Той ме обича и аз него, но тайно.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме обича и аз него, но тайно..
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2326 пъти
Моля ви, споделете вашето мнение. За пръв път пиша такава тема, но този път се чувствам безсилна и ще съм благодарна за вашите коментари.
Аз и той.. ние сме приятели от скоро, няколко месеца. Но много близки, споделяме всичко. Той обаче ме харесваше не по приятелския начин и винаги ми го е казвал, натискал ми се е и така нататък.. аз го обръщах нашега или често се карах с него защото го карах за спре, а той не се отказа. Не се отказа, и аз без да се усетя се влюбих. Просто когато се скарах с него, и дните без него ми бяха мрачни, първоначално си мислех, че е просто защото ми липсва приятелското му присъствие. Но как да обесня това парене в корема си, тези пеперуди които се появяват всеки път когато се доближи до мен и поиска да ме целуне, а аз изгаряща от желание да го направя се отдръпвам от страх да не разваля нашето приятелство. Това е така защото всъщност, нашето приятелство ми е много ценно, никой не се е застъпвал и не се е грижел така за мен, както той. Но освен това, скоро ще бъдем и в един и същи клас по наложителни причини, и ако тръгнем и скъсаме ще се гледаме всеки божи ден и няма да имаме време да го осмислим, и просто незнам дали си струва риска, но пък чувствата ми към него ме правят да се държа лудо като него и незнам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a3195e35de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тръгнете! Обичайте се! Но не се обяснявай много в любов да не се отдалечи. Ох, бъдете щастливи, но помни предупреждението ми защото аз 8месеца рева по единн ' приятел ' защото прибързах.. Ох успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c6613fbd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съвета ти! Цял ден чакам и се отчайвам, че никой не откликва и не ми дава съвет

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ec87e8ba4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съберете се. Помъчи го още малко :P, следващият път, когато се опита да те целуне, не се дърпай... смисъл, все едно е станало случайно :D, и след това, ще си поговорите така и така... ще му кажеш, че изпитваш същото към него, но ти е тъпо, че ще го загубиш като приятел. Смисъл, вие дори и да сте заедно, пак ще сте приятели помежду си, но няма да гледате на това от тази гледна точка, а от по-различна. И ако евентуално се разделите, едва ли ще останете приятели, но знае ли се. Това зависи от вас, какви сте...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5030a9ba1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че те е страх да не си развалите приятелството, но ако наистина изпитваш чувства към него му кажи! Не е толкова лесно, но понякога страхът ти пречи да видиш и хубавата страна!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ee26f2e568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен понякога ми липсват твоите чувства. Аз, ако бях на твое място щях да го изненадам и да отида пред дома му, както съм правила, да го викна да излезе навън, далеч от обсега обаче на някой близък, да го завлека на тъмно, или в някой храст и да го цуливам до полуда. Случвало ми се е - честно, и това и до ден днешен си остава едно от най-хубавите ми преживявания. И за него ще бъде незабравимо. Ако не сте се целунали още- направо действай, както те посъветвах и няма да сгрешиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker