Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята история
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1913 пъти
Здравейте, пише момче на 20 години. Преди две години се запознах с едно момиче. Тогава тъкмо бях приключил връзка с друго момиче, нищо сериозно. Тя също тъкмо се беше разделила с тогавашния си приятел. Всичко стана толко бързо, пишехме си във всеки един удобен момент, нон стоп, не сме спали по цели нощи. Опознахме се за отрицателно време, привързахме се един към друг, бяхме добри приятели. Отне ми изключително малко време да осъзная, че съм влюбен в нея. До този момент не бях обиквал.. Не чаках дълго, за да и кажа какво чувствам.. една вечер събрах сили и го направих. Оказа се че тя изпитва същото.. През целия си живот не съм бил толко щастлив колкото тогава. Това продължи в продължение на 1 година. За една година я обикнах повече от всичко и тя ме. Бяхме толко влюбени.. всичко беше като в приказка. След тази една година се разделихме, главния проблем беше разстоянието. Не става въпрос за различни градове, а държави.. Както и да е, разделихме се, но не спряхме да поддържаме връзка. Тя тръгна с друго момче, аз така и не успях да намеря сили да продължа. И така още една година разделени, но въпреки това не спрях да я обичам, нито тя мен. Дори обратното.. вместо чувствата да избледняват те ставаха все по силни. Всичко ставаше все по трудно.. но не спряхме. Хиляди пъти сме слагали край на всичко.. но винаги сме се връщали един при друг. Но ето, че истинският край дойде. Точно 2 години откакто всичко започна.. след точно две години всичко приключи. Тя ме изтри от живота си или поне се опитва. Тя продължи. Винаги е била по-добра в това отношение от мен - да се прави че не и пука.
В общи линии това е моята история. Но има и един проблем - не мога да продължа. Не знам какво ми става, по принцип не съм такъв - да се отказвам. Има една празнота в гърдите ми, която ме побърква, от която боли. Сринат съм и просто нямам сили и желание за абсолютно нищо. Непрекъснато мисля за нея. Не мога да спя, не ям.. имам чувството, че полудявам.
Как хората продължават след такава любов? Как живеят без човека който обичат повече от всичко друго? Колко време отнема, за да избледнее болката? И избледнява ли? Или просто свикваш? Разбит съм.. не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: ba0ae13de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето и една нова любов са способни да излекуват мъката. Сам казваш, че момичето е вече е продължило, а ти живеейки с нейния спомен и мислейки за нея, не ще можеш. Затова спри всякакъв контакт с нея, изтрий общи снимки, изхвърли всичко, което ти напомня за нея и така времето от своя страна ще излекува раните ти. ЩЕ ИМАШ ОЩЕ МНОГО ЛЮБОВИ, А МОЖЕ БИ И РАЗДЕЛИ ЕДВА НА 20 СИ.... , А АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО ТЯ Е МОМИЧЕТО ЗА ТЕБ, МОЖЕ БИ СЪДБАТА НЯКОГА ЩЕ ВИ СЪБЕРЕ...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 39b520ca41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето лекува..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 43b29400ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Незнам колко ще ти помогне но аз преживявам същото само, че наща връзка беше година и половина и вече близо 2 години страдам като боклук по нея отвътре сърцето ми гори само като се сетя, че е с друг вече сили не ми останаха много съм изморен незнам какво да ти кажа дано ГОСПОД НИ ПОМАГА. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 39b520ca41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също преминавам през тежък период след като се разделих с приятелката си след 2 годишна връзка. Винаги съм бил непукист, не ми е пукало за нищо и никой.. но ето че си намерих майсторката.. още не мога да се съвзема а минаха много месеци.. спрях да броя вече. Пожелавам ти успех, прави това което те прави щастлив и с времето надявам се всичко ще мине :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 39b520ca41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако я обичаш истински няма как да я забравиш, нито тя теб :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker