Как да и помогна от дистанция? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да и помогна от дистанция?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2279 пъти
Здравейте всички!

Историята ми е много дълга и много сложна вече. Ще се опитам да я изложа на кратко, без досадни подробности. Преди години имах връзка с едно момиче. Ще я нарека Х. Тогава беше на 27, сега трябва да е на 35. С нея бяхме заедно 5 години, 4те от които са най-хубавите години от живота ми. През петата година, направих почти абсолютно всяка свинщина, която бих могъл да направя, за да я загубя. Даде ми цифром и словом два шанса да се променя-постижение за Х., която принципно е много строга откъм принципи и компромиси. Разбира се, профуках ги и двата, разделихме се. В последствие научих от обща позната, че Х. се е омъжила, а преди две години е станала и майчица. Много ми липсва, много я обичам и много ме е яд на себе си, че не съумях да запазя връзката ни и да съм на мястото на щастливеца за който се е омъжила. След нея, така и не успях да създам връзка, не успях да се влюбя, не успях да обикна, но това е друга тема.

Скоро ходих в града, в който живее Х. по работа. Видях се с общата ни позната К. и както винаги я разпитвах за Х. В живота на Х. са се променили много неща-загубила е много близък човек и то по особено нелеп начин и след дълга борба от нейна страна за да го запази жив. не искам да пиша много подробности, защото има вероятност Х. още да посещава този сайт и определено ще и стане неприятно. К. ми каза още, че Х. направо се е стопила, че не е същият човек. Не се усмихваза нищо освен за детенцето си, самотна е, не е щастлива. Пожелах да я зърна макар и от далеч. К. ми каза, че Х. води и взима всеки ден детето си от ясла в оределени часове. Помолих К. да ме заведе до яслата на обяд, когато Х. взима детето, само за да я видя за секунда. К. ми каза, че не иска, защото Х. ще се ядоса. Съгласи се накрая, но само при условие, че Х. не ни види. Нямаше как, съгласих се. Все пак е по-добре, отколкото да не я видя изобщо. и така паркирахме се до яслата и зачакахме. Минаха 20-30 минути и накрая се появи и колата на Х. разтреперих се целият-след 7 години най-сетне щях да видя пак жената на живота си! И видях едно момиченце, слабичко, мъничко, бледо и изпито, цялото в черно. В това се беше превърнала моята Холи. Исках да изскоча от колата да я грабна, да я прегърна, да я скрия в прегръдките си от всичко и от всички, завинаги. но не можех. Х. влезе в сградата и се появи отново след 10 минути с едно малко бижу, което-мамка му! -можеше да е мое, ако не бях такова говедо. За секунда погледите ни се срещнаха, но тя изобщо не го отрази. Няма как да не ме е познала, но погледът и бе един такъв празен... хем гледа, хем не вижда. Едни огромни тъжни сини очи е последното, което видях от Х. преди да запаля колата и да изчзнем с К.

Отидохме в едно кафе, където я подложих на кръстосан разпит. Защо изглежда така Х.? Има ли проблеми в брака си? Какво по дяволите се случва и няма и помен от жената, която помня? К. ми обясни, че Х. няма проблеми в брака си, но както винаги е правела, държи мъжа си и детето настрани от проблемите със семейството си, а те били много след смъртта на близкия и. И носи целия товар на плещите си. Има собствен бизнес с не малко отговорности, покрай проблемите си се е отчуждила от приятелите си, не излиза. С К. се вижда когато К. реши да отиде до офиса и, или у дома и на кафе и само с нея споделя. Да, но аз съм като болен от деня, в който я видях. Искам да и помогна, да поема част от товара и, да стане каквато беше преди. Мислех си да се срещна с мъжа и и да го питам само аз ли виждам колко е зле Х.? Но не мисля, че е добра идея. в качеството си на какъв бих могъл да го направя?

Моля ви, посъветвайте ме, как бих могъл от дистанция да помогна на Х.? Толкова я обичам и толкова ме боли за нея... Вече съм като луд, мислех си да я отвлека заедно с детето и. Знам че това са глупости, но много искам да и помогна. Дори това да е последното нещо, което ще направя в живота си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: eccc94f380
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, времето лекува. Не можеш да върнеш някой, който е умрял, както и не можеш да накараш живият да продължи с живота си. Явно жената има стабилно семейсво и всичко, за което човек мечтае. Щом се е оставила да се съсипе от смъртта на близък (сигурно родител, брат или сестра, баба, дядо), само времето може да я излекува. Не си мисли, че ? си необходим и ще се откаже от семейството си заради теб. На мъжа ? не можеш да искаш сметка, защото сигурно прави всичко по силите си, но като един човек е решил да скърби, няма оправия.
По-скоро търсиш щастие за себе си и си въобразяваш, че с тази жена ще го намериш. Истината е, че и ти, и тя сте различни хора вече. Не си мисли и не си въобразявай, че ако беше останал с нея, щеше да сте щастливи. Нещо те е накарало да съсипеш връзката ви навремето. Човек винаги иска това, което не може да има. И 1 г. не би изкарал с нея и детето ?.
Гледай своя си живот и търси други самотни жени, с които можеш да създадеш свое семейство. Не разбивай семейството на жената.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9a7e2433a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати й 300 - 400 000 лв. на банковата сметка. По-нататък тя знае...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ddcd738b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Проиграл си шанса си да бъдеш нейна упора и радост, така че по-добре стой настрана. Тя има семейство, не е малко момиче, ще се справи. Ти поеми по своя път и гледай себе си, защото за човек от миналото си нищо адекватно не можеш да направиш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 73ae649ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте пак

пропуснах да спомена, че проблемите на Х. не са от финансово естество. Тя инвестира дълги години в образованието си и от 25 тата си годишнина още, беше с много високи доходи. Това за елементарни типове като номер 2.
Благодаря на 1 и 3-знам, че съм пропилял шансовете си, знам, че тя би обърнала повече внимание на едингол охлюв, отколкото на мен. Въпреки това, искам да и помогна и ще чакам още коментари и съвети.
Автора

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eccc94f380
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От 1 до Автора - браво, че си реалист.
Търси си момиче за теб. Пълно е със самотни жени. Колкото до тази жена - пак ти казвам, тя си има мъж до себе си, с времето ще преодолее и загубата на близкия човек. Важното е ТИ да намериш щастието си, да се отпуснеш, да приемеш, че това НЕ Е жената за теб.
Не превръщай тази жена в икона, защото НЕ Е. Една силна жена например не би се запуснала така, а би осъзнала, че отговорността ? е преди всичко за детето и мъжа ?. Тя в момента е тежест за семейството си. Колкото и наши близки да умират, това не ни оправдава, ако се зарежем и не можем да си гледаме семейството вече. В момента възбужда закрилническите ти инстинкти, но като се оправи би започнала отново с нещата, които са те отблъснали от нея преди време.
Но това са проблеми, коиото НЕ СА ТВОИ. Ти си никой в живота на тази жена. Тя е само една бивша приятелка и помни - за да е бивша си има своите причини. За провала на една връзка си има ПРИЧИНИ, за да се държиш като задник си има ПРИЧИНИ и това не си само ти. Когато намериш половинката си, истинската си половинка, ще го разбереш, защото с нея ще си щастлив и няма да имаш нужда от глупости.
„Един прочетен вестник не се чете втори път“ казваше бившият ми...прав беше човекът...след като се разделих с него не съм го виждала повече и това е добре така.
Успех

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fef9804ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хей! Знам те теб-ти беше писал тук и едно писмо до въприосната Х., нали?

По темата ти: Според мен единственото, което ще постигнеш, ако и предложиш помощта си, е да и навредиш. Така мисля аз. Между другото, да те питам и аз - ти защо наистина остави тази връзка да се провали? И по какъв начин мислиш, че би могъл да помогнеш след като сам пишеш, че 1. -не а финансови проиблемите и, а са от по-скоро емоционално естество. и 2. -че би обърнала повече внимание на един гол охлюв. Значи тя дори не би те допусанала до себе си, та камо ли да приема помощ от теб.

Интересна ми е темата защото е свързана с една голяма любов, а авторе?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker