Не мога да спра да мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да мисля за него
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 11971 пъти
Искам просто да споделя,защото имам нужда да го кажа,да го извикам,а няма как да стане.За това го правя тук. Не тьрся разбиране, защото аз самата не мога да се разбера вече.
Имам мьж и прекрасно дете, но не знам как се влюбих в друг. Банално, нали, но за мен това не е нормално. Не сьм се чувствала така, не знам какво ми става. Нямам врьзка с него, но мисля, че той усеща влечението ми по него, а и мисля, че и той има нещо кьм мен. По принцип сьм труден характер, а дьржанието ми кьм него се откроява и сигурно той започна да усеща това.

Той е в мислите ми, в сьнищата, в мечтите.

Не бих се разделила с мьжа си, не бих лишила синьт си от баща, а и е толкова мил и грижовен. и не искам просто секс с вьпросният мьж. А какво искам в сьщност? Ами и аз не зная..... Представям си как ме целува, как ме докосва, така го желая.

За пореден пьт щях да изтрия написаното до тук, не мога да си подредя мислите, не мога да го обесня, не мога да обесня какво чувствам, но от всичко това ме боли.... боли ме, когато го гледам, а не мога да го докосна, да го целуна, да го имам.

Сьжелявам за отнетото време....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: ff5f917602
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Ти се самосъжаляваш....
Не прави груби грешки да ходиш при друг като си имаш страхотен мъж, а и от горенаписаното става ясно, че имаш сексуално влечение... !

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: cd35e17738
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила и аз бях в тсва пoлoжение, ти си влюбена в тoзи мъж. Престраши се и му сподели каквo чувстваш. Аз така направих и сега ми е по-леко. Въпреки че тoи пожела катo начало да си пiшем за да ме опознаел и засега сме приятели. Успех ти желая !

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 829bfd4672
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Tи си влювена-приеми го за да ти е по-лесно и действай! Ако искаш да изживееш една лювов бади искрена и го направи-кажи му или просто му позволи да е с теб или трансформирай сексуалната енергия в творческа -започвай да чистиш или да боядисваш у вас-аз се влюбих в човек с когото не мога да бьда и намазах терасата с Фасаген и да-пак боли но е почти тьрпимо и се откьсвам от това жестоко положение-да искаш и да не можеш да си с човека който желаеш!Тялото понякога не ни слуша и ни вкарва вьв жестоки проблеми-аз самата сьщто не знам докога ще издаржа да мисля за него и неговите целувки-но всичко трябва да приключи.Каквото и да решиш -успех мила

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ef9d29402c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Съвета да насочиш енергията си в нещо полезно е много добър. В момента си я насочила в безплодни мисли и мечтания и неща, които ще ти донесат по-скоро болка... те вече ти носят болка, а ако продължиш така, болката просто ще става по-голяма.

На всички ни се случват подобни влюбвания и всички знаем какво е, някои неща са безполезни в такава ситуация и едно от тях е да продължаваш да си фантазираш за този мъж. Такива фантазии са много сладки и носят определено удоволствие, но не и нещо добро като резултат. Вземи хубавото от това преживяване, а именно енергията и желанието да даваш любов и ги вложи в нещо полезно и истинско, ти сама ще решиш какво е то.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 94903efdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Здравей, не се чуствай уплашена от това какво чустваш,то си е нормално в крайна сметка. Ако бях на твое място щях да изкрещя на света, че обичам въпреки всичко и всички. Да даваш любов на човек е нещо красиво като светлинен лъч.

Мнозина от нас са изпадали в подобна ситуация и отначало са изплашени, но в крайна сметка всичко което изпитваш може да е за добро. Сподели на някого какво чустваш и какво влагаш в това за да стане истинско и ще ти олекне по някакав начин. Това чуство и това преживяване ти дават сили да погледнеш с други очи на живота.

Казваш, че имаш страхотен мъж до себе си и прекрасна дъщеричка която озарява лицето ти по всяко време. Разума може да ти говори, че това което изпитваш не е нормално, но сърцето ти подсказва друго-да бъдеш с този човек. Но ти най добре си знаеш какво трябва да направиш. Пожелавам ти успех
И.Л.О

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7255cd708
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Много благодаря на всички отговорили ми.Наистина не сьм очаквала такова разбиране.Можеби,защото аз не бих разбрала такова нещо преди да ми се случи и на мен.
Искам да кажа,че всьщност цялото ми време е заето.Детето ми е малко,скоро направи годинка,вече ходя на работа,гледам си домакинската работа.Та мисьлта ми е не бездействам и да се чудя какво да правя.Насочила сьм си цялата енергия вьрху това,но пак немога да спра да мисля.

А относно сьветите да му кажа,ами страх ме е....толкова много.Та с него се засичам на работа,познава мьжьт ми.Знам ли как ще реагира,ами след това?А наистина полудявам.
С мьжьт ми сме заедно от 10 години,уважавам го,разбираме се,привьрзана сьм кьм него до краен предел и не бих го оставила,но никога не е имало трьпка.Нали ме разбира те за какво говоря?В сьщност за прьв пьт я усещам тази трьпка за която само бях чувала...Винаги сьм казвала,че сьм човек здраво стьпил на земята,знаела сьм какво искам,не сьм вярвала,че мога да изпитвам такова нещо.И сега се чудя ЗАЩО,защо на мен?По добре ми беше преди.
А да споделя на някои няма такьв вариант,няма такьв човек.Познатите ме познават в друга светлина,а и нямам вяра на никой.Всичко това ми е толкова непознато,че аз го отричам пред себе си,как да го кажа на друг?

С най-добри пожелания
От авторката

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a2d7dda843
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Здрасти:))..аз съм абсолютно в същата ситуация, имам връзка вече от година и половина...и все още много здрав и щастлив брак. Макар че може би не е толкова щастлив колкото ми се иска. Всичко със другият започна на основата на секса, а сега няма минута в която да не мисля за него. Страшно е....искаш непрекъснато да си с него...не мога да ти дам съвет, напротив чета коментарите и търся нещо което би могло да помогне и на мен. Не си представям да го няма....сякаш без него нищо няма да има смисъл. Имам две дечица и мъж който не подозира нищо. Най-много ме е страх от това да не се разбере...никога не ми е и минавала мисълта за развод..казваш, че ти е било по-добре преди...едва ли...тогава не си обичала:))))..няма сутрин в която да не се събудя с усмивка, просто защото знам, че има някой който ме обича, макар че не сме си го казвали. Просто не е нужно. Смятам че тази връзка даже помага на брака ми...всички онези дребни проблеми които преди ме изкарваха извън релси....сега просто не ги забелязвам:))...пожелавам ти единствено и само това което изитваш да е взаймно:)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a15a1ea9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Знам как се чувстваш.И мен ме сполетя онова изгарящото чувство преди 3месеца .Имам съпруг ,деца не.Той има прекрасно детенце,разведен.Аз реших да рискувам и да изживея това красиво усещане,и сега мога да кажа че то се нарича любов,а аз ....незная какво ще правя с живота си ....Объркана съм,така че мила,помисли много преди да извършиш каквото и да е .Може би е временно ,може би ти липсва вниманието на мъжа ти и търсиш това което не намираш в дома си.Успех.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7255cd708
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не ми липсва вниманието на мьжьт ми в сьщност,прекарва много време с мен и синьт ни,а и в нищо не мога да се оплача от него.
А за временното и аз така си мислих,но това продьлжава от преди Коледа,а с времето се засилва все по вече.
Хиляди пьти се питах защо на мен,а още по странно ми беше защо точно той?В началото ме дразнеше по някакьв начин,не говорих с него,избягвах го.Сега се питам дали още тогава сьм усещала нещо и страхьт ме е карал да страня.И после всичко стана изведньж,разминавахме се,той се обьрна,погледитени се засякоха и сякаш ток мина през цялото ми тяло,краката ми омекнаха сякаш бях в безтегловност....и така започнаха мьките ми...и вече 8 месеца мечтая за него.

От авторката

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 829bfd4672
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз сам номер 3-сега като уточни ми е по-лесно да ти подскажа-не му казвай в прав текст нищо-просто не се контролирай напьлно и той ще развере сам...страста поражда страст-той сам ще дойде при теб.А тогава ще изживееш любовта си.Не е необходимо никой да знае за вас и не е нужно да си разваляш семейството.Просто го погледни настойчиво и не се притеснявай че ще се изчервиш -мьжете усещат кога една жена ги желае-успех мила

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5cd2c2406f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами по добре спри сега , докато му е времето.И си избии тези секс желания.Защото и аз така доста време мислих за един мъж.Стигнах до там , че вече 4 месеца имам секс контакти с него и много страдам.СПРИ СЕГА!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: bf25a603f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   O, мила колко ми се иска да те познавах и да седнем на кафе - та да си споделим това което ни измъчва! Аз съм в същото положение от няколко месеца! Най-лошото е че чувствам, че нещо ме изгаря от вътре, защото не мога да споделя с никой! Хубавото е че като прочетох историята ти и ми олекна малко, защото вече знам, че не съм само аз съм в това положение. Моята история е публикувана във "Влюбена в колега", ако имаш време може да я погледнеш! Най-лошото е че си мисля, че не съм наред, а на пръв поглед съм напълно нормална млада жена! Моят съвет е: остави се на течението, но внимавай никой да не разбере, за да няма разбити сърца и семейства! Аз също така мисля да постъпя, но бъди внимателна!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: bb08dddb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Номер 12,и на мен ми се иска да се познаваме. Искам да има някой с който да мога да говоря за това, но такьв човек няма. Не знам как може да стане да си разменим някакви координати(скаипове, пощи), ако имаш идея ми пиши.
От авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d5e4378299
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От номер 12: аз имам и скайп и поща, а и във фейсбук съм регистрирана, но най- надеждният начин да си кореспондираме ми се струва - ел. ни поща. Ако си съгласна с мен, нека си разменим адресите на пощите! Очаквам отговор!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d5e4378299
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От номер12: аз по принцип имам и скайп, и поща, а също съм регистрирана и във фейсбук, но мисля, че най- безопасният начин за мен е да си разменим адресите на пощите. Ако и ти си съгласна с мен пиши ми - ще измислим нещо по случая. Ще бъде добре да си излея пред някой душата, а също и за теб мисля!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7255cd708
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Номер 12,сьгласна сьм,но не смея тук да си напиша пощата(притеснявам се някой познат да не чете)Ти можеш ли да ми дадеш някаква поща за врьзка.
От авторката

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d5e4378299
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами аз също ги имам тези притеснения, понеже по е-мейла може да ме разпознаят.Освен по мобилен да си разменим пощите.Хайде да помислим!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 09492c2272
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Ммм :)... Следя си аз тази темичка и от доста време виждам, че №16 и №17 искат да се свържат, да се запознаят и тн.., но не смеят поради притесненията, че някой може да ги познае по и-мейла. Та си мислех да ви помогна, ако нямате нищо против. ;) Пишете и двете на моя и-мейл, аз ще ви свържа (не ви познавам, гаранция).
... А информация като публикуването на мобилен телефон е забранена.
Ако идеята ви допада пишете на: mire_11@abv.bg
Ще се радвам да ви помогна :))
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d5e4378299
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От номер 12: благодаря, че има такива добронамерени хора!!!Идеята ви ми допада, но ще изчакам да видя и номер 16 - авторката дали е съгласна.Мерси много за шанса!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7255cd708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 12,направих си поща,която е nqkoqtam25@abv.bg .Ще чакам да ми пишеш.
Номер 18,искрено благодаря за предложението.
От авторката

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ef920fee64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Аз съм в същото положение, даже и по зле. Разбирам те напълно и понеже знам какво е се моля да си заблудила, иначе е страшно. Ако наистина си се влюбила, нищо не можеш да направиш освен да изживееш тази любов или ще започнеш да се побаркваш, ако не го направиш. Трябваше да ти дам савет не да мисля за моят проблем, но е толкова тъжно всичко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 08975192a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Сaмо не рaзбирaм, зaщо трябвa дa лъжеш мъжa си. Aко нaистинa си влюбенa ще му кaжеш големи хорa сте. Некa и съпругът ти дa си нaмери новa женa, с кято дa е щaстлив.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker