Oбъркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Oбъркана съм
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2326 пъти
Здравейте!
Ето, че дойде ред и аз да споделя своята история...
Аз съм жена на 36 г., омъжена с две деца, от голям град. Имам едно щастливо изглеждащо от страни семейство. Но за съжаление само в очите на хората така изглеждаме, а в действителност съм много отчаяна. С времето, както се случва и в други семейства, нещата между мен и съпруга ми охладняха, не че не полагам усилия, за да ги променя, но уви усилията ми са безрезултатни!!! Той е безразличен, към мен, към всички решения, които трябва да вземаме заедно, към проблемите на децата.... Вярно, че работата му отнема много – на отговорна длъжност е, но и аз съм работеща и аз си имам моето натоварване. Както и да е, справям се сама до колкото имам сили, но ми тежи най-много безразличието му към мен като към жена ( пропуснах да пиша, че съм добре изглеждаща, интелигентна жена или поне така са ми казвали околните). Не допускам да има в живота му друга, защото той е абсолютен домошар, а и в нета не се застоява, та там да е намерил някоя.... Това последното обаче ми се случи на мен. Никога не съм изневерявала на съпруга си, заедно сме от близо 15год., не съм допускала това да е начина да избягам от проблема, който имам, но ето, че без да искам се случи.... Запознах се в един сайт с мъж на 40г. (той е от др. град на около 500км. е от мен ). Всичко започна на шега, аз не съм скрила нищо за семейното си положение, но той упорито ме ухажваше, докато аз постоянно гледах да го отрежа, както постъпвам с разни такива обожатели, но той настояваше да си чатим.... Един ден започнаха да ми харесват неговите мили послания и в един момент той предложи да започнем да се чуваме - остави ми номера, на който ако аз реша да му звънна, за да ме чуе... Много мислих и накрая се реших, казах си какво толкова, та той е само един непознат.... един път ще се чуем и край... Пропуснах да пиша, че въпросният мъж се представя за необвързан, но има две деца, които не живеят с него. Та започнахме да се чуваме, но с времето все по-нежно и приятно започнах да го усещам.... И така вече няколко месеца!!! Не сме се срещали все още, но започвам да го желая този момент все по-силно, и се страхувам, че ако пожелае да се видим няма да мога да откажа... Толкова съм объркана, че просто не знам как да постъпя... Знам, че е разумно да сложа край на тази илюзия и да се опитам да си спася отношенията със съпруга, но в същото време все по-силно желая да изживея това, което ми се случва!!! Моля, дайте съвет!!! Между другото вече няколко пъти се опитвам да сложа край на тази виртуална, телефонна илюзия, но уви той не спира да ме търси и не иска да се откаже от мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: b04e5c830b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Всичко започна на шега, аз не съм скрила нищо за семейното си положение, но той упорито ме ухажваше“
Авторке, няма по-лесна плячка от недоволната и нещастната в брака си съпруга. Въпросният „необвързан“ е на лов. Ако е действително необвързан, ще си търси необвързани жени от града си или околността, за да завърже някаква връзка. Това би било нормалното.
Според мен човекът е обвързан, дори женен и просто търси разнообразие без обвързване. Омъжената жена е перфектното решение.
Ако искаш едно бързо търкаляне в леглото, това е твоят човек. Ще си направи труда да дойде до теб, но не се чувствай поласкана. Срещата ще се случи в някои скрит хотел, ако имаш късмет ще се повтаря периодично, но ще видиш, че интересът му към теб в скайп ще намалее, ще му се появи много работа и накрая ще спре да те търси.
Приятно прекарване.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 934dbb9392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към номер 1: пропуснах да подчертая, че въпросният ухажор, който имам ми е казал, че мога да му звъня по всяко време на денонощието (едва ли, ако е с жена до себе си ще има тая наглост... ), което няма как да го правя, защото не разполагам с толкова време за разговори с някакъв непознат....!!! А ако изобщо се стигне до среща, аз също държа на ДИСКРЕТНОСТ, защото не бих разрушила семейството си заради моментна слабост от моя страна!!!! Толкова години съм живяла без нежност и ласки, които очевидно вече започват мн. да ми липсват, та ще продължа просто така да си съществувам за децата ни... Те са моя смисъл....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ca4cce8a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В абсолютно същия цирк сме. Само дето аз съм на мястото на мъжа, като изключим това, че освен всичко друго, готвя, мия чиниите. Грижите за децата ги поделяме. А, и секс на жена ми не и липсва, нито внимание, нито грижа. И какво - рогаааааа! Разбраааах! С кой? С женен, с дете, на 150 км. С големи сладки, приказки! Безинджия и бракониер. Без образование, груб, невъзпитан, невъздържан дебелак... обаче жена ми я свали. С приказки, сладки. Колко е красива, колко е нежна, колко умна, как нямало друга като нея, как бил безумно влюбен в нея... ти ги знаеш. Е, разбрах! Продължиха още няколко месеца. Стигнахме до развод. Моята се върна след точно 3 дни. Оня си вдигна гащите и дим да го няма. Да ти звучи познато?
Ти това ли искаш?
Искаш да решиш един проблем, като направиш още по-голям такъв?
Имаш проблем с това-онова с мъжа ти? Ами седни, поговори! Не после да го изкараш виновен, че си изневерила, пък той да седи в небрано лозе. Не му ли дължиш поне малко честност и уважение за тези години съвместен живот? Това поне!
Изневярата е вероятно най-бързият и сигурен начин за развод. Едва 35% от двойките остават заедно след изневяра! Ама от чужд опит баница не можеш да направиш! Трябва да си доста умен! Искаш емоции - ще ги получиш на куб! Кой, каквото си направи, и цяло село не може да му го направи! Горкият ти мъж, ти също! Колко мъка има по тоя свят Боже!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b04e5c830b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   О, авторке, като бивша любовница на женен господин ти казвам, че телефонирането не е проблем. Той за мен си имаше отделен телефон, който не беше с договор, а апаратчето беше защитено с парола, триеше се всичко и изобщо жена му не разбра за нас , чак когато нашият беше се вече развел с нея и ме представяше навсякъде като новата си приятелка, с която се бил запознал преди месец. Да не ти казвам за хилядите други номерца, просто нямаше как да се усети. Ако ти е иначе за единия секс, давай. И моят човек мислише така в началото. На третата година сам трябваше да се убеждава, че е така, после си почна една борба, едни драми, докато накрая се разведе и му олекна, но му трябваше един инфаркт да се реши. Никога не мога да разбера хора като вас, които сте толкова нещастни в брака си, защо изобщо си губите времето и годинките, а не се разведете като честни хора и не почнете наново. И без това веднъж като се тръгне по любовници, то какъв е смисълът от брака ви?
Изобщо, какъв е смисълът на подобен фиктивен брак

„ ...в действителност съм много отчаяна. С времето, както се случва и в други семейства, нещата между мен и съпруга ми охладняха, не че не полагам усилия, за да ги променя, но уви усилията ми са безрезултатни!!! Той е безразличен, към мен“
Господи, каква мъка ходи по хората, Господи!!!
И ти ли искаш да завършиш в някоя болница или лудница, за да се сетиш, че има разводи на този свят?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 077f194ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно ти разбирам болката. Сега ще изгреят хейтърите да те оплюят. Не ги слушай тях. Но си помисли и за негативите от една такава връзка. Аз в момента съм в подобно положение и не ми е леко.... Дали да не поговориш със съпруга си? Познанствата от интернет не са най-доброто решение. Аз преди време се опитах така да си намеря приятел, като бях сама и само на боклуци попадах. Отначало всички са мили и любвеобвилни, а после.... Всеки търси нещо, но не и любов...

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6d420e2a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   НОМЕР 5 -с него ли си в момента? аз съм в същото положение и се чудя дали е възможно от любовница да се превърна в официалната му жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6d420e2a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   N:4 Прочетох ти на един дъх коментара. Страхотно ми се отрази :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1938f600c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Преживях скорошен развод и мога да ти кажа - НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙ! Това е ужас, който носи само страдание и болка. Бившата ми жена ми изневеряваше с месеци научих по трудния начин. Как ще погледнеш в очите децата си след това? Как ще ги пипаш с прелюбодейните си ръце?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 934dbb9392
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
Благодаря ви мили хора, че ми помогнахте със съветите си, каквито и да са те...!!! Имах нужда от тях, защото за положението в което съм няма как да споделя с познати, близки хора... Много ми помогнахте и вече съм решена да се боря за семейството си, за нещо което съм градила години наред... А такива боклуци от сайтовете ги има навсякъде и не си струва човек да ги взема на сериозно!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8ee0550801
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Накараме да се усмихна. Не заради друго ами защото думите са едно а реалността... :)) Ще го направиш, споко. Нито ще си първата, нито последната. Ще поискаш да се чувстваш пак жива, харесвана, желана.... Що се отнася до "великата борба " за семейството... ако мъжа ти е охладнял.... е "кауза пердута". Късмет!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 934dbb9392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към номер 13: Радвам се, че на някой му е забавна моята история!!! Не пожелавам на никой да попада в моето положение, но за жалост май все повече хора страдат от подобни на моите проблеми... , което е мн. тъжно :(:(:(!!! А относно: "великата борба " за семейството... , знам, че никак няма да е лека, но децата не трябва да плащат за грешките на родителите си и съм на мнение, че семейството е най-добрата среда за тяхното пълноценно развитие!!!! Така, че битката ще си струва, според мен....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8ee0550801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13 съм. Искаш истината?? Ок, ще ти кажа какво ще стане/дано да съм лош пророк:)/ Семейството ще го запазиш. На принципа на "мирното съвместно съществуване". Секса ще се разреди още. Ще го правите от немай къде, че да не си задавате тъпия въпрос"ти изневеряваш ли ми". Да, да - онзи секс, рутинния, колкото да си свършите и... толкова. Та ще мине време и ти ще се видиш с този мъж. Ако не с него, с някой друг подобен. Тръпката ще е невероятна - първо защото ще го желаеш и второ защото "забранения плод" ще ти вдигне адреналина до небесата. Иначе в къщи ще си пак същата, ще посрещаш 'любимия' съпруг/"Как ти мина денят, скъпи"/, ще де грижиш за домакинството и т. н. С разликата, че понякога ще се усмихваш ама ама никой няма да знае защо:)) А! А секса ще е невероятен! Оле, ако знаеш как ще изплуват едни мръсни фантазийки за които никога не ти е минавало на ум, че можеш да споделиш с "домошара". То дето ще изплуват ами и ще ги направите!!! :)) Та така... да не те отегчавам повече.... нищо ново под небето. Мъж съм на 52. Между другото и ние я караме в къщи на... "мирно съвместно":))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 934dbb9392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря ном. 13 (15)!!! Радвам се, че беше толкова изчерпателен... Допадна ми идеята, че получих и съвет от човек с може би доста по-голям стаж в семейния живот от мен:):):)... Жалко, е че вървя, по твоята пътека, но смятам, че и този път ще устоя на "забранения плод".... , макар че на дела е доста трудно, действително!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 08c4986219
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13/15/ :)))))) " но смятам, че и този път ще устоя на "забранения плод".... , макар че на дела е доста трудно, действително!!!! " Повтаряй си го, не ми пречиш")) Ще издържиш ама друг път!!!! :))) В момента в който си го помислила, вече си го направила. Просто е въпрос на време. :))) С риск да бъда нескромен позволи ми да имам известен опит... Късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker