Идеалният мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Идеалният мъж
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2417 пъти
Мечтата на всяка жена е да срещне идеалния мъж. Мъжът, който ще я приема с всичките и недостатъци и няма да я осъжда за миналите и връзки, каквито и да са били те. Мъжът, който ще познава всичките и грешки и няма да и налага етикети заради тях. Интелигентният, независим, знаещ какво иска мъж и способен да го получи от жената до себе си. Всяка жена, уважаваща себе си търси такъв мъж. Такава жена умее да дава любов, да контролира собствените си и неговите емоции. Тя знае как да бъде силна и знае, че сълзите не са начина да накараш един мъж да обича. Знае, че доверието е всичко и не би си позволила да нарушава личното пространство на партньора си.
Аз се стремя към това съвършенство във връзките си. Споделям това, за да може всички да се замислят и да осъзнаят, че един такъв перфектен свят може да съществува въпреки различията между двата пола. Аз съм оптимист. Вярвам, че съществуват по свой собствен съвършен начин такива личности. И ще продължавам да търся идеалния за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: cc7955b5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мечтата на всяка САМОТНА жена е да срещне идеалния мъж, останалите сме обвързани.
„Всяка жена, уважаваща себе си търси такъв мъж. Такава жена умее да дава любов, да контролира собствените си и неговите емоции. “
Всяка жена, уважаваща себе си, уважава и партньора си и е готова да го приеме такъв, какъвто е -ЧОВЕК.
Идеални хора няма и тези, който търсят идеалната жена или мъж просто си стоят сами. Който иска да контролира своите емоции или тези на партньора си е контролен маняк и е обречен да живее от една нещастна връзка в друга. Авторке, започни да търсиш любовтта, не идеалния мъж, защото такъв не се е родил. За всеки има половинка, но както ти не си идеална, така няма и идеален мъж. Всеки заслужава да бъде обичан и акцептиран от партньора си такъв, какъвто е. Това е тайната на всички дълготрайни връзки, на бабата и дядото, които и след 50 г. брак ходят ръка за ръка в парка. Тайната е да обичаш човека до себе си такъв, какъвто е!
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 77696746fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами какво правиш когато го срещнеш, а се окаже, че той отдавна е попаднал на друга жена с която е обвързан? От друга страна като свободомислещ човек той не би имал нищо против от интимна сексуални връзка с теб, но без задълбочава и намесва чувствата? Ще му даряваш ли любов и секс преди всичко само защото е идеалният, но обвързан вече мъж?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5de50154d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това ми прилича не вица с магазина за мъже на 4 етажа, дето на последния се оказло, че идеалният не съществува. В интерес на истината, съпругата ми намери идеалният и след 11 години идеалстване му тури идеални рога и наруши идеалното доверие. Така че, мили ми дами и господа, дори и да сте идеалният/та и перфектен/тна, това не означава, че сте застраховани от всички това, което лази по останалите. Когато намерите човека, с който искате да споделите живота си, обичайте го, уважавайте го, с това идва и верността. Иначе приказката свършва и принцът/принцесата изненадващо бързо се транформира в жаба. Успех на всички и се обичайте и уважавайте.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 514ced49da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 310acc940a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   съгласна съм с номер 1, а нещата, които споменаваш като идеални /това да си има лично пространство и тн/, би трябвало да ги има във всяка връзка, ако това ти е критерия за идеално... това човек трябва да бъде с някой с много положителни качества, но и да приема отрицателните, никой не е идеален... наистина жените с такива сценарий в главата какъв искат да е мъжа до тях, си стоят сами, защото не живеят в реалността.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3d8c0d5793
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към 1: Всяка уважаваща себе си жена няма да се примири с какъвто и да е мъж. Явно трябва да прочетеш по-внимателно. Жените, които търсят и знаят какво искат, намират. Аз съм откривала идеалната половинка. Поне според мен и любовта ни продължава с години, въпреки че сме на хиляди км. един от друг и се виждаме изключително рядко. Винаги все едно е до мен. Това се нарича сродна душа. А това, че вярваш в нещо такова не те прави самотен или смахнат. Поне самотна със сигурност не съм. Има толкова много хора, които ме обичат.
Какво значи да контролирате емоциите си? Добре! - тук явно не сме се разбрали или може би не си усещала някого толкова силно, че да имаш чувството, че се сливаш с него. Това е да страдаш с него, да се радваш за него и да обичаш това, което той обича и обратното. Тука грешката може би е в мене. Какво да се прави? Понякога ми е трудно да намеря точните думи.
ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН: Недейте да гледате на живота като на наказание и не се примирявайте, с който и да е. Всеки е съвършен по свои собствен начин, но намерете съвършения човек за себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dce5e34a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тайната на истинската любов е да обичаш, не ЗАЩОТО той/тя е такъв, такъв и такъв, а ВЪПРЕКИ, че е такъв, такъв и такъв!
Истинска любов има само когато обичаш някого въпреки всичко.
Няма идеални хора, нито идеална връзка, нищо не е идеално на този свят - колкото по-рано го разбере човек, толкова по-щастливо ще живее!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0da6a05a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №8, супер си!
Като допълнение:
Тайната на щастливия живот е: желязно здраве и къса памет!
:)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 77696746fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, номер 8, мисля че с това изказване: "Тайната на истинската любов е да обичаш, не ЗАЩОТО той/тя е такъв, такъв и такъв, а ВЪПРЕКИ, че е такъв, такъв и такъв! " обираш бонус точките, поне аз съм съгласен. Да обичаш въпреки недостатъците. В крайна сметка хората търпят промяна и човешкия характер се шлайфа като Диамант с времето, на някои им се отдава по лесно тази промяна от колкото на други, но да говорим за идеален.... е това е смешно, по скоро трябва да осъзнаем до колко имаме възможност да понесем различията си и да хармонизираме егото си с това на човека до нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker