Смъртни заплахи от бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смъртни заплахи от бившия
преди: 15 години, 15 дни, прочетена 5092 пъти
Моята история започна след като реших да се разделя с момчето, с което ходех 3г. На кратко ще го наричам "бивш" приятел. Той е турчин, а аз съм българка, което означава, че не мога да съм с него и все някой ден щеше да се стигне до раздяла. Моето семейство не би могло да приеме връзката ми с него. Аз вече не го обичам, чувствата ми намаляваха постепенно с годините.

Срещнах едно друго момче. След раздялата ми с бившия започнах да излизам с въпросното момче. Бившия ми разбра за него, негови приятели са ни видели заедно и му казали, че сме се целували. Бившия ми полудя от ревност, постоянно слушах заплахите му, заплашваше мен и момчето с което излизах, че ще ни пребие, заплашваше ме че ще се самоубие... Постоянно ми званеше по телефона, пишеше ми в скайп, по емейл, причакваше ме пред моя блок, пред работата ми, с часове седеше пред блока ми и чакаше да сляза долу.

Той намери телефона на това момче и на него му се обаждаше, предлагаше му да се разберат по мъжки... Бившия ми така и не осъзна, че аз нямам чувства към него, казвах му че не го обичам, но той все казва: "Ще се боря за теб". Другото момче се чувстваше много гадно от цялата тази история с бившия. Когато съм с това момче се чувствам много щастлива. Той ми призна чувствата си. Аз, обаче нямах смелост да призная моите, защото се страхувах.

Един ден се стигна до фаталното обаждане, което промени всичко. Бившият ми е заплашил с убийство въпросното момче, казал му е че ако още един път се види с мен или контактува с мен по някакъв начин, ще го заколи, ще го удуши и убие. Последните думи на момчето бяха "сега не можем да сме заедно, забрави всичко, ти винаги ще бъдеш с бившия си...".

Той сега не иска да ме вижда, аз го търсих 2 пъти, писах му, но той не отговаря.
Искам да бъда с това момче, но бившият ми не ми позволява по никакъв начин. Как да се справя с ревността на бившия? ИСКАМ ДА ИМАМ ЛИЧЕН ЖИВОТ, в който не влючва бившия. Моля ви за съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 15 дни
hash: e73ec3618c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи ми на колко си години...Ако нямаш 18 мога да помогна (: Чичо ми работи в Unicef , аз тези заплахи определено са нещо което сериозно засяга правата ти..

А дори да нямаш 18, ще говоря с него ще видя какво мога да направя по въпроса..После като чичо влезе в скайпа ще му пиша за какво става на въпрос и ще видя какво ще каже ;)

ZuZi

 
  ...
преди: 15 години, 15 дни
hash: c0852f8f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиваш в полицията и пускаш жалба. Хората си вършат работата.

Ако ти се занимава, накарай твои приятели също да започнат да го тормозят.

 
  ...
преди: 15 години, 15 дни
hash: e721d5bddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ZuZi мерси все пак, но зз имам 18г.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 15 дни
hash: e73ec3618c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз все пак говорих с чичо ми..Той каза, че в случай че имаш 18 години просто трябва да пуснеш жалба в полицията с подробно описани заплахите..новият ти приятел също трябва да свидетелства..Но с нашата българска система незнам до колко тази институция ще помогне..
ZuZi

 
  ...
преди: 15 години, 15 дни
hash: 910b516a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В случая ти имаш ли 18 години?Твоя бивш приятел е с психически отклонения просто така излиза.Поговори с някой близък човек,изясни им как стоят нещата с тия заплахи,които нямат край.В другия случай обърни се за помощ към полицията нали все пак това им е работата.Извикай бившия ти приятел на разпит в полицията.Чудя се и на теб как си се влюбила в такъв човек,те просто не ни заслужават.Постави се на мястото на момчето какво според теб да направи или един ден да го видиш да лежи в локва кръв пред дома ти.Не мисля,че искаш точно така.И един ден да се самообвиняваш за станалото.Дано успееш

 
  ...


...
преди: 15 години, 15 дни
hash: d9013c550f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да май-наистина е с психоотклонения.Но ти трябва за 3г. връзка да си разберала какво представляват ТУРЦИТЕ.При тях ревноста няма граници,мжът се чувства напълно властваш над дамата си-нещо като неин господар.Той сега неможе и неиска да приеме факта че ти си с друг, затова са тези заплахи.

Лично аз мисля че са неосъществими. Хора дето са способни на такива подлости и са готови да извършат престапление-действат веднага без приказки.Но няма да е лошо да подадеш жалба в полицията . По този начин и той да вземе да се сплаши.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 14 дни
hash: 61d3f450c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Яснооо я ми дай скайпа на твоя бившия тука.
може после да ми дадеш и GSM-а му. Представи ме като някакъв твой братовчед 2-3 както ти желаеш.

Та да ида аз да се разбера с него "по мъжки" като е отворко момчето и изгаря желание да му начупа Турската гнила тиква резана.

Само това мога да ти предложа зарежи полиции и простотии дай ми неговия скайп тука. всичко ще се оправи веднага.

Поздрави!

 
  ...
преди: 15 години, 14 дни
hash: c97f637547
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №7 - Внимавай в какво се забъркваш... Повечето турци са... големи досади и трудно ще се отървеш от него. Една моя приятелка ходи с такъв. Звъни й буквално през 5-10 минути, заключва я, не й дава да ходи на работа, дори не я пуска да дойде в града и да види умиращата си майка - нещо ужасно е.
Опитвали сме се по всевъзможи начини да я отървем от онзи боклук, но не можем... Така че внимавай..

Извинявам се пред авторката, но просто не знам с какво мога да ти помогна. Сблъсквала съм се с такива хора и знам, че е адски трудно... Едиственото нещо, което мога да направя е да ти пожелая успех, на теб и на №7. Дано поне той да успее да ти помогне по някакъв начин. Стига тази помощ да не засегне някой друг...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 14 дни
hash: 61d3f450c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абее дай ми скайпето на този.
Аз си поемам цялата отговорност за мен .

 
  ... горе^
преди: 15 години, 13 дни
hash: f9f7e040cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Те турчолята са много емоционални бе, брех ти кво се занимаваш с тях не мога да разбера, ако българин вземе туркиня сигурно ще я изгонят от рода. Да върви по дяволите тоя и да не заплашва много много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker