До кога ще ме измъчва тази любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До кога ще ме измъчва тази любов
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2347 пъти
Нека и аз ви ракажа моята история, за някои ще е смешна, за други тъжна, а за трети огледална на собствената им история, от 2001 до 2005г. обичах единствено едно момче, бях само негова, не мога да го нареча връзка, ту се събирахме, ту се разделяхме, докато той не се хвана с момиче, от богато семейство, предпочете ме пред нея, изплаках много сълзи, но не го виня, гледаше да си оправи живота, в последсвие се разделиха, той се ожени за едно съвсем обикновено момиче. И това мина, все още мислех за него, когато в живота ми през месец май 2005г. се появи едно момче, което било сериозно обвързано без да ми каже, че и живее с приятелката си. Така се влюбих той успя да изтрие болката ми и сълзите ми за тези години само за няколко дни, пак се усмихвах, докото не разбрах 3мес. съм била лъгана и мамена, сринах се, когато разбрах за жената с която живее, пак сълзи, била съм просто увлечение, разделихме се, и тогава в живота ми август 2005г. се появи Той, третият мъж в живота ми, който не забравям, който всеки път, когато го видя, ме заливат спомени и сълзи, които не мога да спра, бяхме заедно до 2007г., сем. му не беше съгласно с тази връзка, но той не се отказа от мен, но накрая те победиха, промиха му мозъка, че не съм жена за него, че такава жена, като мен не му трябва обременена със болна сестра, която е на легло и със баща зависещ от алкохол, той е от богато сем. как така ще се излага с такава като мен, изтъкна куп причини за раздяла, но аз знаех че не приема сем. ми, а аз не мога да се откажа от тях, бяхме разделени, но пак се виждахме, през 2011г. ми предложи пак да се съберем, но техните не били съгласни, и ми ги наговори едни, че харесвал друга, но никога не ми каза Аз обичам друга, това ми даваше надежда, толкова време разделени, но не го каза, сега от 1 год. не си вдига тел. , не иска да говори с мен, има някаква, а аз не спирам да мисля за него, така и с друг не може да се плучи, защото все той ми е в ума, а знам че не ме иска в живота си, той винаги ме е подценявал, винаги се имаше за неща над мен, аз аз просто го обичах, той иска жена с по престижна професия, ти си една обикновена мед. сестра така ми казваше, а само аз и майка ми знаем как сме работили, тя на 3 смени, а аз вечер, за да завърша, от това ме болеше най-много, това, благодаря ви че прочетохте историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: a1dc853587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти е наистина е тъжна и от сърце ти пожелавам успех! Просто се помоли да срещнеш правилният човек...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69a35b9239
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тъжна история. Професията ти е много хубава. Трябва да се гордееш със себе си. Пожелавам ти да срещнеш стойностен човек, който да те обича и уважава.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38ded71d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:Благодаря Ви, но според вас този мъж ще се върне ли при мен, ще успее ли да ме приеме такава, каквато съм, ще можем ли да сме щастливи въпреки всичко и всеки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2ecdc23e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, относно този последния - зарязвай го веднага. Ама как продължаваш да го търсиш, ти достойнство и самоуважение имаш ли? Той ти е казал, че вече не те иска... а дали родителите му са допринесли за раздялата ви - това не трябва да те интересува, защото той е послушал тях, а не теб. Ако настина беше толкова влюбен в теб, нямаше да слуша майка си и татко си, големи хора сте, предполагам. От днес забравяш за него и от утре почваш нов живот, без да търсиш любов. Така няма да стане... насила хубост не става. Почини си малко от тези чувства... намери си някакво хоби или де да знам... нещо което ще успее да те разведри. Човек без любов не може, но не можеш да го хванеш тоя последния и да му го налееш в главата, че не можеш без него и т. н. Живей си живота, флиртувай с разни мъже, ако имаш нужда да си харесвана, но се опитай да не влагаш чувства в това, защото ПАК ще останеш разочарована. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38ded71d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката : номер 5 благодаря ти, за разбирането, така е насила хубост не става, права си, но чувствата са си чувства, все той ми е в ума, незнам дали има ден в който да не съм мислила за него.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ad5e253dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, здравей! Както ти не можеш да пренебрегнеш и семейството си- така и той не може. Не е хубаво да се винят хората, когато и ти се съобразяваш с твоето. Както ти се бориш и се грижиш за семейството си и за твоето израстване, така най- вероятно и той и неговите близки и родители. Там ти няма да си щастлива! Опитвам се да съм безпристрастна и ще ти кажа още нещо- всеки ще се спре и ще флиртува с усмихнато и щастливо момиче и жена, а не с намусена и мрънкаща. Усмихни се, гордей се с това което ти имаш и си постигнала САМА, като образование и интелект, обща култура, а съм сигурна, че има и още много неща с които може да си горда. Не се сърди- не желая да те обиждам и натъжавам, но и старите хора са казали- да сте от една черга, от един сой, с еднакви разбирания. Когато цинностната система е различна- няма щастие. Помисли и над това. Успех и се усмихни- бъди магнит за мъжете, една усмивка може да направи чудеса. Сама помисли и над това, ти колко дълго би излиза и приятели или, които са все недоволни, които непрекъснато мрънка- сигурна съм и ти бягаш от тях, за да не те обременяват, та дори и най- близките да са ти. Приятелите са за да се подкрепят и помагат, но ако мрънкането продължи дълго- ще избягат. А сега се усмихни, а утре се нагласи с най- прекрасната усмивка, която имаш и посрещни пролетта!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38ded71d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря ти номер 7, може би имаш право, благодаря за разбирането

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker