Любов ли ще бъде или само едно приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли ще бъде или само едно приятелство
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2165 пъти
Здравейте, моля за съвет. Аз съм на 23 години от година се сближихме с едно момче мой колега от университета, станахме много добри приятели, споделяхме си всичко. Той имаше отношения с една колежка, която в последствие го нарани (тя си имаше приятел, и в същото време се занимаваше с нашия колега). Покрай тази ситуация ние с него станахме още по близки, той окончателно си прекрати отношенията с нея. В даден момент от време си излизахме с него, говорихме си, докато той не ми каза, че е спал с най-добрата приятелка на момичето, което го е наранило (два пъти се е случвало), но с нея също са приятели и и беше обяснил, че за него поне на този етап това е само секс. Тогава на мен той ми каза, че му било спокойно с мен, че се чувствал щастлив, че имал симпатии и привличане по мен, но не можел да се отпусне след тази ситуация и трябва да мине време, но тъй като държал на мен не искал да страдам и аз да си преценя дали ще си останем само приятели на този етап. Но с течение на времето ние започнахме да се целуваме, да си говорим по телефона, по скайпа, да се виждаме да излизаме двамата с негови приятели все едно имаме връзка (секс не сме правили, въпреки че имахме възможност, но решихме, че след като не сме си уточнили отношенията няма смисъл, да не съжаляваме после. Онзи ден си говорихме с него, че трябва да си уточним най-накрая отношенията и решихме да си останем приятели и да сложим някаква граница да не се чуваме толкова често да не се виждаме толкова често да не се целуваме защото той още повече се обърквал и аз се съгласих, за да разберем дали ще си липсваме и той каза че той е достатъчно объркан а не иска да обърква мен и че му харесвам но незнае как да определи чувствата си към мен и не може да се отпусне страх го е да не попадне в същата ситуация. Аз се съгласих, но в същото време ме е страх да не стане близък с момичето с което прави два пъти секс защото той ми е споделял, че все се опитва да му открадне някоя целувка. Дайте ми съвет, чудя се дали да се отдръпна напълно или да оставя да сме си приятели но тук известно време да не му звъня и да не се виждаме, но учим едно и също и все за нещо ще трябва да се чуем за някои лекции или да се видим на изпит. Дайте ми съвет моля да се откажа ли от него или да му бъда приятелка само и ако чувстата му се усилят и се почувства готов за нещо с мен да стане? Объркана съм, може с времето нещата за него да се изяснят но аз какво да правя. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ffe7918beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да си живееш живота, без да се съобразяваш с хората / в случая конкретното момче/. Не стой в очакване той да си изясни чувствата. Изясни ти на себе си своите чувства, те са най-важни!!! Явно имаш някакви симпатии към него и той допълнително те обърква с отношението му към теб. Достатъчно е хитър да те накара да го чакаш и да има вратичка за други! Пак ще кажа - живей си живота. Ако го обичаш му го покажи и това би следвало да изясни неговата позиция. Успех ти желая!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 96e8d9b7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от авторката:Благодаря за съвета, някой друг да даде съвет, ще ви бъда благодарна :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker