Дами, къде отидохте? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дами, къде отидохте?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3217 пъти
Здравейте!

Имам въпрос към Вас момичета.
Остана ли момиче, което да не се интересува единствено от дебелината на портфейла и марката на колата на някой гъзар.
Остана ли някоя която не я интересува само секса?
Остана ли поне едно момиче което иска истинска любов както в приказките?

Не ме разбирайте погрешно, но вече губя надежда за такива момичета. Не може да си под 18 години и да не помниш с колко хора си спала. Сексът не е плътско удоволствие.

Вярно на 16 години съм, живота е пред мен, но за мен партньора е много повече от удоволствие. Ако не е сродна душа, то по - добре въобще да го няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: f3d0123696
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, има такива..аз съм една от тях..Лошото е, че свестни мъже (момчета) няма! Напомняш ми много на един човек между другото....и няма сродни души - започни го от мен. Хората са лицемери (поне повечето)..не вярвай на такива думи!!!!
Lovely Bones

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7894f8d637
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм такава

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b39c6040f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Все още има такива момичета, но повечето както каза ти просто не ги е грижа за нищо друго освен за собствената си изгода, което наистина е жалко. Аз съм момиче на 15 и точно обратното не съм срешнала до сега момче, което да може да обича истински, а не да бъде с момичето само заради секса.Недей да губиш вяра, може би все някой ден ще откриеш своята принцеса :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 67372774f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз съм момиче на 14. Вярно е, че вече не са много тези момичета но аз познавам дори и малко такива и аз съм от тях. Не ме интервсува дали момчето е богато или секса. Мисля че за това си идва в един момент времето и би било с някой който наистина обичам. Аз много пъти съм си мечтала за любов като в приказките и съм се обедила че я има. Надявам се да има и други такива момичета :) !

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4098436a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз това се чудя. Къде ли отидоха?

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a808a5017d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хехе едно изключение от всички момчета.Е да може да сме рядкост,но останахме момичета,които не ги интересува нито парите,нито външната красота.Аз съм на 15 :) и съм такава мечтая за романтично момче,което да ме цени и уважава както аз него,а не да има кола и пари и да се прави на кой съм аз :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7072df110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Аз съм момиче на 18. Много неща бих могла да ти кажа по темата. В живота няма лоши мъже или лоши жени- има просто лоши ХОРА! За жаласт, те преобладават!

Така както ти си задаваш въпроса дали вече има свестни момичета, така в момента доста момичета си мислят, че няма вече достойни момчета, че вски са гадняри, боклуци, които изневеряват, егоисти и какво ли не още.. И повярвай ми наистина го мислят, някои от тях защото са ги наранили, други защото не могат да имат някого, поради най-различни причини! А тези момиченца, които не си знаят бройката и се интерисуват само от секс... те просто друго не могат да предложат! Мислиш ли, че една 14-годишна пикла би могла да изпита истинското удоволствие и нужда от секс.... Едва ли?! За някои от тях пък това става, например когато човекът когото са обичали се е подиграл с тях и те започват да мислят, че всички са еднакви! А не се замислят, че може би един.. двама или трима ще са грешните и след това ще дойде и подходящият! Замопни, че всяка жена има сърце, всяка една иска да бъде обичана и да обича, но не всяка е способна да запази любовта, да има достойнството да се изправя след като падне и силите отново да продължи, след като я предадат!
Ти си едва на 16 години и мислиш доста правилно, повярвай ми "За всеки влак си има пътници!". :)))

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3352bec8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Погледнато под друг ъгъл темата изглежда по следния начин - Останаха ли момичета, които биха ми обърнали внимание, въпреки ниското ми самочувствие?
Не целя да обиждам, но поработи върху себе си и самоувереността ти, и ще забележиш веднага положителната промяна и в тази област.
Прегледах коментарите и оставам изумен как хората се опитват да се самозалъгват, понеже не са срещнали подходящия човек. Не търсили красавец, не търсили някой по заможен, а гледали само вътрешното аз. Ето това е пример за ниско самочувствие. Защо трябва да се задоволяваш с малко, когато можеш да имаш всичко! Има хора притежаващи всичко изброено по горе, но до тях с ниска самооценка няма да се класирате дори за флирт. Вероятно вече мислите контрааргументи, с които ще кажете, че такъв тип мисли само как да вкара някоя в леглото и до там, и жестоко се лъжете. Това ви е едно от оправданията да признаете пред себе си, че не се чувствате достойна да сте с такъв човек и ако случайно се получи нещо помежду ви, то ще го задушите от ревност и рано или касно ще се разделите.

А от мъжката страна - не мислите ли, че един мъж с висока самооценка и материално осигурен не търси нещо по различно и от другите - основно външна опаковка. Естествено, че когато може да подбира ще иска да е умна, красива и свястна, въпроса е дали вие ще сте достатъчно добри да го убедите в тези условия(може да има и други) и дали ще докажете незначителността на вашите недостатъци пред тези на другите?

Въпросите ги оставям отворени...сами да осмисляте отговорите за да може всеки да достигне до своята истина.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6455840f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Няма жена, която да иска само пари...просто някои мъже само това могат да предложат....

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c0bf47d534
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   има може би незнам аз сам такава но колко други има незнам може би се броят на пръсти

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 66840c7e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Парите и колите са важни! Ж22

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4495f9d828
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Свестни момичета са останали макар й малко на брой..След време и тях няма да ги има заради боклуците наречени момчета които гледат да се позабавляват с момичето до като е младо и глупаво, а след това го зарязват не мислейки за нейните чувства.След време от нараненото няколко пъти свястно момиче, става ледена кукличка за която любовта не съществува.. доставя и удоволствие да ви кара вас момчетата да страдате или просто да ви взима по нещо било то пари или секс, а след това ви зарязва... Не се оплаквайте понеже вие такива ни направихте , а сега е ред търпите!! А АЗ ДА ПИТАМ ОСТАНАХА ЛИ МОМЧЕТА които да държът на момичетата и да ги ценят като такива не да гледат да ги използват за секс? Има ли мъже които ти казват че си красива а не "мноо си готина" които ти се обаждат отново, след като си йм затворила.. които предпочитат да лежят с часове наред до момичето вместо да излезнат с приятелите си и да се напушат, надрусат или напият като казаци... или мъже които да те наблюдават как спиш.. мъже които да те целуват по челото, които искат да те покажат на целия свят по домашния клин и пуловер, които те харесват и без капка грим. Мъже, които винаги ти показват колко много държът на теб и как са щастливи да те имат. Мъже, които казват смело пред приятелите си - да,това е ТЯ! ???????

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a9f8c944f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не разбирам, защо под безкористен секс, разбираш дама.

Аз се възпримем като дама, по възрастна съм от теб с 8 години и може би ще ти обясня неща, които не разбираш.

Да си дама е маниер на поведение. Не използваш просташки изрази. Не се обичаш с деколте до пъпа, обличаш се стилно, според възможностите си. Пиеш по чаша вино, максимум две. Не "увисваш" на врата на някой непознат мъж, чакаш, който се заинтересува от теб да те заговори, но и преценяваш интелектуалните му възмоности.

И дамите и курвите се интересуваме от дебелината на портфейла. Докато вторите търсят лесен живот и прочее, дамите знаят, че зад парите се крие интелект, усет, амбиция или поне смелост.

Една дама също се интересува от секс, но знае с кого, къде и какво е правила и никога няма да ти разказва подробности от интимния си живот.
Истинската любов? Една дама знае, че истинска любов е, когато изпитваш обич, приятелство, уважение и доверие към партньора си. Това не е някаква химерична величина.

Мило момче, съжалявам, ако съм те огорчила по някакъв начин, но не питай дами има ли, а питай дали подрастващите са курви. Една дама се възпитава в порядъчно семйство в ценности и се оформя като дама доста като надрастне 16 години. Аз съм юрист по образование, работя, независима съм и от мен зависи дали ще допусна някого или не до себе си. Постарай се да придобиеш добро образование, ще заработиш хубава работа, ще имаш пари и около теб няма да има от онези тъпите меркантилни момиченца, те отпадат първи от голямата надпревара

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f1d56370e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз си мислех че съм единствения Лол :Р досега не съм срещал никой/я като мен :/ :(

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8bbef60f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Така не са ти виновни готините мацки с късите полички! На 17 съм и съм се ебала само с 3 момчета: Я., К. и гаджето ми!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6c3e22932d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да има! аз също съм такава,аз също бях загубила надежда ,че няма да си намери приятел.....но сега съм щастлива ,че срешнах точния за мен човек ,който ме обича и който ме цени ,аз също го обичам страшно много ! Само ще ти кажа да не губиш надежда :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cfbcad58ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз също не съм от тези ..КИФЛИ.. аз обичам истински и не ме интересува дали момчето, в което съм лудо влюбена, има пари или нещо от сорта... дали с него мога да правя секс... това за мен е тъпо. Повечето момичета не осъзнават колко по-добре могат да се чувстват, ако почувстват любовта...!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: efadcd323b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Зависи изцяло от подхода ти. Ако си интересен за жените и имаш чар, дори тези които са свикнали да търсят дебелия портфейл и скъпите коли, могат да се влюбят в самия теб и да променят начина си на мислене. Важно е наистина да харесваш една жена не само заради визията и, а и заради красивата и психика. Тогава ще знаеш как да я спечелиш и да имаш истинска връзка с нея.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7c97be5dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   тука сме.. просто не търсиш на правилното място бих казала,аз съм всичко онова ,което описваш като изгубено..Само дето много си патих от това и поради същото-вечно за хората съм странна

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e8768eb0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Пише, че имаш един въпрос а те са 3 иначе аз се интересувам дали партньора ми е хубав манекен гутболист да прилича на Роналдо да кара черно бмв и не мисля, че ако имаш такъж до себе си както мен не е лошо аз пак го обичам и ще го обичам много повече от колкото да речем някой грозен бедняк тва е от мен !

 
  ...

...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 839cc66cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   има бе! Аз

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker