Къде си, любов...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде си, любов...?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2557 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 21 години и се чувствам ужасно самотен. Пробвах къде ли не, но не мога да намеря подходящото момиче, с което да споделя миговете си. Никога до сега не съм се влюбвал. А имам толкова много любов, която искам да споделя с моето момиче. Съжалявам, ако звуча малко лигаво.
Иска ми се да имам връзка, която да се крепи на истинско приятелство, уважение, откровеност, отдаденост, доверие, грижовност, толерантност.
Надявам се да намеря Момичето, което да цени качествата ми и да приема негативните ми страни, да ме приема такъв, какъвто съм.
Не мога и никога няма да бъда със `заместител`, търся истинска любов. Не съм срамежлив, но не обичам да ходя по дискотеки или барове.
В този свят на материализъм, разврат(не говоря за секса като цяло) и отчуждение имам нужда от сродна душа, с която да споделя своя свят и любовта си.
Знам, че подходящата е някъде там и няма да се спра да я търся, но просто не мога/не знам как да я открия.
Реших да го споделя с вас, защото времето, прекарано в самота, ме убива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2973f9befa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, много хора сме като тебе. Аз също. А съм на 28. Опитай се да не мислиш за това, за намиране на любовта. Момичето ще се появи когато най-малко очакваш, ти трябва винаги да си готов. Насочи вниманието си към образование, работа, личностно израстване. И запази спокойствие. Ще се появи Твоето момиче! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 64744ba8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така, търся я но не я намирам, номер едно е прав, не се отчайвай, тя ще те открие някой ден. А иначе, наистина те разбирам какво е, защото и аз съм си нямала приятел досега, много е тъжно постоянно да си сам, но ти не губи надежда че ще я срещнеш. Пожелавам и на себе си и на теб малко повече да ни върви и много щастие да ни донесе тази любов, много.. да е истинска и красива, късмет!

От едно момиче търсещо своето момче

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fcdca68e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз си нямам и не съм си имал приятелка, на 20г. съм, но според мен причината е, че съм различен, имам вкус, не съм от това общество, масово пристрастено към чалга, мода на обличане, алкохоли, цигари и безразборни връзки.

Те не знаят какво искат от живота. Живота им е една лъжа.
Един театър. Наблюдавам ги и ги виждам.
Всеки гледа да се изтупа със най-новата шега, най-яката шега, да обере вниманието на другите, да си кажат "тоя е готин" и т. н.

Писнало ми е от такива 20 годишни лигльовци.

Просто си седа отстрани и ги наблюдавам и не се занимавам.
Вярно е че е гадно да не ти обръщат никакво внимание, но то, като гледам, след 1-2 години за да ти обърнат внимание, задължително някаква тъпа шега трябва да кажеш.

Ако говориш само полезни и свестни неща, ще си кажат "Тоя е твърде сериозен=> скучен е.

Абе, аз съм забавен за тези, които са ми симпатични, тези които ме приемат такъв какъвто съм. Тези с които виждам, че можеш да проведеш сериозен разговор.
Защото лигавщини всеки може да говори, но не всеки може да бъде сериозен. ;)

Тъй че, искам си момиче, но просто обществото днес, масово не знаят какво искат от живота и затова ходят често по грешния път, но вярвам, че ще си намеря момиче, което знае какво иска от живота и й е писнало от лигавщини.
На 20 години сме все пак. Детството ни отмина, време е да се стегнем и да се замислим за бъдещето си.

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f323559ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам, но ще я срещнеш. Тя сама ще те открие. Недей да губиш надежда. И аз чакам Моето момче и съм сигурна, че скоро ще се появи :)

Лунно цвете

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b4fea8633a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мили деца, хубаво е че има и стойностно поколение в нашата Родина. Благодаря на Бог за това и Божия благословия за това, че не се поддавате на масовата вълна за шляйкане и лесни завоевания, което не е и целта в живота. Човек трябва да отделя истинското от лъжливото. Никой от вас не е престарял, но ако не срещата това което търсите, то просто така трябва да бъде, докато срещнете това, което е определено за вас.
Междувременно, за да не усещате самотата може да придобиете познания за Христос, живота и истината четейки Библията, която освен вечна книга за живота е и знание как са живеели старовремските хора в благодат и любов, а също ще ви научи да се предпазвате от фалша и злото и да цените Божия дар наречен живот.
Благословенни бъдете в Христос.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d79506a9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ето ги добрите и различните хора, тук пишат... Да можеше да се срещнем всички и най-накрая да открием тези, които търсим. Може би трябва да бъдем малко по-общителни. Все чакаме и губим време, други чакат нас и така... Обръщайте внимание на малките жестове. Заговаряйте се с хората, които са по-мълчаливи, които не вдигат шум около себе си, които се стесняват да задържат погледа си върху вас. Те просто чакат някакъв знак, който да им вдъхне смелост. Имам приятелка, която обича да се усмихва на непознати (това за мен е непосилно) и да знаете, голям ефект има, много приятелства завърза само от това. А мен като ме погледне някой, който ми допада на първо впечатление, се смущавам и дори не го поглеждам вече. Та, престрашете се да показвате интерес. И аз работя върху това. Хайде, милички, много късмет ви желая! И да се похвалите като срещнете подходящите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9cb27e0c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, аз съм жена на 26, на 27 ще стана тази година, но и аз като вас все още търся "принцът на бял кон" ако мога така да се изразя. Знам, че със всеки изминал ден, месец и година шансовете ми намаляват, но просто не желая да създавам нещо, което ще трае кратко време и от което ще изляза наранена, с дете на ръце самотна майка, както се случи с много от приятелките ми. Четейки истории като тази се обнадеждавам и отново започвам да вярвам, че има истинска любов. Жалко, че авторите им са по-млади от мен!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 433144e2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Коментар 6 е много прав. В повечето проблемът се крие в срамежливостта. Възможно е двама души да се харесват, но да ги е срам да го покажат. Така те се подминават или никога повече не се виждат. Колко тъжно нали...? А и двамата търсят точно тих и свестен човек като тях, но.... Все по-нахалните и отворените се уреждат с гаджета колкото и да са грозни и невъзпитани.
Аз те съветвам просто като си харесаш някое момиче да не я пускаш. Направи всичко възможно, за да я спечелиш. Дори и да те отхвърли пак се пробвай.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f67259ffaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ЕЕЕ дори и не вярвам вече в любовта, всичко е поза и за определено време. За мен любов няма има договор или да избираш по- малкото зло.... Дано я срещна и аз, но до сега- само разочарование.... изневяра, търсене на разнообразие и още куп, куп, куп нещица оправдания. Е дано я видя и аз тази любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ac5795113a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ОТ АВТОРА:
Ако има момиче, което се чувства като мен, нека копира първите 2 изречения от темата и потърси из мрежата същата история, но с написан имейл накрая, за да можем да си пишем.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6ddb6cc40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе авторе ще има да седиш сам и да се заблуждаваш, докато един ден не ти светни ламата и ще си кажеш

''абе как мога да съм бил толкова тъпо копеле;;

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 038287a4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ''Никога до сега не съм се влюбвал. ''
-------------------------------------------

Това не е най-гадното, най-гадното е да се влюбиш и да бъде несподелено. :(:(:(

''Аз те съветвам просто като си харесаш някое момиче да не я пускаш. Направи всичко възможно, за да я спечелиш. Дори и да те отхвърли пак се пробвай. ''
-----------------------------------------

Винаги следвай този съвет на №8. Късмет, и помни, че отчаянието не е твой приятел.

Vittoria

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a9cb4ff958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Търся те! Цял живот ще те търся, но дали ще те намеря? Само ако можеше ти да си до мен! Но дали изобщо съществуваш? Идеалното момче, което да не е като другите, които искат само едно от момичетата-да ги използват! Някой който да е като мен, да е различен, романтичен, мил и нежен.... Да ме разбира и да държи на мен.... Да ме обича истински. Дали изобщо съществува? Или аз съм онова момиче, което чака своя несъществуващ принц от приказките? Колко хубаво щеше да бъде, ако ги имаше свестните момчета... но за съжаление, в днешното време вече ги няма! Има само такива, които разбиват сърцето ти и после ти казват -чао и все едно нищо не е било! Да, аз все още чакам да ме открие и да ме спаси-ИСТИНСКИЯТ! Търся те! Цял живот ще те търся... но дали ще те намеря?

от: bur.. bur

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker