Как преценявате ситуацеята,как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как преценявате ситуацеята,как да постъпя?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2178 пъти
Преди време се скарах много лошо с едно момиче, което обичам и до днес. И двамата сме на по 20 години. Проблема между нас се реши след 3, 5 години благодарение на това, че поех инициативата да я потърся. Извиних и се подобаващо разминавахме се тея дни по улиците и си говорихме, но същата вечер след когато се видях с нея за да се помирим, получих SMS от нейзвестен номер, който ме беше и търсил. Пишиши, че е искала да ме чуе, но се е притиснила... имала чувства към мен и, че скоро ще се свържи с мен по FB, но не се чувствала готова все още.
Сметнах, че е същото момиче, с което се видях преди 4 часа затова не посмях повече да й досаждам. Споделях за това с много хора, след като получих съобщението. Съветвах се наляво и на дясно с всеки, които имаше желание да ми помогне, накрая разбрах, че този СМС не трябва да го приемам много на сериозно, защото нищо не ознамавал според преценката на някои мой колежки. Една друга позната ми каза, че може би няма да е лошо да се видя с момичето и да го обсъдя с нея този SMS.
Смятах тая Събота да отида да обсъдя това с момичето и да се разберем дали тя има, чувства към мен... , но така се сполучиха нещата, че я забелязах вчера в един магазин, супермаркета не беше най-удачното място за такъв разговор, но просто реших да се възползвам от ситуацията. Затова тръгнах към нея и я боднах леко с ръба на пазарската кошница по дупчи*ата й! :)
Тя се обърна към мен и почнахме лек общ разговор, ... не се чувствах готов за такъв разговор, но реших директно да премина към въпросите които ме касаеха. Затова почнах да я питам, директно кога ще обсъдим SMS дето ми е пратила... , но тя без да спира да се усмихва и да се радва през целия разговор ми каза, че не го е пращала тя. Това ме озадачи, ... няколко пъти отрече да ми е пращала SMS усмихвайки се. Внезапно станах неуверен и треперещ от този отговор. Помислих, че се шегува, защото смс е от същия ден когато се видях с нея, тогава никои не знаеше къде съм и какви ги върша. Обкръжен съм от много девойки, но не съм чак толкова близак с някоя конкретно за да заслужа такъв смс, а и едва ли е шега... никой не знаеше тогава за намеренията ми към това момиче.
Не продължих да я притискам, карайки я да си признае, че тя го е пратила... вместо това я оставих да се прави на ударена. За да ме убеди още повече ми каза, че ако имала намерение да споделя чувства към някого тя ще го каже директно лице в лице, без да овърта и да пише СМС-и. Почна да ме пита, да не е някое девойче от обкръжението ми, да не е шега тоя смс... накрая спомена, че трябва да изчакам, може би. Същото което ме посъветваха и колежките без да се задълбочавам в тоя СМС. Каза ми колко била, щастлива днес, че гаджето й
казал, че я обича. Без да спира да се радва, ми каза, че отива да си напазарува и се разделихме.
В крайна сметка адски се обърках-------, не разбрах дали си го връща заради неадекватното ми поведението през миналите години, дали казва истината или просто ми намеква да правя това което е написала в СМС-а.
... и все пак се, чудя дали за всеки случай да не проверя, на чий номер се води телефона от който е постъпило обаждането... въпреки, че ще се почувствам като голям глупак, ако го направя това?
Кофтито е, че и неразбрах дали наистина таи чувства към мен.
Обичам го това момиче, въпреки, че не се познаваме твърде добре, но все пак имаме общи неша. Според вас, да отида ли при нея да се помъча да поговоря още малко.
Или да не припирам и да я изчакам... някой ден отново когато се видим, да поговорим за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: c70ad4c7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави нещата така, не е търси повече, ако тя има чувства към теб ще те потърси.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2311357e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе пич, директно да беше звъннал на номера вместо да гадаеш коя ти го е пратила... според мен си се изложил, ама какво ти пука!

За пример - аз наскоро бях в една дискотека и видях едно момиче, което си мислех, че познавам, т. е. всъщност се припознах с една друга. Седях сигурно 20 минути да й обяснявам как се казва, откъде е и как сме се запознали, а тя накрая ми извади личната си карта и потънах в земята от срам. После й взех едно уиски, задето я изтормозих. Ти си направил г/д същото... без да знаеш кое, какво и защо, е възможно да си се заблудил жестоко... По-добре звънни на номера, спри да гадаеш!

П. с. не дрънкай много много пред всички какво и защо си получил, личният живот затова е такъв. Не е хубаво всеки да те знае!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8933350107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Надали е тя. С времето хората се променят, порастват, спират да се занимават с глупости. Бившия ми приятел също ме вкарва в някакви филми.. какво съм била казала, какво съм била мислила, какво съм била чувства, какви съобщения съм пращала от чужди профили, коя приятелка съм молила да му пише. Пълни глупости, реално отдавна спрях да се опитвам да си го върна. Реално отдавна не играя такива игрички, ако имам да казвам нещо на някого, отивам и го правя лично очи в очи, че да не излизат врели некипели след време.

Момичето си има нов приятел, щастлива е, животът и протича абсолютно нормално в положителна насока, не се излагай по-добре. Обади се на номера, питай коя е или просто забрави всичко. Повярвай ми, ако беше онази, щеше да разбереш. То ще се види в крайна сметка какъв е тоя СМС и от кого е, но до тогава не се вкарвай във филми и не се впечатлявай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e916c546c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   (от автора) Да, определено смятам, че сте прави!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e916c546c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   (от автора) Положението опредерено, не е розово... , а попринцип в такава ситуация какво трябва да предприема, за да спечеля доверието й и чувствата й?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker