Дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121264)
 Любов и изневяра (29728)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18546)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте ми съвет
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2024 пъти
С приятеля ми съм от 5 години, много го обичам той е страхотно добър и много спокоен(или поне беше). Много съм го наранявала и много ми е прощавал и той ме е наранявал но много го обичам. Имах проблеми с родителите ми не го приемаха сега нещата се пооправиха в това отношение но... нашите се влошиха! Скарахме се преди няколко дни той беше с приятели а аз му звънях да си дойде да е с мен скарахме се много се ядоса аз бях виновна! После се пооправихме и на другия ден се видяхме и каза че иска да си починем малко, и да не му звъня или търся, аз разбира се не издържах! Днес пак се видяхме поговорихме малко и уж се оправиха нещата, докато не се прибрах и не получих смс че не издържа психически, че не може че иска да се разделим, после го помолих да помисли до събота без да го притеснявам този път наистина! Помогнете не искам да го загубя! Какво значи това за вас? Това ли е краят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ace4cd136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Общо взето това е началото на края, авторке. Така както ние жените клоним към романтика, очакваме жестове от партньора си, внимание, така и мъжете е важно преди всичко спокойствието с жената. Мъжът по принцип се чувства ограничен в една сериозна връзка, но си заслужава, докато получава редовен секс, НИКАКЪВ стрес, никакво мрънкане и проблеми. Човек има достатачно проблеми навън... при жена си иска почивка. Стесът у дома е основната причина мъжете да се огледат другъде. В твоя случай сигурно това се е случило. Може и да не живеете заедно, но никой не иска да бъде с приятелка, която прави само проблеми.
Да, това е началото на края. Ще следват месеци на разкатаване, ще те ползва за секс, ако не намери нещо друго и така, докато не срещне друга, с която се надява да немери спокойствие, любов, разбиране...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7f334511f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само като те чета и вече се изморих.
Ти си обсебващ духовен вампир. Разбирам приятелят ти, при това той е мъж, а те не се славят с добро търпение, така са устроени. Дори не се разбира от изморителния ти пост за какво конкретно сте се карали. Остави го да диша, в никакъв случай НЕ ПОСТАВЯЙ СРОКОВЕ И УСЛОВИЯ, той е наранен, не ти, както разбирам, как така ще му даваш срок до събота или някакъв ден? !

Съветът ми - остави го да диша, не му звъни, контролирай се, защото вече си го загубила на 99% и рискуваш всичко да загубиш с това момче.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2cf6717594
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля че му е писнало и не иска да е с теб и си търси оправдания или има друга

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 845eb224b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не аз а той постави срока до събота кажете помогнете как не го загубя, не ме упреквайте просто само мен да имам вина но знам колко се обичаме

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c98710f7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Имаше един статус... "Ако обичаш нещо - пусни го на свобода, ако те обича ще се върне"
Общо взето остави го да диша... какво е това, излязъл с приятели и ти веднага "прибирай се". Та това си е задух за мъжа, нали за това сте заедно, да се подкрепяте, не да се душите. Бъди до него, обичайте се, ма нужно ли е да си съсипваш достойнството като тичаш след него?
А и тия срокове дето си давате са абсурдни... и аз да съм на негово място и аз ще се обидя, та ти му нямаш никакво доверие на това момче! Ако приятеля ми се държи така с мен и не ми дава пространство никакви срокове няма да му давам, ако ще и вените да си реже... Смешна работа! Вземи се стегни, от 5 годишна връзка се очаква, че сте достатъчно голени хора, а тия неща дето ги правиш са детински и смешни!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker