Вече и мен започна да ме хваща страх да не остана сама… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече и мен започна да ме хваща страх да не остана сама…
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2675 пъти
Момиче на 20 години съм, студентка, приятна, забавна според повечето хора имам много познати, приятели общителна съм, излизам, забавлявам се… И какво ми липсва ще попитате? Ами любов… Излизала съм с няколко момчета, но нещата нещо не се получаваха и никога не стигахме до по-сериозни отношения. Аз си бях ОК, просто не сме били един за друг и т.н. Напоследък обаче всички около мен ми натякват: „Хайде, къде се бавиш защо си без гадже? Време ти е по-сериозно да се обвържеш… Няма да си вечно на 20. Времето лети….” и дрън-дрън. Всички това ми повтарят – приятели, роднини, даже просто познати, на които изобщо не им влиза в работата… Това, че почти всички около мен са обвързани, означава ли, че и аз трябва да съм, по дяволите? Най-лошото е, че започвам да им се връзвам и мисли, че няма никога да намеря някого, с когото да се чувствам добре все по-често ми се въртят в главата… Никак не ми е приятно, депресирам се и в същото време осъзнавам, че на подобна възраст ми е доста рано да се страхувам от самотата. Чудя се защо хората не гледат себе си, а са тръгнали за моето бъдеще да се тревожат… Вие страхували ли сте се да не останете сами?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e9af11d4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 20 имах същите помисли и повярвай ми - глупави са! Нека хората си говорят, а ти чакай своя си момент. В противен случай ще се тласнеш от страх в някоя неудовлетворителна връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77a0e5a99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не позволявай хората да имат власт над настроението ти и живота ти. Какво те интересува приказките им? Хората живеят елементарно, правят всичко което е казано че трябва да се направи или което другите правят, защото се страхуват да живеят свободно и да мислят на своя глава. Няма да останеш сама, но ако някога ще бъдеш с някой, то не бъди с някой защото другите така казват, а само ако сърцето ти го желае.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8e43fa5c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм толкова срамежлив, че не знам дали някое момиче ще си ме хареса. Или по-скоро се чудя кое момиче ще си ме хареса такъв.

Но всравнение с другите момчета, аз не хвърча в облаците колкото тях, немам богати родители и не се хваля със некви пари, които не са мои и кола, която не съм си аз купил и т. н.

Днешните момчета е тва правят. Хвалят се със на мама и тати парите и подаръците и момичетата ходят по тях.

А ние бедните, непривлекателни, обличайки се съвсем нормално никой не ни забелязва.
Най-малко срамежливите.

Какво да направя като съм такъв??
Коя ще ме хареса толко срамежлив? А и то немам и желание от запознанства. Пълно е с олигофрени, нямам такъв вкус като другите, в смисъл различен съм.

И точно тая моя различност ме подтиска и депресира и нито ми се работи, нито ми се учи.
Особено като знам и колко съм срамлив!

Омръзна ми.
Надявам се да си имам половинка някъде... ;(
не пуша, не пия, спортове не гледам или следя, хазарт не играя... кво по-добро???

Гледам да се променям към по-добро, ама то явно требва да си олигофренясала пияница, та да те харесат момичетата.

Аз свестните не ги виждам.

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3b0eaf91a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило, Момиче, Здравей!
На 20г. та ти си толкова млада, какви са тези помисли? Какви са тези натяквания? Защо? Някъде тук преди време едно момиче на 22г и се срамува, че още е девствено... та какво е това? Защо? Аз писах и тогава и сега- защото не е минало доста време и няма промяна в статуквото. Имам 2-е колежки едната е на 26г, а другата на 27г и двете са интелигентни, красиви и образовани. Особено тази на 27г е като ангел- толкова красива. Всички знаем, че и двете са девствени дори. Не само, че никой не ги подиграва, но Всички ги боготворим. Тази на 26г е от провинцията, а тази на 27г е от София. Нарочно казвам населените места- защото на всякъде има свестни и честни Хора и двете искат да намерят подходящия и техния човек. Та нима трябва на тези момичета да се натяква? Та те също ходят и на дискотеки и на купони и дори са душата на компанията.. а кой би повярвал? !? ! Това са фактите! Така, че не само, че си млада и не си престаряла, а сега е и момента да избираш, а не да се хвърлиш като свиня в лайната и после... няма измъкване, ако има- то е за сметка на много хора, а не само на теб... Сега ти е времето да избираш и ти желая Най- прекрасния мъж, който да те боготвори и да е взаимно! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b8cb141b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да. Но аз съм на 39.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1a3150a4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 2 :д хората са глупави.... ммм ами ти случайно да не си нещо по-различен/на...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f9cb5da35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4. За втори път чета за тези момичета, как да се запозная поне с едното от тях : )) М. 31

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3b0eaf91a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм №4
до №7
Търси, със сигурност не са единствените. Не съм сводница, просто се възхищавам на хора с достойнство, а те са такива. Наистина за 2-ри път пиша за тях. И колкото да не се вярва ангела е и танциорта в ансанбал- това и е хобито другите образования дето има и основната и работа или там където работят и двете дами. Със сигурност има и още такива момичета, но намираш това, което търсиш!
П. П. И двете са страхотни домакини и месят и питки и правят и баници- това, което аз не мога. Забавлявайки се с тях им казваме, че благословен ще е мъжа, който се ожени за тях. /отново казвам, Дами са- не селски пръчки, не са и смотанячки, Дами- винаги в спортно елегантен стил! /, а една наистина селска пръчка винаги отговаря със злоба:"все си мисля, че един мъж ще се зарадва повече на една св.. ка, а не на питката и баницата" как смяташ, кое е по- добре, а дали смяташ, че тези момичета няма да са добри в леглото.. особена танциорката, която с часове играе и е наистина Неуморна... кажи... все мисля, че и там ще са добри тези СЪКРОВИЩА!
Жена съм на 45 и искрено им се радвам, а и аз имам дъщеря...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f9cb5da35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №4. явно има такива, търся, но трудно се намират в днешно време! Дано намерят достоен мъж!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3b0eaf91a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Успех, №10! Каквото търсиш- това наираш! Намират, се и не са малко такива момичета, но те не парадират, а дори се срамуват да признаят, защото някои ги наричат задръстени... за жалост. Така наглостта и перверзията взема превест, като потъпква самочевствието на такива момичета. Така, че търсете и ще намерите- вече сякайш не е толкова модерно да се изчук.. ш с всеки срещнат... А тези дето ги правят- избиват комплекси за да ги забележат, а дори не желаят да видят, че стават за подигравка. Успех и момичета и мамчета!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 204aeaa7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е ти си добре момиче. Аз никога не съм имал приятелка и дори не съм се целувал с момиче. До сега съм бил само с проститутка. Искам да ти кажа горе-главата - на този свят има повече мъже от колкото жени, а и освен това една жена винаги може да намери човек до себе си. Не се притеснявай този човек ще дойде когато най-малко го очакваш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: beaaa83aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да ти имам проблемите! На 20 години си! Я се засрами. И Аз когато бях на тази възраст така разсъждавах и поради това се впусках в някъкви отнесени връзки след което много съжалявах. Чак на 25 се появи Той и всичко ми подсказваше че е самата истина и вече 19 години.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a387095c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Споко мацка, няма да се плашиш! Това са прословутите българска залоба, завист и безочие. Просто хората са кофти и злобни един към друг, така е от край време.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bd2d497ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   №14, тебе пък каква бълха те хапе? Къде видя завист, злоба и безочие в писанията на авторката? За какво да й завиждат - че е сама ли?
Прочети точки №2 и №1 от правилата по-долу.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d85e39c67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15, възможно е да й завиждат, защото например наистина момичето може да е и красиво, и умно. :) В такъв момент хората, в жалката си слабост, се мъчат да изкарат и най-малките ти слабости на показ, за да се успокоят самите те, едва ли не, "Хей, тая не е толкова перфектна.. " Била съм свидетел на такова отношение спрямо качествени хора.
Авторке, аз съм на 18. Повечето ми връстници, ако чуят какво казват твоите приятели, ще се изсмеят. Ако им заговоря за сериозна връзка... пак ще се смеят. Всички знаем, че сега е моментът "да се наживееш", а това значи да общуваш с разни хора (нямам предвид безразборен секс), да ходиш и по купони, да си свободен, да не си затягаш отрано примката около врата. Но понеже аз си падам и романтична натура, за мен няма значение дали голямата любов ще я срещна утре например - няма да я върна в никакъв случай. :Р Недей слушай другите!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a90432aa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката: Благодаря ви за коментарите, бяха ми полезни :) Само искам да кажа, че не смятам, че близките ми ми натякват това от злоба или завист. Напротив сигурна съм, че го правят от загриженост и с най-добри намерения... просто в един момент става прекалено...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker