Направих грешка и загубих любовта си, май.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Направих грешка и загубих любовта си, май..
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2247 пъти
Здравейте, преди време ви разказах как се запознах с приятеля ми, бяхме заедно 4 месеца и след това той рязко се отдръпна и се разделихме... беше зор почти месец, но се сдобрихме...
И сега идва новата част от историята...
КОгато се събрахме, всичко ни потръгна много хубаво, отношенията ни бяха страхотни, аз цъфтях..
Но понеже познавам мъжете добре, се чудех дали през времето, когато бяхме разделени не е кръшнал някъде за успокоение или нещо такова.. и понеже сме от два различни града, не би му било трудно да върти две момичета, ако поиска..
Проверих му телефона и видях, че е пратил смс на някакво момиче- Еди коя си, как си любов моя...
Туш! Тогава подходих директно и съвсем честно му казах- мислех си еди какво си, проверих ти тел, видях ето това. Той се захили и обясни, че това била някаква бивша, която видял на улицата и и бил написал този смс, за да я подразни... сега... няма да казвам дали му повярвах на това, то е ясно.
Взех му паролата за скайпа и няколко дни подред влизах, видях че с жени не си пише... не съм му чела и кореспонденцията с мъжете, защото не ме интересуваше.
КАкто и да е, мина време, рожденния ми ден, празниците... аз се убедих че много ме обича, аз него също, правехме планове за съвместно бъдеще..
Прибрах се в София след празниците, и двамата трудно преживяхме раздялата и си липсвахме.
Няколко дни след това по погрешка пуснах неговия скайп заедно с моя / аз отдавна бях спряла да го правя и не исках/ и нали знаете как се получават съобщенията от деня...
Видях някакъв женски ник, не издържах и отворих разговора.
Отначало- как си, какво става, е на аз съм пак бременна, не знам си какво.. и след това тя му казва:
-Внимавай да не ти се случи приятна случка като си дойда сега събота и неделя..!
той- МИ нали ще се видим на кафе?
тя- ДА естествено!
И аз седа като гръмната и викам, абе ок са, приятелка някаква.. обаждам му се. Ние имахме ужоворка тази конкретна събота и неделя да дойде в софия да се видим, питам го- ще дойдеш ли? - НЕ! имам работа, тука в гаража нещо да оправя, пък и то не може да се пътува постоянно, нали бяхме заедно и без това две седмици...
Ясно беше, че за да се види с тая ме реже мене най- брутално!
Почнах да намеквам да не прави простотии и тн, но той не загряваше, накрая се изпуснах и той се усети, че съм му влизала в скайпа.
И като направи един скандал, как съм можела, забила съм му нож в гърба и тн.. а за тая нямаше обяснение каква е що е итн..
ТА в момента сме разделени, защото аз съм го следила, шпионирала, забола съм му нож в гърба и тн... надявам се да размисли, ама много се е заинатил... много го обичам! И моята постъпка не е правилна, но и неговата, още повече че той си ми даваше поводи за ревност, които като го попитам не обесняваше или оправдяваше....
Кажете какво мислите? Моята постъпка толкова ли е лоша, че чак да ме зареже? Ами неговата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 137216ae03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига с тези детски истории, работа нямате ли си? Дай ми куклите, вземи си парцалките. Първо пораснете и тогава мислете за сериозни работи.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0319311c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Скъпа, ще започна с обвиненията. Ти малко прекаляваш на тази тема. Това е моето мнение. Всеки човек си има право на лично пространство. Влизайки му в Скайпа и четейки съобщенията му ти си нарушила неговото. В тази част ти си виновната. Трябва да му дадеш малко въздух. Обичате се много, но все пак всеки в неговата дупка. А в дупката си той може да гледа порно, да свири на барабани, да пребива хора, да педофилства и всякакви добри и лоши, но ЛИЧНИ неща. После, той ти е много сърдит по тази причина, но ти казваш, че те обича и аз също вярвам в това. В момент на раздяла хората не искат да си виждат, затова, ако поискаш от него да се видите лично, за да поговорите той може да откаже, пък и сте от два различни града. Затова му пиши на Скайп или Фейсбук /при второто на лични/. Пиши му, че разбираш грешката си, че не е трябвало да прекрачваш границата, но много то обичаш и затова си го направила, провокирана от съмнения относно неговите чувства. Обясни, че имаш вина, обаче искаш да разбереш дали той ти изневерява като обещаеш, ако се съберете да се въздържаш от такива действия. Знам, че може и да те е срам, но щом искаш да си го върнеш атакувай го с истината. Според мен той ще се трогне от думите ти. Късмет! Марчето-френдчето

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c1b7c61bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че твоята постъпка не е правилна, не е. Но явно и той те е провокирал. Много незряла история. Явно че трябва и двамата да пораснете още малко и чак тогава да мислите за сериозни неща- както е казал и номер 1.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: af1650a770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До Марчето:
Здравей, говорихме и по телефона, и във фейсбук, и навсякъде, обяснявах му подробно какво и защо съм направила.. за сега е непреклонен, но аз знам че ме обича много и се надьвям че ако мине малко време ще размисли.
Ние сме вече големи- аз на 25, а той на 31. Време ни е за семейство, но не добпата комуникация (аз доста пъти се опитвах да го подбудя сам да ви каже някои неща, които не би трябвало да има ппичина да крие ) и това че сме от различни градове, много объркаха нещата..
И двамата сгрешихме, на мен ми е гадно че постъпих така, той не даде никога признак за съжаление за действията си, но се надявам все пак любовта му към мен да се окяже по- силна от ината..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 440e9ef1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторкеее, твоята постъпка е лоша, но неговата по- лоша. Но явно и двамата не сте се наиграли, ако ти смяташ, че ти е време за брак- явно той не е дорасъл и не се е наиграл или не те обича достатъчно. Явно това не е твоя човек и не се вторачвай в него. Когато една врата се затвори веднага се отваря друга. Сега е важно къде ще гледаш в затворената врата или ще търсиш къде се отваря другата и то специално за теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker