Той ме пренебрегва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме пренебрегва
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3920 пъти
Той е човека, който ме глезеше и се грижеше за мен. В началото ни беше трудно и можеше да започне връзка с друго момиче, но не го направи. Чакаше да бъде с мен. Това е човека, който ми е помагал много, например да си намеря работа и квартира, като сам предлагаше това. Това е човека, с който не се притеснявах да бъда себе си, с който се забавлявахме, където и да сме, бяхме и приятели, и любовници. Той беше човека, който ме виждаше сутрин рано без грим рошава и подпухнала и след тази гледка продължаваше да ме нарича неговия "ангел". Правеше си планове за нас и аз се радвах, но всичко се промени...
Казали му, че освен него се виждам и с друг, че не е единствен, че лъжа и т. н. Обиди се, дори не говори с мен. За осми март дори не се обади. Гледах му профила. Написал: "Жените са като цветята. Честит празник на всички жени! ", а на мен един ред не драсна. Другите си познати ги е поздравил, а аз сякаш не съм жива за него. Толкова обидно ми стана...
Пред познати казвал, че много ме харесвал, че имало много жени около него. Но той не допускал никоя близо до себе си, понеже не можел да превъзмогне това, което е имал с мен. Изминаха седмици. Виждах как се заговаря с други и ме болеше, но какво ли можех да направя... Преди няколко дни беше казал, че в момента страдал много. Аз не съм светица. Но можеше да покаже елементарно уважение към мене.
Не иска да ме вижда, нито да ме чува. И то заради думите на негов приятел. Можеше да поговори с мен, да се скараме дори, но да се изясним. А той предпочете да си тръгне, да мълчи и да ми демонстрира постоянно как не му пука. Толкова ми е болно от всичко това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2593238309
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Само едно ми кажи: А истина ли е, че си била и с дуги и той не е единствен бил?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0f35aa06ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   авторката: не е вярно. той беше и продължава дс е единстен за мен. контактувала съм с други момчета. но всичко се е свеждало само до разговори. а той мисли, че съм имала имтимни отношения с други. просто не знам как да поправя това.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 37dce30a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако се влияе от приятелски съвети, дори и да се върне при теб, ще имаш същите неприятности.
Знам, че боли, но раната ще мине, ще си направиш по-късно сметка и ще си кажеш: "Добре, че се случи това навреме, ами ако се беше случило вече, когато има деца, семейство и т. н. "
Опитай на първо време да превъзмогнеш болката и обидата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2e7e6038b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Точно така, авторке я остави женските си хитринки и кажи истината - изплюй камъчето - защо те остави младежът? Изневерила си му, нали?
Я виж как заобиколно подминава същественото нашата и се прави на жертва - типична женска лукавост.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2e7e6038b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм номер 4. Ок, благодаря ти, отговори на въпроса. Щом е така - била си само с него, а той ми8слел друго - какво чакаш??

Говори с него. Обади му се и поискай да се видите и да поговорите. И му кажи истината - че не е имало друг. Направи го. Задължително!
Дори да не иска да те вижда - НАСТОЯВАЙ - НАСТОЯВАЙ - кажи му така "Мисля, че нашите отношения от самото начало бяха истински, не сме криели нищо един от друг. Моля те, трябва да ти кажа нещо, но искам да го чуеш лично. Не мислиш ли, че поне това си дължим един на друг за времето, в което бяхме заедно. "

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се вижте и му обясни, че не е имало друг. Това е. И вече каквото съдбата покаже. Но ти си длъжна да го направиш. УспеХ!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 861c5300a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ако наистина ти не си му дала никакъв повод и той сляпо е повярвал на "приказки" значи е много незрял. На колко години сте? Всеки има право да контактува и с другия пол, но някои от нас са малко по-чувствителни и ревниви, заради това ако държиш на връзката и на човека до теб трябва да се съобразяваш до някаква степен. Тук казваш твоята гледна точка, едва ли не той така от нищото си е тръгнал без обяснения. Казваш - какво мога да направя.. Ами ако го обичаш, ако държиш на него можеш да направиш много, а не да играеш на достойнство. Ти потърси ли го? Направи ли опит да говорите? Обясни ли му как седят нещата за теб? Попита ли го защо ти няма доверие? Като за начало можеш да направиш тези неща...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e4737c0336
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да бе, не стига че е виновна, ами се прави и на обидена.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6d821222a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   № 4, няма по-голяма глупост от това, да повярваш на хорски приказки, преди да си видял със собствените си очи и да си се уверил. Немалко връзки са се провалили заради хорската злоба и отвратителната склонност на обществото да се бърка, където не му е работа.
Авторката, като не иска да те изслуша, прекрати опитите да го търсиш. Още повече, че те пренебрегва. Дай му от същото лекарство.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3963cc8b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   4, Отговорила е авторката в коментар 2.!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 35f7f7f41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво да ти кажа, освен това че съм луд по теб! Мисля, че станах банален!!! Никога не съм се съмнявал в теб и никога няма да го направя... , няма защото си различна!!!??? Това достатъчно ли е? Ти, обаче минаваш в други граници и тестваш рачешките ми нерви! Издържах и ще издържа, защото щом съм стигнал дотук значи те желая...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker