Как да го накарам да предприеме нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го накарам да предприеме нещо
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2372 пъти
Не мога да спра да мисля за един човек вече повече от година. Влюбена съм, харесвам всяко нещо в него. Мисля, че той също е влюбен. Но може и да се лъжа. И двамата не правим нищо, защото не е редно. Не сме говорили за това, не смея, той не смее също. И приятели е трудно да сме, защото има голямо напрежение мужду нас. Интелигентни сме, но доста задръстени... Много е чувствителен. Мисля че приема нещата като някакво моментно мое увлечение и не иска да се намесва в брака ми. Но в него виждам постоянно вълнение и мисъл за мен. Някои неща не могат да се сбъркат. И да, омъжена съм. Бракът ми е напълно разстроен от години... както и да е, звучи кофти, знам. И знам - не трябва така. Но понякога го гледам и ми се плаче, мисля че е просто моят човек и не знам какво да направя. Иска ми се някак да му покажа чувствата си, да разбера истината за неговите. Буквално съм като парализирана, губя контрол, държа се като дърво в негово присъствие. Как да го накарам да направи някаква стъпка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e735c4cb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Би ли споделила защо считаш брака си за напълно разстроен? Опита показва, че и най-лошите бракове могат да бъдат спасени, стига и двамата да го желаят!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8025f81dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   ами говори с него откровено и ако чувствата ви са взаимни, разведи се и бъдете заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c7ed71fcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   ха... все едно слушам за себе... с тази разлика, че не сме задръстени и той не е от най-интелигентните... освен да ти дам съвет да му кажеш какво си мислиш за него и да се опитате да сте заедно, нищо друго не мога да ти кажа за сега... успех;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 18ebbb986f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти трябва да направиш първата стъпка, ако той е мъж на място най-вероятно го спира факта че си омъжена, не иска да се меси там където не му е работа. Не увъртай, разкрий му се, всеки трябва да се бори за щастието си, дано го намериш!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 18ebbb986f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много ми е позната историята ти, и аз бях в същото положение, срещнах го не къде да е, а в работата. Половин година си разменяхме усмивки, почнахме да излизаме, когато можеше да откраднем време, той никога не повдигна въпроса за брака ми, но аз го направих, обясних му че съм сериозна и той е нещото което винаги ми е липсвало.
Е от 3 мес. сме си вече официално заедно и сега вече откривам какво е това нещо наречено живот! Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4044a877e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В същата ситуация съм - той не е женен, но има приятелка, а аз - аз съм свободна. Той е на 30, аз на 21. И аз като теб мисля, че той е моят човек, но в присъствието му съм безмълвна. Не мога да твърдя, че съм сигурна в симпатиите/чувствата му към мен, но... пуста женска интуиция, която непрекъснато ми напомня - има нещо. А пък точно днес, на този ден - е как да не ми се реве. Съдба - или е писано, или не. Днес ми честити празника - какъв по-голям подарък на този етап. Успех, миличка - ние заслужаваме най-доброто.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 02cfecc8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом си сигурна със своите чувства и неговите-направи, така, че това напрежение да се превърне в огън.
АКо си омъжена- и не си щастлива, какво биха те посъветвали коментаторите след меннезнам-но ще разберем.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9a923b8cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от авторката:

Много ви благодаря, че прочетихте и ми пишете мненията си. Знам, че най-разумното е да говоря с него, но не смея. Просто блокирам при мисълта, че може да отрече по някаква причина или да стане тягостно и просто да се загуби и това сега между нас. Страх ме е.

№1 - бракът ми е разстроен, защото от много години живеем в неразбирателство с мъжа ми. Между нас няма никаква близост, напротив, постоянно сме в психологическа война. Не сме заедно физически от години, дори решихме да не живеем заедно известно време, за да се успокоим. Не сме разведени. имаме дете, което още е в пубертета и не искаме д аго травмираме. Иначе имаме много общи неща, много се обичахме преди години, но днес само си ближем раните и се борим да не се намразим.

№7 - не знам. Как да съм сигурна в неговите чувства? Виждам, че не е безразличен. Но какво точно значи това, какво наистина изпитва... как да знам. Може да се мрази за това, да не иска да е някой, който се намесва в един брак, или да е вторият или въобще да не иска, но да му е тръпка само. Или може да е истински влюбен. Как да разбера. Това е въпроса. Знам, че мисли за мен, помни всичко, което казвам, гледа да направи всичо, което искам, не може да спре да се усмихва, като ме види. Това значи ли чувства?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8027e9c42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи всичко и поговори с него! Бъди настоятелна, но ако си омъжена нe прави грешка да се разведеш!!! Поне трябва да знаеш какво изпитва, иначе ще се побъркаш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker