Защо мъжете са склонни към изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете са склонни към изневяра?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4139 пъти
Няма да навлизам в подробности и обяснения, ще започна направо
С приятелят ми сме заедно почти от две години. Той не е от мъжете, който обичат да показват слабост и кой знае каква привързаност, ревнив е много, а оправданието му е че го е страх да не ме загуби. Да но аз имам от известно време усещането че този човек е склонен да ми изневери и реших да пробвам дали греша или думите му, че като е с една е само с една са верни. Накарах една приятелка да му се обади и да му каже че го харесва не се представи коя е каза му че знае че си има приятелка и че не иска да му създава проблеми, но много желае да се видят и да се опознаят, пък може и да се получи между тях.
И БУМ …… неочакваното се случи той се съгласи, естествено доста предпазливо действа, а аз стоя от страни и наблюдавам държанието му. Това продължава вече седмица пише и смси кога да не му звъни, но днес тя ще му определи среща да се видят, идеалният момент е защото той знае че тази вечер няма да съм с него и съм заета с друго.
Защо когато някой твърди, че те обича и че държи на теб, че го е страх да не те загуби, се съгласява да рискува една връзка, без да знае нищо за човека, който е отсреща и какви проблеми може да му създаде това????
И Двамата сме на по 25 години не сме деца, но това ме кара да вярвам, че той не е човека за мен и губи доверието ми със всеки смс, който и пише да не му звъни че е с мен …… Каква е психиката на мъжете. И защо го правят. Аз сега тотално си загубих доверието към него и не съм сигурна, че искам да продължа с тоя човек, а го обичам и много ме заболя от постъпката му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7b24afcba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По скоро си мисля че е обратното, жените са готови към изневярата доста по често, от колкото мъжете!
Мъжете които обичат половинките си, се опитват да им осигурят
всичко от което имат нужда, а относно недостатъците им се опитат да ги превъзмогнат и приемат такива каквито са.
Проблема в тоя тип жени е че искат принца, и когато го намерят и то и дал всичко на което е способен става безинтересен, предпочитат някои който да я унижава, упреква и тормози.
Това е моето лично мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bd5c0ea77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И мъжете, и жените изневеряват. Иначе не може.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 35dfa1e2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Страхотно си го изработила! Браво и на приятелката ти! Сега на темата- никога повече няма да имаш доверие на този човек. Ревността му е продиктувана от ниската самооценка, която има, а последната може да бъде причина да се пробва, за да си докаже, че върви. Възможно е и самият той да е от кръшкащите и да си мисли, че това, което е склонен да направи, можеш да го направиш и ти. Така или иначе с ревнив човек не можеш да имаш пълноценна връзка-достатъчна причина да го напуснеш, защото рано или късно ще ти писне от ситуацията, която може да става само по-зле, щом досега не е станала по-добре. Защо мъжете изневеряват- не всички са склонни да го правят. Зависи. Освен това при една изневяра нещата за тях по правило са по-прости-това е секс и нищо повече. Изневярата при жените е с по-сложна природа, макар че и сред тях можеш да срещнеш такива, които изневеряват по мъжки... Но моят опит показва, че когато във връзката съществува любов, изневяра няма. Тя се появява, когато любовта някъде се поизпари. Сега може и да те боли, но по-добре е да те боли сега, а не по-късно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 11ac7c2a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Защото, първо, никога не оценяват това, което имат, и все им се струва, че чуждата кокошка е патка. Второ, мислят се за страшно умни и ще могат да покрият нещата, така че да не се разбере. Само че винаги се разбира. И трето, мислят си, че дори да се разбере, жената е едва ли не длъжна да им прости, щото, видиш ли, природата им била такава. Казвай му в очите какво знаеш, искай обяснение и след това - шут и където ще. При загубено доверие нищо не може да се гради. Да е мислил.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d292c49562
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Човек се влюбва и се разлюбва, и това се случва веднъж на всеки 3-4-5 години. Какви изневери, какви 5 лева?
Обичал я и се страхувал се да не я загуби - ти да не си мислиш, че си голямата стока, а другите са по-лоши от тебе? Или че друга не може да обича?
Много сте ми смешни като вземете под вола теле да търсите и от мухата слон да правите... Какво си мислиш, че като чуеш Менделсон или като се родят децата и сърцето ти ще престане да търси ли? Само стой и гледай - време да минава! Това за което сега съдиш и "разследваш" ще дойде и до твоята глава, да видиш лесно ли е. И понеже сте свикнали да живеете в илюзии и самозаблуди, и ти ще се почувстваш "принудена" да лъжеш и да криеш...

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 59725181c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, номер 1, ти да нямаш някакви отклонения? Нищо не разбрах от коментара ти... Ужас.
А колкото до историята - доста подло, бих казала. Т. е. подло от страна и на двамата- първо авторката слага капана, после възлюбения й пада в него. Авторке, каква е гаранцията, че той не е правил това преди? Каква е гаранцията, че не търси просто някаква тръпка? Мен ми звучи доста откачено да приеме покана за среща от непозната уж, която не е виждал и т. н. и да й пише смс-и чак, след като дори не знае истинската й самоличност. Е на това му викам заплетена ситуация. Но като си се хванала на хорото - дръж се, нека твоята приятелка иде на среща, нека види какво ще стане. Само дето каквото и да стане, основите на вашата връзка са разклатени и на мен ми се струва, че това е началото на края... Дано да греша... Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: aaf805dcab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Първо-разбере ли, че си му сторила такъв номер може и да се раздели с теб.
Второ-още не ти е изневерил, по-скоро му е любопитно на човека и аз бих постъпил така, без дори да мисля чак толкова за изневяра :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c569c16bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке не слушай хората, които от 10 кладенеца вода ще ти извадят, за да оправдаят собствената си слабост. Изневярата е до човека, мъж или жена няма значение. Има мъже, които не изневеряват, просто могат да са щастливи с една жена, която ги обича. Има и боклуци обаче, които ти говорят едно, а зад гърба ти правят съвсем друго. Същото е и при жените. За мен приятелят ти вече ти е изневерил, без дори да я е виждал. Не му се чуди на поведението, много има като него, казвам ти го като мъж. За тях няма проблем да прекарат и 100 жени, но половинката им задължително трябва да им е вярна. Иначе няма как да иглеждат тарикати в очите на хората. Нищо, като се тегли чертата жените им са много пред тях, ама това е друга тема

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7fca5972b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, всички мъже са такива. И сега ще ти кажа... мъжът е ловец и това е заложено в ДНК-то му невъзможно е, когато има жена до себе си да не се интересува и от други.. абсурд. В началото всичко е приказка и песни, но после стават проблемите :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a9f33ac3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   не мисля че само мъжете изневеряват , ако си чела достатъчно този сайт ще знаеш че и жените го правят , всички сме хора и грешим , непознатото , чуждото , това което не е наше винаги е по желано от това което си имаме , може би и скучното ежедневие и липса на приключения подпомагат това хората да изневеряват .

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6a3bd33c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Правилно, този човек не е за теб щом при първата появила се възможност тръгва да кръшка. Мъж съм и знам, че почне ли се с изневерите от мъж или жена, финала е ясен. Принципно мъжете изневеряват по-лесно, но и са по-склонни към покаяние. Жена почне ли да изневерява в 99% от връзките и браковете всичко отива на кино.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bf41bd4f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Първо, да излезеш да пиеш кафе с непознато момиче не може да се нарече изневяра, понякога човек има нуждата да си разнообрази социалните контакти, да научи нещо ново. Това е полезно и за вашата връзка. Второ, щом му залагаш такива капани явно не го обичаш. Човек, който обича вярва на този до себе си. Трето, любовта се чувства и не се подлага на съмнение, ако не я чувстваш значи не се обичате...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 81b12c2ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Защо правиш такива мръснишки истории, намесваш твои приятелки между вас. Една моя позната прави такива мръсотии и си го намери. Сега е сама.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4187eec8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Много е просто, когато жената до теб е досадна кифла, която само се чуди за какво да мрънка, рано или късно на мъжа му писва от непрестанното мрънкане, фасони и т. н и си търси нещо по-интересно. Важи за женените и просто обвързаните мъже...
М32

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 141c75d57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не мисля, че е толкова просто. За мъжа може да е само секс, но за семейство и връзка да иска теб. Но в случая може би те държи за сигурен вариант и търси какво друго може да хване.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1113ca84bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   От авторката: В крайна сметка той май се притесни от това че мога да разбера нещо и спря да и вдига телефона, когато разбра че нещата отиват към среща. Мисля да оставя нещата така, макар че в случая съм яко набутана, хем си загубих доверието в него защото дори да не е отишал на въпросната среща подържаше заигравката и скри от мен. А относно коментарите, благодаря на някой най вече на 9 и на 3 те като чели най-много вникнаха в смисъла на историята, и не несъм кифла, а момиче което доста е изтърпяло от тоя човек и загуби целият си социален живот само за да угоди на въпросният, човек. А сега как искам да му изкрещя, че зная но немога защото ще се поразрови и ще разбере кое е момичето ще разбере връзката ми с нея и за нея лошо и за мене също. Кофтито е обаче, че загубих доверието си в човек, на който вярвах... а на него му се вирнаха ушите и сега си мисли, че може да си върти много накуп, ако реши.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0941a3d058
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   M32, изобщо не си бил обвързан явно никога.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8f8de94079
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   "И БУМ -неочакваното се случи"... Незнам дали да се смея или да се чудя на глупоста на жените. Кой те кара да дърпаш дявола за опашката. Всеизвестно е, че жените не мислят адекватно, непостъпват логично, немислят рационално и от пусто любопитство, ще направят някоя глупост от която връщане назад няма. От цялата постановка, която си спретнала, губещата си само ти. Приятеля ти може да е напълно в ред, но ти искаш да го поставяш в ситуация за да разбереш колко си значима за него(пълна глупост). Едва ли ще разбереш. Ако приятеля ти е мъж, връзката е приключила, след като разбере какви сценарии му създаваш. Ако случайно е мухльо, и остане с теб(въпреки създадената от тебе ситуация), да ти е честит мухльото, който никога няма да уважаваш. Перфектни хора няма, нито ти си перфектна... Перфектноста е само стремеж. Казваш че си на 25 и се чустваш зряла. Първо възраста ти не е на узряла жена, нито неговата на зрял мъж. Зрелите хора несътворяват такива глупости, не задават въпроси, на който отговорът ще бъде лъжа и държат на отношение и уважение(приоритета да си ти), а всичко останало е без значение. Другото нещо, което куца в цялата история е че не ми се връзва, да има мъж, които ще се крие с телефона заради жена, която си няма на идея как изглежда(твърде наивно изложение). От цялата история, която си изложила, мога само да те съжалявам. Да шпионираш човека с който живееш е долно. Ти за коя се мислиш-единствена и неповторима... няма такова животно или ако има то е илюзия на такива като теб, който не са в час с живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e706b2d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   пишеш, че не сте деца, а правиш точно детски номера

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e79e055b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ами ако приятелката ти се влюби в него и продължи да му звъни и да праща смс-и, какво ще правиш тогава? Момиче, играеш си огъня. Това е нож с две остриета. После може да съжаляваш страшно много заради тази твоя постъпка. Сама се вкарваш във филми. Вредиш на себе си с глупостите които правиш. Ти сама го буташ към изневяра, помагаш му, това не го ли разбираш??? Що за глупости правиш? Това поведение не отива на жена 25годишна.
Сами бутате мъжете към изневяра, а после ревете- Защо го направи...

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2cfb431145
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   представи си, тия двамата се бяха харесали,
услугата която си искала от приятелката е било шанс
за нея, от цялата работа е останала на сухо,

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3a01101801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Въпреки че съм момиче мисля, че си постъпила мн подло. Неговата потенциална изневяра не е за пренебрегване, но мислиш ли, че да си играеш така с него е приемливо. А, колкото до това кой изневерява повече - мъжете или жените - то според мен това зависи повече от характера и ценностите на човек, а не от пола.
Ж20

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b3c5646405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Момиче, капани не се поставят! Тръгнете ли да се следите- ще се хванете! Когато обичаш някой- просто го обичай и не търси под вола теле. С такива ситуации само се оптягат отношенията. Харесала си опраделени коментари и то- защото ти изнасят, а не защото са реални. Запомни от патило- старило, тази връзка е изчерпана, а когато си хванеш някой вече мисли с главата си и се опитай да мислиш като него т. е. не да си сянка на някой, но когато има ситуация опитвай се да я предвидиш- без да залагаш капани, а да я предотвартиш. Успех със следващия- тоя е бита кауза вече, сега и неговото самочувствие ще те принуди да се разделите- Ти го подтикна към него, , ти му го наля!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 922fd37ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   19, а зрелите хора също така пишат грамотно, а НЕ като теб, слято. Как може да НЕ ЗНАЕШ, че отрицателната частица е винаги отделно от глагола!?? Просто е смешно и жалко да четеш морал и да поучаваш, пишейки толкова НЕГРАМОТНО (това е слято, защото не е глагол! ). Тя може да му прави номера, но той не пада по— долу...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 63eba1a58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Просто приеми, че мъжете ходят по чуждо за да си начешат крастата и да си вдигат самочувствието, нарича се нагон и няма нищо общо с любовта. След две годишна връзка, колкото и да си мила, красива и раздаваща се в леглото си му писнала, омръзнала и човека ти иска да изчука нещо ново. Това няма нищо общо с любовта, защото ако има възможност ще тегли един трибуквеник на твоята приятелка, но няма да я заобича. Няма да се обвърже емоционално, ще я използва за писоар за да си утоли похотливите страсти и нищо повече.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3840776770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   19, *постановката* показва колко може да се вярва на мъжете. Авторката само е спечелила - потрябвал й е някой, който е готов на момента да откликне на която му се подложи. Това не е никакъв мъж. Можеше да не е приятелката й, а друга, за която тя не знае изобщо. Губещите са точно такива глупаци като описания, щото изтървават питомното, за да гонят дивото, и после реват. Ама късно.
А като съветваш жените да не се мислят за единствени и неповторими, отговори ми вие защо ревете, като ви изневерят? Да не се мислите за единствени и неповторими?!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4bbaee2144
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   19, викаш, той за спорта се крие. Ми като няма никакво значение, да не се крие като ученичка, де. Мъжка му работа. Долно е да те следят, ма не е долно да се криеш. Ми като не правиш нищо нередно, що се криеш, бе, джанъм?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1113ca84bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От авторката: Ей ама Вие направо ме съсипахте от критики, повечето от вас, а замислихте ли се, че за да стигна до момента да го пробвам, явно е имало защо да се съмнявам, аз неискам цял живот да съм с човек, който ще ме ограничава да ида да пия едно кафе с приятелка, а той да си го върти каквито си поиска, без дори да успея да го хвана и да се залъгвам с лъжлива вярност. Дано никога не попадате в тази ситуация. Аз също смятам, че е подла постъпка не се гордея с нея, но разбрах какъв двуличник е ….. Да не направи нищо и то защото и казах да спре да го търси, за една седмица още любопитството му щете да надделее и думите му колко го било страх да не ме загуби щяха да загубят смисъла си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d5e4a501c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   По същата причина, поради която жените са склонни към изневяра!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c569c16bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторке, номер 9 съм и както ти казах и преди, не слушай какво ти говорят хората. Ти може и да не си постъпила особено правилно, но подлата постъпка си е лично негова. Приятелят ти явно е типичния селски типаж, без да се обиждаш. Аз също съм доста ревнив и си го признавам, но никога не съм ограничавал приятелките си за каквото и да било. Естествено, че една жена трябва да може да се види с приятелки, да си ходят насам-натам и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3627fece93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Номер 31! Ти мъж ли си или лукова глава. Да не си някой мутирал вид с женски наклоности. Какви приятелки и какви кафета. За каква свобода говориш. Ревнив бил. Ако беше ревнив щеше да си видиш рогата, ама не ги виждаш. На жената не трябва да и се оставя никакво време, иначе почне ли да мисли , ще измисли някоя глупост, а първата е как да ти сложи рога... Нали утре скъпите приятелки ще почнат да ми подливат вода... Ами защо ставаш рано да му правиш кафе. Защо му правиш свирки и го поемаш анално, както на негу му е кеф. Защо само ти водиш и прибираш децата от детската градина. Защо ходиш на работа, не може ли да не работиш.... Аман от Мутанти. Ами ако ходи по приятелки, кой ще готви и чисти... кой ще ми сервира салатката и ще ми налива ракия. Може да има приятелки но срещи само в къщи, да са ми под погледа, дори и мога да бъда демократичен, като пусна някоя от тях да участва в сексуалното израстване на мойта. Изглежда в тази държава почти не са останали истинските мъже а преобладават мутанти като теб, които прикриват слабостите си с някакъв вид демокрация. В семеиството няма демокрация. Мъжът е шефа, а всички останали трябва да са като "Гинко Пружинко".

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cabfa93278
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   32, говориш в много минало време. Ще ти се, ама сега най-много да си изпросиш един пружиниращ начален без възможност за връщане. Истински мъж бил! Смешка. А в по-напредналите страни може и съд да си докараш със сексистките си изказвания и стремежите за ограничаване на жените. Примирете се, че не можете да контролирате жените и това е. С контрол или без, реши ли, ще ви нахлупи рогата. В повечето случаи дори точно следените и контролирани жени правят за смях *контролиращите* ги мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 90f3298d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Отказал се е от приятелката ти, само защото е станала много нахална с постоянното звънене и е видял, че ще му създава големи неприятности тепърва. Обаче ако беше дискретна - много щеше да й се израдва.
Послушай тези, които ти казват, че това НЕ е нормално и НЕ всички мъже са такива.
Това е мекошав човек без ценности и абсолютно неспособен да обича.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c569c16bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От 31 до 32

Пич, ти ако си мислиш, че като ограничаваш жена си тя не може да ти изневери, много се лъжеш. Откъде знаеш какво прави тя докато ти си на работа??? Нали не смяташ, че мисли как да ти направи салатка довечера. Ей такива отворковци, като теб имат най-ебливи жени

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2586bea5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Авторке, браво, че си го разкрила и съжалявам, че в крайна сметка се оказваш лъгана. И аз съм като теб. С моя човек сме от 4 години заедно. В един момент почнах да го ревнувам, не мога да си спомня защо, но усещах нещо... И бях права. При всеки удобен момент сваляше всяка във фейсбук. Впоследствие разбрах, че и по кафета е ходил и ми е изневерявал. Мина месец откакто го разбрах. Исках да се разделим, той не. Казах му ок, оставам, но за да се убедиш ти самия, че просто няма смисъл да продължаваме. Та още съм при него, но едва издържам. Разбирам, че не го притежавам, но това, че той си го е слагал на някоя друга, докато аз съм си мислела за него все хубави неща е ужасно, не мога да го опиша. Писна ми от мъжете, наистина. Имам чувството, че всички са такива. Не искам на никого да вярвам. А и не мога вече. Но аз на моя ще му го върна :) Или не аз.. живота ще му го върне! Чудя се вече обичам го или го мразя. Трудно е да обясня така в коментар или пост как се чувствам. Много ми е трудно да се разбера, какво искам. С него не се разбираме, много често не го понасям, още повече и себе си, че го търпя да ме унижава. И защо продължавам да съм с него - имам чувството, че после ще съжалявам, че съм го напуснала. Искам някой да дойде и да ми каже: изнеси се сама, ще имаш щастлив брак с еди кой си, хубави и добри деца. Имам чувството, че няма да си намеря друг. :( А, не, че съм грозна! Напротив, харесвана съм.. но нямам грам самочувствие.. Искам да съм непукист!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ee324a18dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   (36, 31)Коментара ми беше вид шега, в която изложих мотото на балканския субект към семейството. Вид провокация, която да предизвика коментари. В общи линии обаче, същото това мото, е все още най успешния вариант за съществуването на семейство. Еманципация и демокрация... пълни глупости. Да си представим една фирма без директор, без началници и подчинени. Няма правила, няма дисциплина. Всеки определя заплатата си сам, според приносът, които той смята че е реализирал. Ефекта ще е катастрофален-фалит. Друг пример в сверата на спорта. Футболен клуб с двама треньори с равни права. Ако статуквото се запази, то футболния клуб е обречен на изпадане в по долна група. Равноправието в семейството не води до успех а до неговата разруха. Няма ли водеща фигура(дали в обществото или в семейството)всичко е обречено... Изневярата е заложена в нас в момента в който сме се родили и тя се гради на базата на това, че човек е създаден да се развива и да иска повече от това което има. Само страхът от това, да не загубиме това което сме изградили и неизвестното бъдеще, ни кара да се придържаме в някакви рамки. Вечна любов и единствен(а) и неповторим(а), са приказки от 1001 нощ ... За авторката и нейната тема:Поредната кифла, която от глупост си създава проблем, за които изходът е, полет до планетата на маймуните с еднопосочен билет... Тъй като в темите влизат хора от всякаква възраст и различна зрялост, то това което съм написъл, няма да бъде разбрано от тинейджери или незрели личности(вярващи в приказки и идеали) а само от хора, които си задават въпроси и търсят отговори, на база логика, опит и влиянието на обществото което ни заобикаля.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c569c16bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   От 31, 36 до 38

Дори и така не съм особено съгласен с теб. Една жена, ако иска да изневерява винаги ще го прави, без значение дали мъжът й е последният мухльо или пък най-големият тиранин вкъщи. Е, вероятно във вторият случай ще й бъде доста по-трудно, но това няма да я спре. Колкото до необходимостта от водеща фигура в семейството, мисля че отново нещата са доста изкривени. Естествено, в някои области единият е по-активен, а в други, другият. Да излезе обаче напред мъжът и да се обяви за началник е доста глупаво. Не ми е приятно някой да прави нещо за мен по принуда, интерес или нещо подобно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 67e5734dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Жена съм и в момента са плъзнали страшни жени боклуци по улиците, които рушат връзки и бракове наред. И цели съдби променят - на мъжете си, на любовниците си, а много често около тях горят и други, освен децата. Нещо страшно е - еманципация друг път.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ad2b1b99ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Съгласна съм с 40.. Как може да има такива жени?? !? ! И аз съм жена!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker