Аз съм предателка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм предателка
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2818 пъти
Здравейте! Аз съм на почти 18 г. С най-добрата ми приятелка не си говорим от почти 2 месеца, защото аз допуснах огромна грешка и я нараних. Всичко започна сякаш на шега. Аз си имах приятел от около 5 месеца, с когото нещата обаче не вървяха мн добре. Той беше мил с мен, казваше ми, че ме обича, но аз си мислех, че го прави само, за да му пусна. Приятелката ми ходеше сериозно с едно момче от година и половина. И наистина мн го обичаше, тогава си мислех, че той също я обича.

Веднъж тя беше вкъщи и приятелят й ми се обади. Искаше да излезем да пием кафе, да сподели някакъв проблем свързан с моята приятелка. Аз я попитах дали може да изляза с него. Тя първо се замисли, но после каза, че не вижда защо не. Разбира се той не знаеше, че тя у нас. Излязохме и всичко беше нормално. Беше забавно. Харесвах го, но и за миг не съм си помисляла да предприема нещо спрямо него.

След срещата ни разказах всичко на приятелката ми и това беше. След няколко дена обаче излязохме тримата и той ме изпрати до нас. Попита ме дали искам да изпием по бира тъй като не му се прибирало още, а аз бях сама и му казах, че може да дойде у нас. (това беше най-голямата ми грешка) И така, пихме бира, поговорихме си като приятели и той си замина. Но този път не й разказах нищо. Тя не знаеше.

На следващия ден нещата се повториха. Пак нищо не стана, но той ми предложи на следващия ден да остане да преспи в нас като каза, че иска просто да се съберем, да си сготвим нещо, да си поговорим... и аз се съгласих. Въпросната вечер започна много добре. Часове наред си говорехме, хапвахме, пихме. Той ми говореше за това колко мн обича приятелката ми.. И в един момент ме прегърна. Почувствах се толкова добре, когато се гушнах в него... След това легнахме заедно да гледаме филм, отново прегърнати и не знам как изведнъж просто се целунахме. Не сме правили нищо друго, само се целувахме, той ми правеше и някакви намеци за секс, но не се стигна до там.

През следващите дни се чувствах ужасно, когато се виждах с приятелктата ми.. тя ми говореше за него, колко го обича, а аз продължавах да се виждам с него зад гърба й в продължение на месец... Привързах се към него... влюбих се в него.. а той само ме питаше кога пак ще остана сама, защото мн съм го привличала и искал да прави секс с мен. Искаше да имаме тайна връзка, само секс, докато си ходи с приятелката ми и прави секс с нея... Чувствах се ужасно.. исках да го направа, но знаех, че ще се чувствам използвана... А в същото време ги ревнувах адски много.. не исках да си мълча повече а и тя усещаше че ми има нещо от известно време... Накрая й казах всичко.. тя скъса с него и спря да ми говори.... Толкова много ми липсва... не знам какво да направя, за да я накарам да ми прости и дали изобщо е възможно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3a81be2322
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма си идиотка. Първо не трябваше да се забъркваш с него, второ да казваш на приятелката.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 31f28372b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке, наистина си голяма предателка ! По-добре забрави за горкото момиче, което така си наранила! И забрави, че някой ще те подкрепи за извършеното предателство !

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 86be073aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си истинско олицетворение на злото ..... :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3eefaecca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И то заради момче? ! Глупаво от твоя страна, но дано да знаеш следващия път. :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 77da51d093
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо не съм съгласна с номер 2, много хубаво, че си и казала, че да знае и двамата какви предатели сте, отървало се е момичето. За това се мисли навреме, не ги разбирам тези изказвания, не знам как стана, ама аз го пканих, ама беше грешка и т. н, ако си го мислила за грешка, нямаше да го поканиш. На моите приятелки гаджета за мен не съществуват, аз дори не бих могла да погледна на тях като нещо повече от просто познат, камо ли нещо друго, не знам как може така да нараниш момичето! Сега ще си носиш последиците да си сама!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d38072b2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много подло, убедена съм, че това че приятелят на твоята приятелка ти е обърнал внимание доста е погалило самочувствието ти. А тоз Дон Жуан как се забавлява с вас не е истина. Жалко за приятелката ти, сигурно е свястно момиче, а има такъв мъж до себе си и такава "приятелка"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4c49ab55cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжалявам, че ти се е случило това. На мен ми се случи нещо подобно преди години, въпреки че не съм имала връзка зад гърба на приятелката си. Ще ти кажа че тя така и не ми прости. А бяхме като сестри. Знам че ще ти е трудно както и на мен, но по-добре си намери друга приятелка. Вероятно каквото и да и кажеш няма да има смисъл. Просто не повтаряй тази грешка отново. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d423a84f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Вместо да му спретнете една тройка... вие не си говорите...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ffc1aa32d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, дали може скайп? Наистина имам нужда да поговоря с някого. Знам че не заслужавам подкрепа и разбиране и че това което направих е непростимо, но имам нужда да поговоря с някой, който е преживял същото.

модератор - не публикуваме скайпове и фейсбуци. Опитайте с анонимен мейл адрес, който не е свързан с други акаунти. Не препоръчваме да влизате в контакт с хора от интернет, внимавайте много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c105077970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се вкисвай. На тоя свят всичко се случва-дори и това. Има и по-лоши неща-убийства например. Ти не си убила никого. Много е тъпо но вече се е случило. Времето лекува не се бой. Пък на упреците на хората с по-горни номера казвам:момичето е свясно щом се чувства зле от такава случка. Я ми кажете коко лоши неща правят други хора и изобщо не го преживяват, а се държат нагло. Така, че мило момиче изправи се и изтърпи вреимето на изолация и самообвинения. Един ден всичко ще свърши и пак ще си добре. Използвай тази случка за урок и никога, ама никога не вярвай на мъж, между врочем и на жена също. Всички могат да те предадат и при това да не съжаляват за това изобщо. Успех малката!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0439211524
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И моята приятелка постъпи така с мен. Докато аз бях на метри от нея тя се целуваше с момчето което харесвам и имам нещо общо. Тя след това ми разпрая че била душевно наранена.. Аз им простих. А това че направи така не им стигна и реши, че трябва да разкаже всичко за мен на едно момче.. и вече тогава прекратих всякакви отношения с нея. Сигурно това момиче няма да ти прости... все оак постави се на нейно място би ли простила и ти такова нещо?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 88e0f6b629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Спокойно, просто се чувства наранена и предадена, но ти не си виновна за нищо! Напротив - била си искрена и честна с нея, дори си и направила услуга, защото ако не беше ти, щеше да е друго момиче! Ти си истинска приятелка и ако и тя ти е такава, ще мине време и ще бъдете заедно отново :) На чувствата не можеш да заповядаш, но ти имаш съвест и си истински човек, а тези дето много лаят, просто са твърде зелени и навярно озлобени - така, че не са прави! Горе главата и се гордей със себ си - днес лъжата е преди всичко, но ти не си си послужила с нея!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 12fc3fd29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ще ти дам 1 съвет. Никой не иска от теб да си искрена и честна... Живота е гаден за това трябва и ние да сме гадни. Та когато изневеряваш, лъжеш, крадеш или каквото и да е там неморално дело гледай да го правиш така, че никой да не разбере ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker