Имам нужда от съвет объркан съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от съвет объркан съм
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2742 пъти
Здравейте
Първо искам да благодаря предварително, затова че ще отделите време за моята история (проблем) та тя е следната. Имах връзка с момиче смея да твърдя момичето на живота ми 5години и половина, като всяка 2 ка имали сме добри и тежки мигове предполагам че повечето са положителните, обичали сме се наистина. Винаги много съм държал на това момиче и съм се стремял да и помагам всячески. На кратко празнувахме моя рожден ден с близки приятели (още 2 двоики) и всичко беше много добре радвахме се смяхме се, домакините докато приготвят салатки др неща си говорят, и моята приятелка споделила с др те че много се обичаме че сме 1 за друг и какво ли не още все в положителна насока. Накрая легнахме си просто доста пийнахме и не бях в състояние за секс а тя може би и се правеше а и цяла нощ танци не се чувствах комфортно (не бяхме в нас а в приятели)говорихме си казахме си че се обичаме гушнахме се и така до сутринта. понеже сме по раннобудни от другите старахме и да не вдигаме шум и предложих да се приберем и после да пием кафе - закарах я до тях майка и ни покани на закуска, хапнахме смяхме се прибрах се изкъпах се.
На другия ден каза че иска да се видим и да поговорим - иска да се разделим да опитала нови неща аз съм бил 1-вия в живота и искала да опита и друго, и се разделихме, аз не можех да повярвам мина ден потърсих я пак исках да говорим извиних се ако съм я засегнал с нещо просто незнам, като гръм от ясно небе занесох и една наша снимка още от началото на връзката ни, тя нищо не искала ако съм искал снимката да я зема иначе щяла да я хвърли, да съм си тръгвал че другия щял да доиде всеки момент нервите ми не издържаха седнах си в колата и си тръгнах. На другия ден мои приятел я видял с др момче под ръка и тя като го видяла (по неговите думи изтръпнала ), аз съм малко импулсивен и веднага излязох запознах се с друго момиче и така вече 4 месеца от нашета раздяла. Проблема е че наистина я обичам и не мога да приема новото момиче като половинката до себе си, и колкото пъти се засичаме с бившата ми приятелка тя все ме гледа, и баща и постоянно ми праща поздрави по общи познати някак си непонятно ми е. Не мога да приема че всичко отмина така с лека ръка и се чувствам много кофти вътрешно. Истината е че няма с кого да споделя и бих се радвал ако някои ми сподели мнението си.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 91d27007aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   е човече, не се занимавай с тази патка просто. когато обичаш някого наистина не го захвърляш с лека ръка защото дивото е по-интересно. в любовта няма диво и питомно, в любовта няма закони и правила, затова е трудна. просто приеми факта, че сте се разделили навреме :) а щом толкова бързо е успяла да намери нов за разходки под ръка изводите за мен не са особено розови :) Тардис

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9d59475b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом тя е постъпила така, значи не те заслужава!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 56b6f2d10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, радвай се, че си се отървал. Това, което ще ти кажа ще те нарани, но е самата истина. Тя никога не те е обичала истински, просто е била влюбена в теб, влюбеността е до време и след като отмине ако не се преобразува в любов, тогава идва неизбежен край. По-добре, че е станало така. Не си заслужава да страдаш за такава жена. Казва ти го от личен опит, преживях нещо подобно на теб, но несравнимо по-страшно. Бях женен за подобна жена, която обичах и от която имам дете. Е, накрая постъпи по същия начин, доскуча и с мен, хвана си любовник, разведохме се. Случила ти се е една малка злина, отървал си се, вярвай ми. Такива жени са обречени на нещастие, търсейки щастие, защото не оценяват това, което имат и търсят вечно нещо ново, постоянно разнообразие, постоянно нови емоции. Пак ти казавам, отървал си се.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b51fa66c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   wtf... защо така е направило това момиче... да не е станало нещо с общите познати!? !? !? !

Аз щях да му разбия физиономията на новия... и момко... не наранявай настоящата си приятелка така жестоко... не я използвай

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5015b4dff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нормално бе пич, ще се учудваш жените са мръсни животинки, така че ги менкай и това, никога няма да намериш свястната!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 677762f636
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така.... Първо ще ти кажа едно. Не върви след нея. Не я търси, не й звъни! Нищо. Ако започнеш да я молиш и така нататък ще я накараш да си мисли, че може да те има, когато си пожелае и съвсем ще я отблъснеш.
Разведрявай се, всеки е имал такива тежки моменти и раздели. Гледай по философски на живота. Не трупай омраза, може би и на теб ще ти се отрази след време добре раздялата. Започни фитнес, чети повече, радвай се на малките неща, занимавай се с нещо ново, радвай се на приятелите си, забавлявай се, не оставяй съзнанието си да се концентрира върху нея. И времето наистина лекува! Опитвай да гледаш положително на живота. Знам какво е, и аз минавам през същото, но всичко рано или късно се нарежда. Всичко хубаво и успех! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 82fc947df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не съжалявай за нищо! Това е живота, цветен до няма и къде. Ще отшуми любовта, ще дойде нова. Болката така или иначе трябва да я изживееш, превъзмогнеш и най вече да простиш за да можеш да продължиш напред с чисто сърце! Не прави на пук, така само ще се чувстваш по-зле. Не досаждай, това също ще ти се отрази зле.
Някои хора правят така като приятелката ти, не бих казал че е хубаво, но не бих казал че и лошо-това е нещо нормално, и на мен ми се е случвало подобно. Живота ти си продължава без нея, приеми го, колкото по-рано по-добре ще се наредят нещата. Виждаш, че не е за теб, поне вече не! Нали? ! Представи си че се съберете скоро. Мислиш ли че ще е същото? Помисли си, тъгувай, но преодолей!
А това момиче с което си в момента, не прави така, че и то да страда, виждаш не е особено приятно. Сподели със нея. Остави я да вземе решение за себе си какво да прави, не бъди егоист!
Хайде знаеш какво да правиш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 091c3e7b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боли те толкова много точно защото ти е дошло като гръм от ясно небе и все още не можеш да го осъзнаеш. Явно ти си обичал повече. Аз съм жена, преди няколко години преживях подобно нещо. Излизах от няколко месеца с едно момче, добро, разбирахме се и т. н. В един момент на мен ми се наложи да започна курс, който нямаше да ме има седмица, предупредих го. И той изведнъж изчезна. Спря да ми звъни, не ми отговаря... А аз като гръмната. Чудя се какво става. Иначе го виждам на линия. А точно преди това ми говори как има едно жилище за ремонтиране, да видим какво ще стане с него и да сме отишли да живеем там. След известно време мълчание от негова страна реши най-накрая да ми напише, че искал за сега да не се виждаме и че не изпитвал нужда веднага да сме заедно пак. И веднага след това научавам, че се е хванал с нова колежка от работата му. Сега вече разбирам всичко. И гледам доста по-философски. След като започна да ми минава осъзнах, че всъщност ние бяхме коренно различни. И така или иначе между нас нещата трудно щяха да просъществуват в бъдеще. Момичето, което е срещнал е много по-подходящо за него и до ден днешен мисля, че са заедно. Но тогава много ме заболя, най-вече от подлия начин, по- който постъпи. Но не съжалявам изобщо.
вдигни глава и продължи напред. И знай, че за всяко нещо, което ни се случва на този свят има причина. Но не е хубаво да лъжеш момиче до теб сега. Честно ли е според теб да й причиняваш същото страдание, което са причинили на теб? !

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8285264994
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички комети рали истината е че аз наистина започнах отново като всеки мъж знаете как е почнах по колата малко да бутам , интектуално да се поразвия, и диетка.
Искам само да отговоря на номер 5 - тези приятели др та двойка са ми като брат и сестра едва ли е имало нещо. Иначе не мисля че наранявам новата си приятелка просто някак си ми е странно, но всичко ще отмине. Благодаря още веднъж на всички.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a576e18f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   с времето ще свикнеш, ще се пригодиш, ще дойдат нови емоции в сърцето ти. Може малко по малко да обикнеш новото момиче или да срещнеш друго... времето ще намести нещата най-правилно.

Това са 5 години и кусур, разбира се, че ще ти бъде странно. Напълно нормално е да е така - щеше да е странно ако беше иначе. Това са пет години - общи спомени, места, навици, .

Супер си се ориентирал според мен. Точно така - колата, диетка, фитнесче нещо. Можеш на някакъв курс да се запишеш, сега има готини програми в Бюрото по труда по това"аз мога повече" намери нови заведения, в които да излизаш, намери нова музика, на която да се кефиш. Запиши се в някой форум (като този) и така... това е начина, за да преодолееш този дисконфорт и тази празнина в себе си - като се оставиш живота да те увлече в новите неща.

Изведи си момичето някъде, опознай я по-добре. Идете за два дни някъде, подари й нещо. Опитай се да се приближиш до нея - може да е ценен човек и да си аслужава да не я изпускаш.

Горе главата! Ще мине..

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 010e427c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съвсем накратко:

1. Първото момиче НЕ ТЕ заслужава. Абсолютна глупачка. Не ти трябва жена, която не знае какво иска, а тази явно е точно такава.

2. Второто момиче (тази, с която си в момента) НЕ ГО заслужава. Недей да й губиш времето, щом не изпитваш нищо към нея...

3. ТИ ЗАСЛУЖАВАШ твоята сродна душа. Може би няма да я срещнеш днес, утре, след година. Но това ще се случи някога. И ще разбереш, и ще познаеш, че е тя моментално, защото и тя ще види в теб любовта.

До тогава не се тормози и просто си живей живота. Усмихвай се, излизай с приятели, разнообразявай си ежедневието.

Надявам се да съм била полезна... Добро момче ми се струваш, наистина. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a536bffe2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   такъв е живота, ще ти мине

#

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8285264994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Благодаря на всички, изхвърлих всичко свързано с миналото ми и с нея, и гледам само напред. Момичето с което съм опитвам се да я направя най-щастливото момиче, мисля че доста се привързахме един към друг и така.
Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b51fa66c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Успех!

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8285264994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Има ли някакво развитие?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5287764419
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Има разбира се , нова по-добра работа и с момичето което по горе описах като ново запознанство нещата потръгнаха живеем заедно и се старая да е щастлива и доколкото мога и аз :)
Поздрави

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2dd4b42fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Годеж - и есента свадба , момичето се оказа прекрасна и много добра. Благодаря на всички, хубаво е да споделиш , и получиш добри съвети. Поздрави

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0be1dddd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Честито! Много щaстие и любов!
Не зaбрaвяй, че любовтa трябвa дa се" поливa"( изслушвaне, компромиси, увaжение и доверие)!
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker