Искам да си го върна .... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си го върна ....
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2069 пъти
Нашето може би беше любов от пръв поглед. Защото той ме заговори, понеже бил ме харесал. А и аз откакто го видях, го харесах. Но не признавах нито пред другите, нито пред себе си. Той беше моята малка тайна. Той също не беше казал за мен. В разговорите все повече се увличах. Но не можех да съм с него поради ред причини. Един ден просто го попитах дали ще ме чака, дали ще чака деня, в който ще мога да бъда с него. Той отговори ''да''. Половин година по-късно аз наистина бях с него. През тези шест месеца ме глождеха съмнения дали няма да се отметне, дали няма да срещне друга, с която да е веднага и т. н. Той обаче беше казал , че ще ме чака и го направи. С него прекарвах едни от най-хубавите си мигове. Правехме съвсем обикновени неща - като всички други. Но с него те бяха прекрасни. Бях щастлива дори само когато ме хванеше за ръка или ме прегърнеше, докато се разхождахме.
Никога не ми е правил скъпи подаръци. А и аз не съм искала това от него. Но веднъж бяхме на екскурзия заедно и той ми купи едно съвенирче, което бях си харесала. Още си го пазя и като го погледна, се сещам за него и за романтичните мигове, които имахме тогава.
Той не ми е първото гадже, но е първият мъж в живота ми. При всеки е различно. Но аз може би няма да забравя онази нощ. Помня как се срамувах, а той се радваше, че ще е първият и беше внимателен с мен. Спомням си как все се притесняваше дали ме боли и дали съм свикнала.
Разказваше ми отново за плановете, свързани с нас, държеше се мило. Всичко беше като една приказка, но всичко рухна по няколко причини. Първата е, че напоследък бях станала доста ревнива. Внушавах си разни неща, а майка ми и някои мои приятелки ме подкрепяха, защото не го харесват. Тази моя ревност беше прераснала в обсебване. Другата причина е, че точно за Нова година се скарахме. Той ме покани с него и негов приятел, но ме помоли да повикам и някоя моя приятелка, за да сме по двойки. Нямаше коя да повикам повече. Те или имат гаджета, или вече си имаха планова. Не в това беше проблема, а във факта, че увъртах и им съобщих, че няма кое момиче да дойде точно в последния момент. Излезе така, сякаш съм им направила номер. Той се ядоса на това, че съм несериозна. Аз си мисля и че съм го изложила пред приятеля му. По време на спора ни спомена и че съм прекалено привързана, т. е. задушавам го. Аз бях ядосана. Казах му, че изобщо не се привързвам, че не ми пука, ако се вижда и с други момичета, че искам само да се забавлявам с него и нищо повече. След този мои думи той се разсърди до такава степен, че спря да ми говори. Опитвах се да поговоря с него, но той нито вдигаше телефона, нито отговаряше на съобщенията ми. Спрях да го търся. Надявах се да ме потърси. Но не го направи... Вече два месеца не си говорим. Признавам, че имам и някои други грешки спрямо него. Далеч не съм невинната, не съм жертвата. Не мога да върна времето. Но мога и имам силното желание да се променя. Не говоря да се променя, за да се харесам на някого, а да не го ревнувам чак така, че да го задушавам, да го ценя повече и да бъда по-искрена с него. Не знам обаче как да стане това... Аз продължавам да го обичам, продължавам да мисля за него. Но този път вместо с усмивка си спомням с тъга...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5769f320ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обясни му, че си му казала всички тези думи, защото те е заболяло, когато ти е казал, че го задушаваш. Все пак, ако ми го бяха казали на мен щях да си помисля, че той не се интересува много от мен, че съм ДОСАДНА и НЕЖЕЛАНА. Кажи му как си се почувствала и че не си мислила думите, които си казала. По разказа ти разбирам, че той наистина те обича и съм сигурна, че още има чувства към теб и ще ти прости! Действай, за да не съжаляваш някой ден!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: baf309894d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, съветвам те да поговориш с него. Нещата се натрупват в теб и с всеки ден ще ти тежи повече. Пробвай да поговорите и поне ще ти олекне.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b6fd716090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Още като писа покрай Нова година за тази история с приятелката, дето трябвало да доведеш, а не си намерила кого да доведеш и той ти се разсърдил, ми се стори ужасно несериозно от негова страна. Ти в момента се самобичуваш за някакви неща, които въобще не са проблем на твоя телевизор. Някой да ми се цупи, че не съм си довела приятелка, е адски инфантилно. Ревността е друго обаче. Там сигурно наистина си прекалила, но при такъв инфантил за мъж, не знам какво адекватно мога да те посъветвам. Може и да си я е заслужил, знае ли човек. При всички положения не мисля, че си заслужава. Най-добре поговори с него открито и виж какво ще стане. Но пак - според мен тази връзка не си заслужава и ти просто си се вкопчила в това, че ти е първи мъж и че сте имали хубави моменти заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker