От как жена ми роди стана друг човек. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От как жена ми роди стана друг човек.
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3701 пъти
Здравейте. Пиша ви с един огромен за мен проблем. Жена ми роди преди няколко месеца. Преди това се обичахме страшно много, не можехме да сме разделени за повече от няколко часа. След като роди нещата коренно се промениха. Стана студена, не се усмихва, не е щастлива. Изобщо не ме поглежда и не се занимава с мен. Знам че задълженията около бебето са доста и са тежки. И на мен ми тежи, но въпреки това ми липсва и тя самата. Искам да си я гушкам като в доброто старо време, да се смеем и забавляваме. Живеем заедно, а я чувствам толкова далечна. Опитах се да поговоря с нея, но резултата беше само нерви и не намерих обоснован отговор. Започнах да си мисля за раздяла, но не искам детето ми да расте с един родител. Иначе аз не мога да издържа на такъв живот. Скука, еднообразие и нищо весело в отношенията помежду ни. Няма вече любов. Има само заучени целувки преди лягане и дежурно "обичам те" без чувства и без емоции. Мъча се да намеря път към нея, но виждам, че изобщо не съм и интересен и може би дори предпочита да ме няма. Мъча се да помагам с детето и да и бъда подкрепа и упора, но... Насреща студенина. Никога не бих и направил дете ако знаех, че така ще стане. Мисля, че пропилях живота си. Усещам, че в мен дори започна да се навдига омраза и ненавист срещу нея. Виждам същото и в нейните очи. При всички ли е така? Не трябваше ли сега да сме по-щастливи и сплотени от всякога? Ще се оправят ли скоро отношенията ни? Има ли други преминали успешно през такъв етап?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 310ccb193e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не знаеш ли, че жените изпадаме в следродилни депресии, понякога даже с психосоматични проблеми...!? Не знаеш какво е.... за раздяла мислел... тц тц тц... поговори с нея... поглези я... купи и нещо, което знаеш, че тя иска. Ако трябва идете на лекар, може да не се чувства добре.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 14669c8219
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена ти не се е променила, тя страда от следродилна депресия. Прочети в интернет как да се избавите от това състояние. И е много егоистично от твоя страна да мислиш за раздяла в това положение.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9ca9c0be77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Както и да го наричаме - жена ти има психически проблем. Заведи я при психоаналитик - само в процеса на дълга психоанализа ще се намери коренът на проблемите. Жокер - те се коренят при повечето хора в ранното детство и след раждането се е отключило психическо разстройство. Няма да изпадам в подробности. Който се интересува да чете Фройд и неговите последователи. Иначе авторът е безсилен да промени нещо, ако жена му не се лекува...напротив, проблемите ще се задълбочават с времето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f50e080a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страда от следродилна депресия. Подхождай към нея с разбиране. Поглези я малко :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c1b48cf286
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За следродилна депресия да си чул? Ами потърси в Гугъл и ще намериш отговорите, които те интересуват. Проблемът не е психически, № 3, не се прави на доктор, нЕмаш толкова акъл, следродилната депресия е следствие от дисбаланса на хормони в тялото. Може да отшуми с течение на времето, може и да се подпомогне процеса чрез приемане на хормонални препарати, но ако жена ти кърми, второто не е за предпочитане.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4815c0b502
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ама и ти страшно решение на проблема- раздяла. Това е най-абсурдното, което може да ти мине през главата. Създал си семейство с тази жена и при първия проблем, бягаш от него вместо да го решиш. Като малко детенце, на което не са обърнали внимание. Разбирам, че е неприятно, че не получаваш внимание, но се изискват усилия да решите това нещо двамата, заедно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 57a2b81d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Доста глупаво- при първия проблем и раздяла. Семейството е това- възникват проблеми, отуждение.. Не всичко е цветя и рози. Жена ти съвсем скоро е родила- преди няколко месеца. Не бъди егоист, а малко по-търпелив и толерантен. И в предните коментари ти споменаха за средродилната депресия. Вместо да й мрънкаш, хвани й помогни по-бързо да излезе от това състояние. Глези я, прави й комплименти. Бъди мил и разбиращ. Ще видиш, че всичко ще отмине.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d6b4af795e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ей ти тука един разказ от Брад Пит и си извади сам поуките и прецени действията, топката е в твоите ръце. "Истината за любовта разкрита от Брад Пит:
Жена ми се разболя. Тя беше постоянно нервна, заради проблеми в работата, личния живот, неговите неуспехи, проблеми с децата. Тя загуби 15 килограма и тежеше около 40, а е само на 35 години. Тя се стопи, постоянно плачеше и беше разочарована от всичко и от всички. Нищо не я радваше, постоянно я болеше главата, сърцето, нервите в гръбначния стълб и ребрата. Спеше лошо, не можеше да спи по цели нощи и на сутрините беше уморена. Връзката ни беше на ръба. Красотата и си отиваше някъде, появиха и се торбички под очите, тя се отпусна и спря да се грижи за себе си. Тя отказваше да се снима във филми и изобщо за всякакви роли. Аз изгубих надежда и мислех, че скоро ще се разделим... Но после реших да действам. След като имам най-красивата жена в целия свят. Тя е идеал на повече от половината жени и мъже на земята, а на мен ми е позволила да спя до нея и да я прегърна през раменете. Започнах да я засипвам с цветя, целувки и комплименти. Правех и изненади, и и се радвах всяка една минута. Правех и подаръци и живеех заради нея. Говорех на хората само за нея. Всички теми свеждах в нейна страна. Възхвалявах я пред моите и общите ни приятели. Няма да повярвате - но тя разцъфна. Стана по-красива, отколкото беше преди. Качи тегло, престана да нервничи и ме целуваше по-силно, отколкото по-рано. Аз дори не знаех, че тя може ТАКА да целува.
И разбрах едно:
Жената е отражение на мъжа и ако я обичаш до безумие, тя ще ти отвърне със същото! "

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a318bbf415
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правилно. Нека и жена ти види, че и ти можеш да станеш друг човек. Следродилна депресия, депресия на средната възраст, депресия ПМС, женските депресии нямат край общо взето и според мен не е нужно само ти да се съобразяваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 22f1cba95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мдаааа и при мен беше така... после разбрах за баджо и се изясниха нещата!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d0d70b9509
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена ти няма нужда от психоаналитик, не се вкарвай във филми и сега като разбра, че е следродилна депресия недей да й говориш за това как тя има проблем, с който трябва да се бори - това ще я обиди и наскърби. Просто й покажи колко я обичаш, колко си щастлив, че е с теб и колко си й благодарен, че те е дарила с най-хубавото нещо на този свят - детето!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0389428ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До номер 11:

И аз така брато! Е, моя баджо се появи след 4 години, но в крайна сметка началото беше същото, депресия, игнориране и с време нещата се влошаваха все повече и повече. Накрая се появи баджо и се разведохме! Това е положението. Жена тръгне ли към унищожение на собстеното си семейство, рано или късно успява, па макар и с чужда помощ на некой измекяр понякога!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 426db53e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това ми прилича на следродилна депресия, но аз искам да те посъветвам нещо друго - НЕ търси отговори в интернет, защото повечето хора са като теб и жена ти, и е нормално да ти кажат, че при всички е така. Просто защото при тях е така..

Но аз съм от другата страна. Когато родих моето дете, едва дочаках да ме изпишат, ама едва. И първото нещо което направих след като ме изписаха е да седна да полеем подобаващо бебето. :))) Нищо, че съм майка му, майките също се черпят когато имат бебета. :)

Не трябваше и секс да правя някакви си седмици - охо, дали пък не правих? ! .. Хах. Не признах тогава ни болки, ни глупости..

При добре подбрани съчетания, като двойка, бебето може само и единствено да радва и сплотява..
Така, че си направи извода - или има някакъв проблем, който ако искате може да откриете и решите или вие изобщо не струвате като съчетание.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 93e1159c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   М-да, № 14, изключително зряло и отговорно поведение си проявила. Не си ли помисли, че алкохолът, който си погълнала след това е преминал в бебето чрез кърмата и необратимо е унищожил доста мозъчни клетки на този все още формиращ се организъм. А с преждевременния секс си рискувала разкъсване на шевовете, инфекция, евентуално хоспитализация, а през това време бебето ще го гледа...???
Майки, от всички страни - напивайте се и се ***** от мига, в който слезете от магарето в родилна зала!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0389428ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Посетете семеен консултант час по-скоро, защото проблема във времето може да се задълбочи и да унищожи семейството ви!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5c7fea5343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Следродилната депресия се дължи на големия стрес от раждането и задължителната необходима безусловност да се грижиш постоянно за детето, което е 100 % зависимо от теб. Затова най-много би помогнало да дадете бебето за 1-2 дни при баба-дядо и да изкарате тези дни заедно. Ще видиш как ще се върне старата ти жена. Ако проблема е в кърменето - тя може да ходи да го кърми и после пак да си излезете, въобще - трябва й почивка. Ако няма баба-дядо - ти си на линия, но не само да го къпеш, а да си готов да го гледаш сам цяло денонощие и тогава ще разбереш за какво става дума. Успех!

Майка на четири деца

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 98ddc7b59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Моля ви се!!! Повечето от вас говорят пълни глупости! Следродилната депресия е пробем на разбъзиканите хормони. Няма нищо общо с психическо, психологическо или друго ментално заболяване, въпреки че симптоматиката успешно ги имитира. Лекува се с хормонални препарати или просто се чака да мине с времето. Хормоните се нормализират и по естествен път, но бавно.
Определно раздялата не е най-подходящата реакция в случая. Що за мъж си ти, бе, при първия проблем и си събираш чукалата - ми тъй де, да му мисли, който е раждал, ти какво общо имаш? ! Няма вече мъже в тая страна има само някакъви изпеде*растени подобия на мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4fff087b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Драги ми, 15,

ти на моето дете грижа не бери.
Милото то, с умрели мозъчни клетчици, миналата година завърши много известен чуждестранен университет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker