Моля дайте съвет на една 50 годишна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля дайте съвет на една 50 годишна жена
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 11564 пъти
Накратко ситуацията е следната, мъжът ми с когото имаме 25 годишен брак, отдавна не е същият. А сега когато трябва да бъде най-зрял той се държи като дете всекидневно и нищо не го интересува. Опитвала съм да говоря с него, но няма никакъв ефект. Въпреки, че живеем заедно, той отделя цялото си време на друга жена и мисли само за нея, но аз съм тази която го посреща, която готви, върши цялата домакинска работа, гледа родителите и ходи на работа... А той не прави абсолютно нищо... Ясно е че отдавна не го обичам, но просто след толкова години си свикнал на този живот... Проблема е, че вече просто нямам сили да се справя със всичко и няма кой да ми помогне. Чувствам се ужасно изморена, но няма как да не си върша задълженията в крайна сметка... Просто искам да съм поне малко щастлива... Моля ви да ми отговорите, да продължавам ли да се опитвам да оправя нещата или да се разведа с него и да си потърся друг с когото да изживея старините си? ... Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0e76de8511
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да го посрещаш и да се грижиш за него един месец, просто не го забелязвай. Започни да закъсняваш, като постепенно увеличиш часът на прибиране. Прибирай се усмихната. Тогава може и да се събуди. Ако не стане, тогава ти го събуди.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0afe9e1071
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май ти се е покатерил на главата.
Не оставяй да злоупотребяват с теб.
Ти без него можеш, той без теб не може, не го забравяй.
И хляба и ножа са в теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fb0712cb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Заради навикът да си с някого не бива да се чувстваш нещастна, по принцип заради каквото и да е не бива да пренебрегваш твоето щастие. Вече си достатъчно зряла жена, прекарала си 25 години с този човек би трябвало да го познаваш по - добре от всеки друг, ако се държи като дете поговори с него, един път, втори път на третия му отрежи крилцата. Не разбрах другата жена дали е любовница, само предполагам, но ако е такава, тогава не си заслужава да си с него, въпреки възрастта ще си намериш човек , който ще те обича. Не се примирявай със ситуацията, ако го обичаш още, говоря за истинска любов, а не навик с ежедневието говори с него и поискай да се разберете и да прекрати връзката си... но ако не го обичаш вече, както май спомена по - горе, не виждам смисъл да си с него, ти сама си отговори на този въпрос - Искаш ли да си с него или просто те е страх да не останеш сама? Защото не си заслужава да си до човек, който не те цени, не те обича и след 25 годишен брак те унижава по такъв начин. Остани сама със себе си и прочисти мислите си ако искаш да си с него остани, но ако не го обичаш наистина и те е страх от самотата, събери сили и си тръгни, животът ни е само един и трябва да го изживеем пълноценно, трябва да имаме човек който ни обича и цени до себе си, трябва да бъдем щастливи, защото накрая той няма да ти каже благодаря за това че си страдала и си се жертвала толкова години, а дори да го направи, това едва ли ще ти е достатъчно. Успех и помисли сама заслужава ли си или не!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 541e18ddbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, така си написала „50 годишна жена“ сякаш става дума за вид диагноза! 50 г. е чудесна възраст - имаш житейски опит, децата ти са големи и нямаш толкова ангажименти. Много ми е чудно, че още чакаш мъжът ти да стане източник на ТВОЕТО щастие. Събуди се! Ако човекът е влюбен в друга - имай малко достойнство и се разведи поживо-поздраво. Само на 50 г. си, надявам се - все още здрава и привлекателна жена - има на твоята възраст чудесни възможности - има и доста свободни мъже, но и е чудесно просто за една жена най-после да намери себе си, изпълнила задължението си към децата.
Щастието сама ще го намериш. Бъди егоист - разчисти живота си и не се товари с негативни емоции. Осбободи слабохарактерния си мъж да ходи при жената, която обича, ти заслужаваш мъж, който да обича теб или най-малкото заслужаваш спокойствие!
В чудесна възраст си иначе. Гледай само напред и не се самодеградирай в прислужница и съпруга по задължение. Не слушай номер 1 - мъжът ти няма как да те обикне отново. Той явно е намерил любовта другъде, но е прекалено голям страхливец, за да я изживее. Не разчитай на това, че ще остане такъв. Имай малко достойнство - заслужаваш повече - най-малкото мъж, който да те обича такава, каквато си! Разведи се преди да го е направил той и да станеш за смях. (с право)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 247c0d7da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Не мога да разбера - не го обичаш, а го ревнуваш. Защото не си щастлива, а пък той е. Правилно ли схванах. По-добре е да си нещастна и със някой, който не обичаш и си свикнала с него, отколкото сама на 50. Брей.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e994c3e9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, съгла сам. Аз направих грешка като се разведох. Прибрах се да живея с майка ми в малък град. Имах две неуспешни връзки, а то в малкия град всичко се знае. Загубих уважението на хората и сам сама

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5d69c90d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Хей хвани си някой по-млад и си гледай удоволствието. Твоя нека сам си готви и пере. Аз си имам един 40годишен който е луд помене а секса е невероятен. Даже като млада не съм имала такъв превъзходен секс.
Ж 53г.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0e76de8511
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   №4, четеш между редовете. Хайде пак прочети първия коментар :}

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e9ed7b96e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Тоа па номер 5 КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ мерна ревност? ! Бре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 992d768965
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Много позитив в коментарите, много нещо. Дето се вика на чужд гръб и сто тояги са малко. Да го заражела била, щяла друг да си намери на 50 г. Ще си намери, ама друг път! Аз съм на 37, добре изглеждаща и младееща, пък не си намерих никой, а съм сама от 4 години. Животът започвал на 50 - също захаросани лъжи - след 50 започват да се обаждат болежките, здравето почва да изчезва, намалява енергичността, силата, менопаузата оказва разрушителното си действие върху костите, кожата повяхва. Хубаво е да се дават съвети, ама авторката първо да помисли реално. На 50 тепърва да почва живота си - нищо няма да стане. Ако й се стои сама - да се развежда. Но тя е свикнала на семейния живот и познавам такива жени - те просто не могат да оцелеят сами, не само финансово, но им липсва навикът, а и "какво ще кажат хората". Накрая се превръщат в мрънкащи бабички. Така че авторке, я първо си прецени какво можеш и какво не и тогава вземай решения.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 41b42b16e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторке, ти го обичаш. Видно е по думите ти. Боли те, че е с друга. Боли те, че не те вижда. Не оправдавай това с навик, време... Ако беше просто навик щеше до сега да си продължила без него. Ако започнеш да назоваваш проблемите с имената им, бързо ще се изправиш отново. Приеми, че в живота му има друга жена. Приеми, че ако имат връзка, то дори и да я прекратят, ти няма нищо да спечелиш от това. Приеми, че любовта си отива и виновни за това няма.
Мога само да ти кажа: Изчакай и помисли. Отговори си на въпроса "Какво искам аз? ". От там нататък всичко ще дойде на място.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f778d72b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Така е, ревнувам, все пак това са 25 години, но защо трябва да го прави толкова очевидно, и ти номер 5 знаеш ли какво е да знаеш, че човека до теб се вижда месеци наред с друга (това не е за първи път, но сега просто нищо не прикрива), да го няма с часове, прибира се, вечеря, а след това да си ляга до теб в същото легло, без да отрони нито дума, а ако отрони такава, тя ще е обида... А аз не съм искал от него да прави нищо, освен някоя елементарна помощ, която не получавам... не искам още да ме обича... но не ви ли би било приятно да чуете поне някаква добра дума, а не само обиди при положение, че правите всичко възможно да го направите щастлив... и сълзите ви да се стичат по бузите ви, така горчиви...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 541e18ddbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   От номер 4
Ами много ми е жал за вас, момичета, че мислите, че животът ви приключва на 50 г. Аз изобщо не възнамерявам на 50 г. да съм бракувана стара чанта. Сега съм още в края на 20-те, но почнах да забелязвам, че годинките страшно бързо се изнизаха, а килцата се трупат много лесно вече - почнах да се поддържам повече, ходя и на фитнес и изобщо не съжалявам, че остарявам, защото имам самочувствие и вяра в себе си, които нямах на 18 г. да кажем. Днес дори изглеждам по-добре от тогава, стегнах се и се обличам с повече вкус. В моя фитнес има перфектни мадами на 40-50 години. Моята леля е на 55 години, но е мадама - обръща си внимание жената, има хубава фигура, облича се с дрехи втора употреба, но елате и я вижте - младите мъже се обръщат след нея.
За мен е тъжно човек да завърши като авторката, съжалявам. Не мога да си представя да живея така.
Номер 10 - нима пък е жизнено важно да намерила друг? Човек и сам е по-щастлив от това да живее така. В крайна сметка дори едно куче може да ти даде повече любов или поне няма да те обижда и да те унижава в обществото. Жал ми е и за жени като номер 6, които цял живот нищо не са постигнали сами и на 50 г. трябва да се върнат при родителите си. Аз се надявам авторката поне да има право на 1/2 от апартамента - когато се продададе този апартамент все ще же да си вземе малко жилище в града си. Изобщо - не мога да разбера днешните 50-годишни жени - отписали сте се на тази чудесна възраст и търпите такова отношение, вместо да поемете по пътя си. Има и много по-тежки случаи - разни глупачки търпят пияници, комарджии, биячи и защо? Защото нямало да намерят друг мъж!?!
Ами от единият мъж ли зависи вашето щастие и положение в обществото? Жал ми е за жени като номер 10 например, които без мъж се чувстват едва ли не загубени и ненужни.
Ами какво да посъветвам авторката - продължавай така, но не слушай номер 1, защото ако спреш и да готвиш и переш, мъжът ти с право ще те изхвърли. Какво мислиш, че си ти за него - просто една стара прислужница на която не плаща и може да унижава за спорта. Той с право няма никакво уважение към теб, защото коя УВАЖАВАНА жена ще търпи такова отношение? Хайде, днес си на 50 г. и още имаш шанс за някой приличен 55-60 годишен господин, но хайде да ви видим скъпи отчаяни съпруги след 10 годинки... Мъжете ви или ще са умрели, или ще са ви зарязали при първата болест, която се обади при вас. Това живот ли ще е?
Авторката дори е знаела и за предишни афери на господина - как мислите, нямаше ли да е по-добре за нея да го беше зарязала преди 10 г. да кажем? Днес тя е на 50 г - хубава възраст с още поне 10 г. активен живот пред себе си. Утре ще се събуди на 60, на 65 г. и животът ? ще е минал в обиди и лошо отношение.

Съветвам иначе всички жени да спрат да чакат щастието им да дойде от някой мъж. Който не се развежда при обстоятелствата, при които живее авторката, той не уважава най-вече себе си и действитлено заслужава отношението на въпросния мъж. Жал ми е за жени, които се чувстват непълноценни и ненужни, ако нямат някой мъж до себе си. Такива жени за мен са жалки и нещастни същества и напълно заслужават съдбата си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 247c0d7da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Номер 5. Предполагам, че разбирам какво ти е. Трябва да си помогнеш сама. Намери си добър психолог (трудна задача, но не невъзможна) или психиатър. Работете и ще се оправят нещата. Давай си почивки и оценявай всичко около себе си - че си здрава, всичко останало, което ти носи радост. И не забравяй - ако сама не се уважаваш, никой няма.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bbdef7acde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   :))))
И аз като № 7...
ж 50...
И... не е важно на колко години си - физически;
важно е на колко се чувстваш...
и съм съгласна с № 4/13...
друго - каквото и да кажа, ще повторя останалите...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c2ccae9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Горе главата! Ти за каква се имаш, какво като си на 50, живота винаги може да се промени. Човек има винаги избор, не забравяй. И това, че седиш при този мъж, също е твой избор, и това че се държи той така с теб, а ти пак лягаш в същото легло е избора ти. Време е дошло, да спреш с вечното търпение, погрижи се за себе си, обърни си внимание. Живота веднъж ни е даден, за това ние трябва да се възползваме навреме от неговите възможности. Няма да си пак на 20, нито на 30 или 40, много дълго си търпяла. Мисля, че той щом си позволява да те нагрубява непрекъснато и да се държи с теб по-зле и от куче, явно и ти сама си допринесла, като си изгубила самочувствието и самоуважението си. Ако не искаш да напускаш този човек, значи сама се обричаш, не мисля, че бъдещето ще ти донесе щастието с него ей така. Вземи се в ръце, можеш да изглеждаш и да се чувстваш по-добре. Просто се грижи за себе си, на първо място, а след това за другите. Поднеси си това, което желаеш, за което мечтаеш. Направи си прическа, маникюр, облечи се различно, излез с приятелки, изобщо всичко си разреши, но преди всичко знай, че си на 50 и заслужаваш още по-хубав живот, отколкото на 20 или 30, сега е времето за това.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7d9fdcf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Напълно сам съгласна с номер 10. Разведи се само ако смяташ, че можеш да живееш сама. Друг няма да намериш, не се самозалъгвай. Любовта е за младите, чиито характери се променят. А ако случайно намериш друг мъж, ще почнат други проблеми -с децата му, с навиците му. Аз също сам на 50 и ти го казвам от личен опит. Самотата е страшна. Но се преживява. Намираш си хобита-четене, градинарство, внуци, екскурзии, йога. Успех ти желая, каквото и да избереш. Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 541e18ddbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17 - самотата е страшна, но не е ли самотна авторката и сега? Не е ли нещо ужасно да си лягаш и ставаш с човек, който те ненавижда и обича да ти го показва? Това живот ли е?
Съвет - ами стои си и търпи нетърпимото, но поне си вземи куче или коте, защото ще изтрещиш съвсем, а и когато те зареже твоят (ще го стори рано или късно) поне ще имаш животинка за подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1b18e92320
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Номер 13 закова! Съгласна съм напълно с нея, но може би, защото и аз все още съм в 20-те си години. Явно нашето поколение е по-еманципирано. Не мога да разбера защо авторката и въобще жените над 40-45 години нямат никакво самочувствие и търпят да бъдат подлагани на такова гнусно, брутално унижение... Моята много близка роднина жена се разведе на 41 години. Беше й писнало от лишеното й от любов съществуване. Беше нещастна и дори ми сподели, че се чувства отвратена от отношението на съпруга си. Дори аз, като свидетел, се отвратих, въпреки, че е брат на баща ми. Сега разведена с нов мъж до себе си, на квартира, със заеми, малка заплата - се чувства щастлива. Просто защото някой я обича. Вярвам, че дори и сама беше по-щастлива отколкото с бившия си. Знам какво е да споделиш леглото си с някого и да плачеш тихо, да имаш усещането за разбито сърце. Скъпи мои, това е самота! Да си с някого на когото не му пука за сълзите ти. В твоят случай, авторке, бих избрала да съм без мъж, но освободена от такъв живот. Той така или иначе е обречен на самота. Ако поне се стараеше да прикрие връзката, бих си помислила, че е за да не те нарани - следователно поне уважението е останало... Но такова нагло отношение не бих преживяла от човек, в когото съм била или съм все още влюбена. Дори сама мисля, че не би била по-самотна отколкото си сега.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84a57b2982
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Един мъж спира да желае жена си още при първите признаци на остаряването, а те след 42-3 рязко се задълбочават. Това убива жената и самочувствието и. Повечето двойки в тази възрастова граница живеят заедно за пред хората, да не притеснят порасналите си деца, по навик или просто защото нямат сили или желание да започват отделен живот на тези години. Жената спира секса и с това целият и нормален живот се срива. Някои се залъгват с внуци, работа-кариера, цветя, бродерии и нещо друго.... По времето на нашите баби е било друго. Във всяко ръкоделие и вкусна гозба е имало смисъл. Сега развратът и интернета е във всеки български дом. Мъжете на 50 полудяват още повече от жените и желанието им за секс с млади жени е водещо. Всичко е въпрос на психика и кураж. Разбира се, има такива двойки, които все още правят секс и след 50, те си вярват и са стабилни. Това са изключения. Разправяйте колкото си щете на една 50годишна със сбръчкани крака, увиснала кожа и която не е правила секс поне от година-две, че животът и започвал сега. Съжалявам да го кажа, такава е истината.
Съветвам авторката да направи най-доброто за себе си, защото животът наистина е кратък.
Ако смяташ, че все пак човекът до теб е бил на ниво през последните години поне, седни и поговори. Кажи му го точно така, както и тук. Част от задълженията си премахни, ако не е фатално и си обърни внимание. Покажи му се в друга светлина. За съжаление много 50годишни са в твоята ситуация и отношения с партньора, времето е срещу нас, но пък може и да го ползваме за съюзник-все пак опознала си този човек толкова години, заложи на най-доброто у него. Приятелите са тези, които ни подкрепят в такива моменти, дори само за да ни изслушат, ако имаш такива, не крий проблемите си от тях. Животът е пъстър, някои на 50 дори раждат, както знаеш. Не се зачерквай от стената на живота, никой не знае какво му е писано, гледай положително и с надежда!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8b7219f442
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Много е болезнено да виждаш след толкова години, след толкова труд и грижи, толкова вложено старание за една връзка/брак, съпруга ти да си има някоя друга, с която се среща и даже не се крие... Цялото домакинство е на твой гръб, грижите за родителите също, а той се прибира като на хотел човека-без да те забелязва, да ти говори мило, да ти обърне внимание, подари цвете или да ти помогне за нещо... и не се крие даже, че има връзка с друга жена или да прави опит да извини поведението си. Това ми говори само едно-ти за него си някаква даденост, не съществуваш като близък човек.... Ами за какво ти е такъв човек изобщо-какъв е смисъла да живеете под един покрив тогава. Какво получаваш ти от него-нито грижи, нито внимание... нищо. Ти си самотна дори сега и неговото появявяне в къщи -колкото да се наяде или спи не те топли по никой начин.
Ако се разведеш поне няма да се тормозиш и да го гледаш какви ги върши. Ще си свободна и спокойна-няма да се терзаеш като сега. Може и ще имаш възможнозност да си намериш човек, който те уважава и цени. Явно си много търпелив и отговорен човек, въпреки всичко, което ти поднася, но мисля, че не си струва. Защото сега си хойка, а един ден не дай си боже, ако ти легне на легло кой ще го гледа -любовниците му ли... не, пак ти добрата душица ще теглиш и ще трябва да се занимаваш с него и прислугваш. А сега даже не се сеща добра дума да ти каже и да ти обърне внимание като жена...
Поговори с него.... ако не вземе под внимание и си продължава така-разведи се и си живей без неговото присъствие и игнориране. Ще си си по-спокойна.


И съм женена от 25 г, но съм на 46г. При нас няма изневери, но ми се иска да ми обръща повече внимание, а не да съм даденост в къщи. Секса си ни е редовен и задоволителен, повече по мое желание-за мен това е отношение към човека до мен и се старая. Но той пък едно цвете не се сеща да ми подари, нито за 8-ми март, нито никога, да не говорим за нещо повече. Не е и по-милото говорене, една топла дума няма. Мъчно ми е за това и вчера се карахме даже, бях се разстрояла, плаках и му казах, че е едно дърво и че ако имаше къде да отида бих се махнала. Ами малката е още ученичка, иначе бих се замислила по-сериозно. А той само мълчеше... Наистина хубаво е да бъдеш оценен, когато даваш всичко от себе си за хората около теб и влагаш толкова много в брака си, но не всеки има тоя късмет....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c2ccae9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 20, какви ги говориш? Разбира се, не е така както пишеш. Там, където е имало любов и желание, продължава да има, а увиснала кожа и сбръчкани крака-не съществуват в очите на хора, които се обичат. И секс има и то истински и страстен. Но, ако двойката е решила да не прави секс, то обичта и уважението остават, но това се случва в още по-зряла възраст, да речем над 65, 70 години и то заради появата на здравословни проблеми. При авторката проблема е не при нея, а при изкуфелия и 50 годишен мъж, защото по мои наблюдения, не при всички мъже е явлението, но около тая възраст на тях им почва критическата. Тази критическа най-вече се проявява с такова поведение, сякаш са момченца и тичат само след като някоя им намигне, въобразяват си, че са ония палави младежи от преди десетилетия, забравили за натрупания житейски опит. Пък грубото отношение към съпругата е сякаш е пубертет, който се сърди на родителите си, че му забраняват нещо. И това тя е длъжна да търпи? Не, авторке. Не си вчерашна. По-горе прочетох, другите коментари и съм съгласна, че това е по-голяма самота, да си с него, отколкото да си сама, защото той те тъпче, има те за даденост. Покажи му, че имаш собствено мнение и самочувствие, ти не си притурка-обслужващ персонал, а нормална и пълноценна, истинска, мислеща жена.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7874ee387e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Четох авторката и всички коментари. А какво ще кажете за 50 годишна жена, на която децата и са пораснали и живее с мъж алкохолик. Как да постъпи тя?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f778d72b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторката: Искам да благодаря на всички за отговорите, ще си помисля и реша какво да правя... надявам се да е за добро.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 27e8163de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   До авторката: Абсолютно съм сигурна, че това не е първата забежка на твоя съпруг. Не знам каква липса на самоуважение е да стоиш в тази ситуация. Ти сама си си я избрала и нямаш никакво право да се жалваш тук или пред приятелки. Аз бих напуснала този мъж не сега, а още при първата му изневяра, защото това е абсолютна измама и не мога да живея в нея. Изборът е твой - да си нещастна със съпруга си или уравновесена психически жена на 50 без него.

ж 44

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 154a185e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Миличка закъсняла си... много. Обикновенно жени като теб се събуждат едва след развод, когато опитат сладостите на живота с други партньори. Естествено на този етап след като си пропуснала много от живота и си се посветила на семейния уют, бих те посъветвал да се постараеш да го запазиш, но разбира се да потърсиш някой, който да те прави поне от време на време щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b25e42c07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Гледай филма 'Любовна терапия' с Мерил Стрийп.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 99c7bf834d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Вие мили дами не сте нормални. Казвам го направо и изобщо не ме интересува коя ще се обиди. На 50 години една жена може да прилича на момиче, стига да е умна, да се поддържа, да спортува и да не се мисли за бабичка най вече. Абе луди ли сте, какви са тези бабешки приказки, какво е това нещо? Аз съм на 46, имам връзка с мъж по млад от мен с 13 години, спортувам, пазя диета... какво да обяснявам, тъпо е.. Жените в Европа до 60-65 са мацки, мадами... кефят се на живота, имат любовници, вие тука за болести ми говорите, ами лягайте и умирайте, бре!! Мъжа й пича му с пич тръгнал по жениь тя не можела, айде бе.. може че и още как, може и 30 годишен да забие, стига да си размърда задника и да бъде добър егоист и да се кефи на живота.... Много се ядосах ей...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aa92657095
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Пробвай в сайтове за запознанства с чужденци. Има много добри и самотни мъже и за разлика от повечето наши балканци - научени какво е жена и как да се отнасят с нея. Имам няколко добри семейства с втори брак като пример преди да дам този съвет, едните вече 20 г. поне си живеят щастливо... Животът е един, плачейки сама в тъмното до хъркащото говедо ли искаш да го прекараш?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0c9aaf398e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Подкрепям напълно 28N аз съм мъж на 55г. обвързан с нова любов с обвързана дама на 52г.......е.....помислете....не е задължителен развод....за да си щастлив.....

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dea6f6297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   №2-"Ти без него можеш, той без теб не може, не го забравяй.
И хляба и ножа са в теб. " Браво бе! Ей това е върха! Каква поезия, какви нежни думи! Излизащи изпод клавиатура, натискана от изящни пръсти на "духовно възвисено" същество, което не е материално като мъжа... и без любов не можело... Пък тя каква била работата!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dea6f6297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Точно така както казва 29-никакви балканци, хъркащи говеда и тем подобни! Ти нали си по-европейка от европейките даже-щом си българка! От българския народ само мъжете са балканци... Я си намери някой американски милионер! И по интернет-никакъв физически контакт! Къде се намира той? ! Това по отношение на красавицата под №29, иначе-развеждай се и си търси щастието. Ще го намериш! Възрастта ти не е чак толкова голяма. Използвай жизнения опит и мъдростта натрупани дотук и напред! С манталитет като на 2 и 29 няма да стане! Успех!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: caf13dbce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   номер 28, ти ако само на егоизма разчиташ във връзката си с по-млад от теб, много жалко. Семейна жена да ходи по мъже е адски грозно. И вредно. за всички.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6a7ea1b3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   накарай го да те ревнува, след като се прибереш от разходка отваряй вратата с усмивка и се прави на щастлива, пренебрегвай неговите прищевки, прави се на щастливо отнесена жена, от начало той ще продължи да се прави на безразличен, но после ще започне да задава въпроси. На неговото любопитство не обръщай внимание, прави се че мислите ти са някаде другаде, ще имаш резултати бъди сигурна

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: af0fec2c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Не много жени биха търпяли такъв дебелоок търтей. Спри да се самоунижаваш и го разкарай, защото в тебе той вижда една буначка която е родена за да му слугува. Той много добре знае че никоя друга няма да го търпи, и за това е още с тебе, иначе до сега отдавна щеше да е с новата си любов. Намери си някой който ще те обича и уважава, защото всеки човек има право на щастие. Живота не е репетиция, днеска сме тук, утре ни няма. Ако не напраиш нищо, нищо няма да се промени. Избора е твой - да жевееш или да съществуваш. Успех.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e02848e7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Аз съм мъж на 49, но не бих могъл да ти го кажа по-точно от едно момиче на 20, което ти е писало под номер 4. Казваш, че ще си помислиш, а аз си мислех, че след толкова много съвети и коментари вече си го измислила - нямаш работа с такъв търтей, бягай, спасявай се докато имаш време!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d06d2e63cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   36 е прав, бягай и се спасявай.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: b810f0d4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Познавам жени с такава робска психика и са много жалки/без извинение/. Всеки човек, мъж или жена трябва сам да реши как иска да живее живота си, дали като слуга на някого или на себе си. Промени мисленето си и това ще промени целият ти мироглед за живота. Ако сама не можеш вземи под внимание всичките тези съвети и ги отсей на добри и лоши. Ако и това не помогне, тогава потърси професионална помощ от добър психолог. Според мен развода не е най доброто решение. Промени се и живей живота си без да обръщаш толкова внимание на "съпруга си".
Заобичай се и тогава и другите ще те обичат. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8f3166e8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   № 13, Вие сте кучкарка, нали! Сама с куче, на която то и е достатъчно и мъж не и трябва. Класика!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 82e721668e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Можеш да си щастлива и го направи за себе си! Всичко зависи от теб дали ще се примириш и ще останеш или ще загърбиш миналото, и ще продължиш напред...

Ме

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker