох са били 3 МЕСЕЦА УНИЖЕНИЕ за теб, това ли е твоята връзка? Не се унижавай, момиче или жена, тъй като написа, че "мъже много", зависи за какво обаче ще ги търсиш, за любов ли, за пари ли...? Сигурно имаш голям опит с мъжете, щом го пишеш това.

И не разбрахме на колко си години и дали живеете заедно, за да мислиш че връзката ви е много сериозна? А за Фейсбук какво каза, защо е скрил отбелязването ти? И защо не те е търсил в последните 3 месеца? И не се е държал мило с теб? Сигурна ли си, че е скъсал тотално с бившата си приятелка? Или може би, с бившите си приятелки, тъй като си писала, че са много? !? Изобщо има много въпросителни. И това ме кара да си мисля, че любовта му е насочена към друго момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 03d0daea9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   остави го!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d2a71e01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да не бъда лош пророк, но след три месеца пак ще е същото. Ако един човек не държи на теб достатъчно, то това рано или късно ще си проличи. Ако пък много те уважава и държи на теб, то тогава нямаше да пишеш тук, тъй като твоето момче нямаше да ти даде и за миг повод да се чувстваш пренебрегната и зле.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 87b1bdc0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дано Всичко да е наред при вас! Желая ви го от сърце!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a2a3e43dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не знам кой кого да оставя само? ! От това, което си ни написала става ясно, че той преди 3 месеца още те е оставил и навярно се опитва да се отърве от теб, така че спри да се излагаш и според мен като мъж, най-доброто ще е да го оставиш на мира. И да, грешка е че си го запознала с родителите си, но нищо, от грешките се учим. Обещал ти е тези неща, но моето мнение е че не изпитва нищо към теб и само ще те заболи повече накрая ако изчакаш още време, иначе нямаше от 3 месеца да ти се обажда така рядко, след като в началото е било всеки ден и всеки ден срещи. Не смятам, че нещо ще се промени в насоката, в която ти го желаеш, а дори и да има леко подобрение в отношението му към теб (след като от 3 месеца ти се обажда 1 път на седмицата или както там беше... ), той пак ще си го промени след още 3 месеца. Ей, ама някои хора не разбират кога стават излишни и досаждат ли, досаждат с присъствието си. Самият аз преди години съм имал една такава като теб, която се опитвах по възможно най-безболезнения начин да я накарам да разбере, че искам да се разделим като постепенно разреждах обажданията си, гледах да не се виждаме, държах се по-приятелски, обаче то тъпото създание не разбира ли не разбира, като лепка се беше залепнала за мен и ми беше ужасно трудно да се отърва от нея! Така че определено спри да го търсиш и го остави на мира, явно че момчето е деликатно и не смее да ти го каже в прав текст, но държанието му ясно показва, че си излишна и няма чувства към теб, съжалявам за което! И да, няма какво да го оставяш, той отдавна те е оставил! Успех от мене във връзките, като гледам ти обаче имаш голям опит в тях (мъжете наистина сме много както казваш :) ) и ще се справиш като си намериш човек, който не само ще изпитва уважение и тръпка към теб, но и ще си любовта на живота му!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 22b1ff9ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ОТ авторката
Това, което казах относно многото мъже е, че когато не се получи с един човек, все някой ден ще си намеря друг, защото има толкова много и различни хора света, че е изключено да не си допадна с някого. Коментара на номер 15 крайно ме обиди и наруга, защото смятам, че когато си писнал на един човек е редно ти каже от чисто уважение, а не да се крие и лъже. До другите коментари, които не са много положителни, мога само да кажа, че времето ще покаже и каквото е писано то ще стане. Пожелавам си успех и дано нищо от написаното до момента не се сбъдне... Когато има развитие ще ви пиша :) Довиждане

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa1923804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не виждам какво обидно и наругано (ругатня = псувня, а тук не виждам такава? !? ) си намерила от Номер 15? !? Дори смятам, че много точно е изразил мнението си и е обяснил причините поради които момчето, с което имаш познанство, е заело позиция на заледяване в отношенията ви. Не виждам да си отговорила на зададените от Номер 11 въпроси, а искаш да ти се даде СЪВЕТ - как? ! Дали са ти пример с подобна на твоето познанство с конкретното момче, за което пишеш. Щом си сигурна, че ще си намериш някой, което обаче е много различно от това че "мъже има много" ( равносилно на това, че си пробвала много от тях), защо искаш от нас съвети? !? Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker