Нямам свобода - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам свобода
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1839 пъти
Здравейте! Пише ви един отчаян мъж. Искам да ви се оплача от жена си... Бие ме! Не спира да ме бие! И не ми дава никаква свобода-каквото и да направя, каквото и да кажа, все е недоволна. Първо ми казва едно, после що съм го направил. Тормози ме, не ми дава самостоятелност, непрекъснато ми заповядва, сякаш и съм слуга. Аз готвя, пера, чистя, а тя нашта, само пред компютъра, или на кафе с приятелки, или по магазините. И ми харчи заплатата за простотии! Дои ме като крава. Искала туй, искала онуй! Добре, жена, викам и, тъй ще бъде, както кажеш, само да си доволна. Какво ти доволна! То няма насищане! Иска и разни работи в секса... да ме доминира. Все иска да е отгоре. И ме унижава пред приятелките си, а аз стоя като глупак и преглъщам! На всичкото отгоре трябва да търпя и тъщата! Вещица. Какво и пълни в главата:"Що се омъжи за тоз голтак и простак, дето ходи по сульо и пульо, аз като ти казвах навремето да вземеш съседа, не ме послуша, а взе тоз мамин син, дъще... ". И какво съм и направил, кажете, на тая проста женица. А моята не ми разрешава и гък да кажа пред гости, камо ли да погледна някоя по-хубавка, а хващам бас че ми изневерява. Когато направя плах опит да възразя за нещо, тя крещи:"Ти какво бе, глупако, с мен ли ще спориш бе, коя съм аз, кой си ти бе, дошъл вчера от село, смърдящ на лук... "Но какво лошо, кажете ми, има в лука? Лукът и чесънът, и чушката, са дори много полезни срещу грип. И не мога и капка алкохол да вкусна, ни да пуша, ни порно да гледам! Още първата седмица след брака ни, изхвърли порното през прозореца. А то беше със мулатки и шведки, какво порно беше! Пред децата ме бие, и ме гони при кучето, или ме изритва от леглото. Това живот ли е? Айде да ставам, че ей сега ще дойде, и ще ме изрита! Само без подигравки, щото съседите достатъчно ме подиграват. Помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1bacf91ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   „Пред децата ме бие, и ме гони при кучето, или ме изритва от леглото. Това живот ли е? “
Изобщо това не е живот, особено за един мъж в нашето доминирано от мъжете общество. Та ти си за смях не само на съседите, но сигурно на целия град!
Не ти знам финансовите възможности, но ако имаш някаква работа и дори да взимаш едни 500 лв. ти можеш да се изнесеш на квартира, да си намериш допълнителна работа - всичко, но пак ще си по-добре от това да живееш с тези харпии.
Има една приказка - преди да вземеш жена, гледай свекървата. Ти къде спа??? Сега живееш не с една, а с две змии. Какво ти пречи да си събереш 2 куфара и да се махнеш? Децата ти да не мислиш, че имат респект от такъв парцал като теб? Ти какъв мъж си, за Бога? Та ти имаш 2 пъти повече мускули от жена си и ако искаш можеш да я смелиш физически.
... друга възможност е да почнеш да тренираш и да станеш яко момче, после изхвърли свекърва ти и надени панталоните в семейството си. Спри с домакинстването щом няма благодарност - това време във фитнеса и другият път, ако ти посегне, хващаш я, завързваш я за леглото и викаш съседа... Свободата не се два, тя се взима!
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c1425c06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   поредната измислена история, май...?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9367a35f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Прелестно четиво!!! Засенчихте Чудомир! :)))
Талант като Вас само с перо се гали!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5e7c5618c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хахах, много смешна приказка

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 33295db8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това звучи като измислена хумористична история. И какво порно е изхвърлила, че нали има онлайн такова, цялото звучене е като от някой друг век, това такива жени съм сигурна, че е имало едно време, на тях им трябва един голям бой, но не вярвах, че съществуват и сега /в случай че историята е истина, кой знае/. Честно, против насилието съм, но тази жена унижава отсрещния човек по хиляди начини, тя е диктатор, с нея не може да се общува по никакъв рационален начин, тоест трябва да се действа по друг път.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a8235af14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пичове, това е тролване май!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 47d08a65d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   хаха ако съм един мъж и жена ми се държи така, ще й кръшкам... и ще се разведа набързо. Не знам как я търпиш ако това, което казваш е истина.

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker