Не съм мислил, че и на мен ще се случи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм мислил, че и на мен ще се случи
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3327 пъти
Запознах се с едно момиче, (т.е. тя с мен преди няколко месеца). Тръгнахме заедно и след около 2 седмици заживяхме заедно. Чувствахме се много добре, тръпката я имаше, всичко беше наред. Постепенно, обаче нещата започнаха да се объркват. Не знам от рутината на съвместния ни живот ли, от това, че тя не всеки път има желание за секс или пък, защото аз не мога да я удовлетворя всеки път, чувствам че напоследък тя започва да охладнява.

А иначе много се старая, даже не мога да позная себе си - всеки миг, когато сме заедно я гушкам и целувам, казвам й, че я обичам (и то наистина е така), не съм скривал, че имам много сериозни намерения към нея - брак деца и т.н. Забравих да спомена, че за нея, предполагам като за всяка жена, парите са доста важно нещо, но аз не мога да й предложа лукс и охолство. Всичко, което мога да й предложа е моята любов, искрена и безрезервна. Не знам въобразявам ли си, но не усещам тя да е щастлива от това, а и аз се чувствам подтиснат и нещастен. Моля, за Вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: e3ae4a70b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горе забравих да пиша, че много пъти съм я питал какво обича в секса и дали не правя нещо, която не й харесва, но без никаква реакция от нейна страна. Не знам дали вече е започнала да ми изневерява физически, но чувствам, че емоционално вече е започнала...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e4b57750b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам на колко сте години, но при всички случаи ми звучи доста избързано от ваша страна да заживеете заедно след толкова кратко време. Явно момичето не е било готово за такава крачка, а и може да се е уплашило след като си й говорил за брак и деца. Може би още не е сигурна в себе си.
По това, което описваш - ти си направо идеалният мъж, само дето не си богат. А сигурен ли си, че тя не търси точно това - охолството и лукса, които не можеш да й предложиш?

След като иначе се стараеш толкова много, определено си личи, че си много влюбен, но свали за малко розовите очила и се опитай да погледнеш с други очи на жената, която обичаш. Потърси недостатъците й, потърси причините за охладнелите й чувства, да не се е влюбила в друг? Поговорете си спокойно, без да й натякваш нищо. Просто я попитай спокойно какво точно я мъчи.
Наистина ще е жалко да изпусне такъв свестен и мил човек като теб.
Все пак, желая ти успех! :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d60104fd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Малко ми е учудено как толкова бързо сте заживели заедно при положение,че се познавате от толкова кратко време.Ти питал ли си я изобщо какви са нейните намерения спрямо теб?Може би тя да е размислила и да си е дала сметка,че не е трябвало толкова бързо да предприемете тази крачка..Погледни на нещата от това,че малко си избързал с намеренията ти за семейство и брак.Може да не е готова за тези постъпки.

Според мен трябва да седнете и да поговорите по въпроса.Нека тя да си изкаже гледната точка и ако е размислила за нещата,ти ги приеми такива каквито са.Дай и нужното време да се позамисли дали занапред иска да останете заедно.Навярно се е уплашила от твоите барзи и внезапни решения или да не е готова за това.
Желая ти успех занапред!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e3ae4a70b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много благодаря за мненията. Да наистина сега осъзнавам, че доста бързо се случиха и продължават да се случват нещата във връзката ни. И аз усещам нещо, като страх в нея, но много пъти съм я питал как се чувства, какво мисли за връзката, като винаги подчертавам, че ще се съобразя с мнението й и няма да се сърдя каквото и да е то. Но за съжаление до този момент не съм получил и намек за намеренията й. Да постоянно си казваме, че се обичаме и аз наистина усещам, че не съм й безразличен, но нищо не ми казва.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ae55e62da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имам приятелкя ,която е на 24 и като чуе за брак и деца,бяга като дявол от тъмян,колкото и да обича мъжа...просто чувства,че не е готова..........

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker