Труден избор между двама мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Труден избор между двама мъже
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2652 пъти
Може моята история да ви прозвучи доста тинейджърски, но все пак ми е нужен съвет.
Обвързана съм от година и малко, но нещата напоследък не вървят. Той вече ме има едва ли не за собственост, държи се по-хладно с мен, вече по-рядко ми казва обичам те, секса оредя, и като цяло не се чувствам кой знае колко щастлива с него. Но от друга страна секса е просто перфектен, най-хубавият, които някога съм правила.
Междувременно мой приятел с който преди сме имали вземане даване ми призна, че все още има чувства към мен, и ми го показва при всеки удебен случей. Все ме търси да се видим на по кафе, пита ме кога пак си сводобна, да те видя и така нататъка. Като цяло този 2рият мъж е и доста по преспективен от настоящият ми. В смисъл по амбициран е и като работа, и като лични планове. И по стабилен финансово ( не си мислете, че съм поредната златотърсачка, не съм, аз съм момиче, което просто не иска да си пропилее младоста и бъдещето ). Но за сметка на това в леглото не си напасваме, главно заради по-скромният размер на достойнството му ( а съм свикнала на по-голям и дебел заради настоящият ми приятел, но не съм някоя широка като кофа, тясна съм от долу )
Чудя се по-добре ли е да остана с мъж на който му е все едно дали ще е с мен или не, само заради хубавият секс, или да се задоволя с по-неудовлетворяващ за мен секс, но по стабилен мъж, които поне го е грижа за мен и не му е все едно с него ли ще съм или не.
На 20 години съм, а момчетата са малко по-големи от мен.
Благодаря на тези, които изчетоха цялата ми тема, както и на оставилите коментар! Всяко адекватно мнение е ценно за мен!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1faad9241c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не се сърди, но направо ме е срам от пола ми заради такива като теб. Какво ще кажеш да започнеш да си честна към себе си и околните си, да скъсаш с човека, с когото не си щастлива. Дебели чепове се намират в секс-шоповете за по 20 кинта. Колкото до другото момче, не тръгвай с него, ако не го обичаш. На 20 г. си, помисли за собствената си професионална квалификация, финансова стабилност и образование, преди да гледаш тази на мъжленцата. Намери си мъж, който обичаш, не гледай само чепа и джоба, защото жените, който го правят завършват задължително много, ама много зле!
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d60c8a653
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потресаващо.... каква деградация в бъдещото поколение...

страхотен проблем имаш, че чак не знам какво да те посъветвам..

кошмар.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 67c20e8850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напълно съгласна с номер 1, и аз май правех тази грешка като теб преди, съпоставях мъже сякаш са някакви продукти с различно качество, смятам, че истинска връзка е, когато и от двете страни има чувства, т. е. това трябва да е на първо място, а не някой друг фактор като пари или... член в твоя случай. Звучиш нелепо, едно от най-важните неща за една връзка е искреността, сега си представи как и двамата прочитат темата ти и знаят какво е в главата ти. Е, честно казано нито единият не би останал с теб ако види това. Какъв е изводът - че не си честна в отношенията си и няма как да бъдеш истински щастлива така.
Има и друг вариант- да бъдеш и с двамата и да ползваш привилегиите, които всеки от тях има- аз не одобрявам този вариант, само го посочвам, защото нерядко хората го правят. Но щастливи ли са?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9b04fbf8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ева ти го каза страхотно!
Златотърсачка си и още как, само че в малко по-друг смисъл - сметкаджийка някаква.
Замисляла ли си се някога какво ТИ би допринесла в живота на един мъж, освен с височайшето си присъствие, вместо да мислиш постоянно с какво той(те) биха допринесли в твоя?
Нямам какво да добавя.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 965158dce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, здравей! Всичко е бизнес и секса и брака и взаимоотношение. Секса, колкото и да е хубав е секс, без чувства е нищо, а чувствата без пари се изпепеляват. Така, че първо си прекалено млада и не бързай да се хвърлиш на някой на врата за да те обгрижва. Най- важното е ти да си независима, така, че дерзай в тази насока. Ти си имай цели, гони ги и се развивай, а човека с който ще си щастлива ще се пяви, когато ти се докажеш и тогава няма да е нужно да търсиш паричко за да те издържа, както и голям чеп да те чеша- ще имаш повече възможности да избираш. Човек без цели и амбиции мисли за чепа и парите... Докажи си и ще имаш всичко- без зависимости от някой си

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a1d96523cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това си е чиста измислица. Поне от 5 изречения, стигнах до този извод.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0df6b8436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм съгласен с горните коментари. Не си никаква златотърсачка, мила, а си най-обикновена сметкаджийка и то от тези, които някак се опитват да съчетаят тънките сметчици с големия питон

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6121bfc71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами и аз се присъединявам към колегите с мнението, че авторката е донопробна. Хм, та значи трябва да решаваш между голям чеп и пари... труден избор - ама не си златотърсачка, да не си помислиш, че това намеквам.

Иначе ми хареса коментара, който пита ТИ какво ще допринесеш за мъжете - май Господ да ни пази нас от такива като тебе. Това от мен и със здраве.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c4bbcd6de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти на всички, искам да кажа само едно браво Ева поклон и уважение, а на авторката не мога да помогна само бог може

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3a7762d1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз всъщност не разбрах от тези двамата ти имаш ли изобщо някакви чувства към някой от тези мъже? Човек избира със сърцето си, а не с онази си работа.

Вили.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d1c64ae4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На авторката и Бог не може да помогне :Д

Моят съвет е да си хванеш един негър с 25 санта, че така като си тясна, поне да те разшири малко отдолу. Тогава вече ще можеш да поемаш всякакви чепове.

Благодаря за вниманието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker