Зимна сватба - гостите не се радваха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Зимна сватба - гостите не се радваха
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3504 пъти
Здравейте, приятели! Искам да споделя болката си от сватбата ми, която беше преди една седмица. Винаги съм обичала зимните сватби и исках и моята да е такава. Както и да е - голямото ми разочарование се корени в това, че гостите изглеждаха отегчени, не се радваха, никой не пожела да стане да танцува на дансинга. Единствено станаха за едно хоро и като танцуваха никой не се радваше, бяха намусени, добре че нямахме видео. Не беше голяма сватба. Само около 60 човека. Имаше доста млади хора, които просто ядяха и пиеха и като чели това им харесваше. За капак диджеят ни каза, че сватбата ни е била скучна и не ни се е получила...
Е, какво да ги правиш такива хора! Толкова много планирах всичко и се старах, и младоженеца също, а какво излезе. Не ме е яд, бяхме хубави младоженци и имам страхотен спомен, защото скоро ще са ни готови снимките и ще си се радвам на тях, но гостите бяха под всякаква критика. За жалост не можем да избираме какви познати да имаме, и роднини също. То оставаше само и гостите да си купим и щеше да е цирк.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72bfca6e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, проблемът е не, че ви е била зимна сватбата, а че хората са уморени от толкова празници в Януари. Друг проблем може би е било, че от тези 60 човека поне 30% са били на 50 години, непознати „стари“, а на младите им е било трудно да се отпуснат. Въпросният диджей също не е бил на ниво.
Аз например не слушам чалга иначе, но си признавам - тя създава настроение. Алкохолът също.
Друга възможност е просто да имате скучни приятели. Вярно, роднините не можеш да си избереш, но все пак, можеш да отбереш. С повечко хора щеше да стане по-весело може би, но са се събрали много фактори, довели до провала.
Аз съм решила да имам две сватби. Едната ще бъде самото подписване в града, в който живеем, където ще поканим по-възрастните роднини на годеника ми, родителите и по-близките. След това ще отидем да си хапнем нещо, може и да запазим места в дискотека за по-младите (около 10 човека), с които ще излезнем след това.
Лятото пък сме решили да направим венчавката в града, от който съм. Там ще присъстват предимно млади хора - прияели, роднини и познати и родителите от старите. Решили сме да наемем цял хотел със зала и действително да празнуваме като луди. Не смятам, че ще съберем повече от 100 човека, но ще имаме и гайди, и всякаква дандания, ще правим и изпращания и разни други веселби. Ако се получи - ще се получи, ако ли не - здраве да е. Сватбата в крайна сметка не е толкова важна, важно е времето след това.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d1ca2b3471
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък смятам, че сватбата се прави, за да ти е хубаво на теб, а не на тези, които си поканила. В крайна сметка не си ги карала насила да дойдат и ако ти не си направиш да ти е хубаво, няма кой да ти го направи. Ако са искали да им е весело е могло да танцуват - все пак лош ди джей е по-добре от никакъв ди джей - могли са да си разказват някви истории и т. н. Сватбата е отпразнуване на един нов етап то живота ти - задомяването и изграждането на свое собствено семейство, а не за да правиш кеф на родата. Най-важното е на теб да ти е добре, ти са радваш от повода и т. н., а не дали някой се бил мусел или не - негов си е проблемът.
За мен ти си направила всичко възможно нещата да потръгнат. Другото си е зависело от тях. Лошото е само, че са ти скапали и на теб настроението и вместо да си прекараш прекрасно с любимия човек си ги мислила тях.
Пожелавам ти един прекрасен семеен живот и спри да я мислиш тази сватба!
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0aef76ca8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   странно, нашата сватба също беше през зимата, но нямам такива спомени. напротив, беше весело, хората танцуваха и се веселиха.
не мисля, че проблемът е бил в сезона, а по-скоро в хората, в музиката, диджея, обстановката или още нещо. защо са били намусени нямам представа, може би ти имаш. а иначе 60 човека никак не са малко. купон на хижа е ставал и с 10 човека.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f2ba090381
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се сърди, но ти какво очакваш в началото на Януари??
Първо - обстановката, времето, ниските температури, голите дървета, разкаляните улици - всичко това създава депресивното и тягостно настроение, все пак е Зима. Това е действителността, не е приказка, където красивите снежни пейзажи да ти създадат приказното насторение...
Второ и много важно - след толкова много празници, хората просто нямат пари! Жалко, но факт, покрай изминалия месец всеки се е охарчил и сега за капак - сватба! Няма как да минеш тънко на сватба и ето ти още допълнителни разходи по никое време! Пък и както каза номер 1 - хората са уморени от празници.
Но все пак ти пожелавам щестие и не го мисли толкова, важното е да се обичате с половинката си:) каквото било - било, не можеш да го върнеш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 51481b470c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке.. "За жалост не можем да избираме какви познати да имаме, и роднини също. То оставаше само и гостите да си купим и щеше да е цирк. "

-Осъзнаваш ли колко сериозни проблеми имаш? !
-А осъзнаваш ли какво значи това, наскоро оженили се, а тя пише по сайтчета, вместо да се радва.

Ама така де, то се радваш, ако има на какво.
Мислих първо да ти кажа "майната им на гостите, вие да сте добре", но като прочетох.. :Х

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7e9566b246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Неприятено е особено когато си имала в главата си някакви очаквания. Моят съвет:напук на всички сухари на тържеството в началото на Май си наравете екзотичен меден месец и бъдете усмихнати и готини. Там на плажа си направете нещо като сватба пак като николета и валери :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d8078df12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aвтор - историята е измислена, просто правя проучване. Мерси

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 168715916b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това е долно. Хората ти даваха съвети.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 738e4c8acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абе по-скоро и е станало тъпо на авторката и сега уж, че било измислено... Горката, толкова я мисли тая сватба, че сигурно и мъжа си вече не обича заради този "шок", че не и се получила сватбата...

от ном4

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5e5cbf2e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Диджея ако не се изтърве за да каже, че сватбата е скучна, какво му разбира главата. Изтървал се е с тоя израз и на моята сватба имаше диджеи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker