С течение на времето започнах да усещам някакво привличане към нея... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С течение на времето започнах да усещам някакво привличане към нея...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 2752 пъти
Здравейте на всички, които отделят време да четат. Ето я и моята история: аз съм момиче на 18 години от малък град. С най-добрата ми приятелка се познаваме от съвсем малки. Никога не ми е вървяло с момчетата, никога не съм имала гадже, но това не ме притесняваше.
Не съм грозна, нито тъпа. Винаги съм се възхищавала на най-добрата си приятелка, защото е център на внимание, красива е и има изключително добър характер.
Тя е в моя клас и след училищи сме постоянно заедно.
С течение на времето започнах да усещам някакво привличане към нея. Започнах да си фантазирам с нея и усещах силно чувство за вина. Осъзнах,че съм влюбена в нея, но тя не подозираше нищо.

Една вечер седяхме заедно на една пейка в парка. Тя беше много близо до мен и аз не се сдържах и я целунах в устата. В този момент тя ме блъсна на страна и ми каза да не се доближавам повече до нея. Тогава на мен ми стана много гузно, че направих това. Оттогава тя не иска повече да контактува с мен. Блокира ме в скайпа, не отговаря на обажданията ми и ме отбягва. Много съм объркана и не знам как да постъпя. Моля Ви посъветвайте ме нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 50580f33de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами помисли си дали приятелката ти е толкова достойна за възхищение след тази й постъпка. Вероятно и тя е объркана, но ако е споделяла поне приятелските ти чувства, не би ти отказала разговор.

Зависи и колко време е минало от случката - може да й трябва време да помисли и да реши как да се държи оттук-нататък. А може и имиджът й да е по-важен за нея от приятелството ви.
Не знам, само тя може да ти каже истината, затова не спирай да търсиш контакт. Например напиши й бележка в час - нали сте от един клас.
Но само за да се изясните - май не можеш да се надяваш на повече.
Обясни й как се чувстваш, но й обещай, че няма отново да й посягаш, след като си разбрала нейното отношение.

В случай че искаш да си останете приятелки - сподели го с нея. Но ми се струва, че това ще е болезнено за тебе - обектът на чувствата ти да ти е пред очите, а да си остава недостижим. Само едно нещо не прави - не продължавай да изпитваш вина.

Ако си лесбийка, значи си такава и нищо не е в състояние да промени този факт. Не слушай разни неграмотни хора, които ще ти кажат да се лекуваш или да избереш друга ориентация. Има и други като тебе, които ще те приемат, затова живей открито и без срам.
А един ден, като порасне, твоята приятелка ще съжалява, че е постъпила така с тебе, бъди сигурна. Ако ли не - толкова по-зле за нея.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b42cdbf55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би е трябвало да подходиш по - деликатно към ситуацията, а не да се нахвърляш така. :)) Но няма нищо, всеки прави грешки. Важното е да се опитваме да ги поправим, и да се страем да не ги повтаряме.

Сигурна ли си, че чувствата, които изпитваш към нея не са чисто приятелски? Най - вероятно реакцията й се дължи на нейната ориентация. Ако е хетеро е нормално да реагира така, и още повече след като е предполагала, че и ти си като нея. Уплашена е толкова, колкото и ти. :)

Трябва да намериш начин да поговориш с нея и... да й се извиниш. Запазете поне добрите си отношения. Ако ти е била (и все още Е) истинска приятелка, ще те изслуша. Търси начини. Ако трябва опитай да се свържиш с нея чрез някоя ваша обща приятелка (не е нужно да й казваш за какво точно става въпрос, просто поискай нещата да се развият, така че двете да се срещнете).
Ти прецени дали е добре да разкриваш сексуалната си ориентация, и преди това се увери в нея. Може и да я запазиш в тайна. Ще е болезноно за теб, но по - добре за нея.

От там нататък или продължавате приятелството си, (но имай в пред, че едва ли ще е както преди), или теглите чертата. Не прекалявай, и бъди внимателна... Не я вини, просто й обясни това, което сметнеш за полезно в ситуацията...
Сигурна съм, че ще се справиш :)
Успех...
SFA

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker